• Zagi
    17.8k
    Taj Pirke je ukrajinski lobist obecao mu brda i doline valjda u turizmu, zemljista i slicno.ElDorado

Dakle u tom scenariju, politika je direktno pogodovala magaradi.
    Sobzirom da je to bez političke volje nemoguće, politika je tu instrumentalna.
  • ElDorado
    11.6k
    pogodovala je i ovom za peradarsku firmu. Za njega Pirke isto lobira. Sve je to politika a ja bi prije rekao klasicna korupcija
  • Klenx
    11.3k
    Promijeni Hajduk u Dinamo i doslovno sve od riječi do riječi će oni napisati za nas. Slažem se sa svim ostalim što si napisao ali ne možeš ovako generalizirati. Sam politički vrh uglavnom boli kita za nogomet u navijačkom smislu više su vezani za glasački interes pa će naravno tu biti ravnoteža podrške. Ionako uglavnom deklarativne.ElDorado

Pod cijeli državni vrh navija za njih nisam mislio "E gle Piriću, ajde dovedi ukrajinca da ukrca dole neku lovu tako da budemo prvi i svi se napijemo skupa za našeg Hajduka jer nam je san da Hajduk bude prvi",

već sam mislio "Piriću, sad imamo vlast dole i grad je vlasnik kluba koji je u govnima, daj dovedi ukrajinca da ukrca nešto love tako da izvučemo klub iz govana u koji je potonuo, to će nam donijeti glasove i ubuduće, a ukrajinac će dobiti zauzvrat što se dogovorimo".

Da HDZ nije na vlasti dolje ne bi oni centa od kriptovaluta vidjeli.

A što se tiče same investicije, kako se kaže, nema "besplatnog ručka".
    Nema šanse da bi itko iz ljubavi ili iz interesa uložio tolike novce u klub sa minijaturnim tržištem u usporedbi s nekom Barcelonom ili Juventusom pod krinkom "marketinga".
    Moš mislit što će se njemu isplatiti uložiti 20-30-40-50 milja eura u Hajduk kroz par godina.
    Tu je neka jaka priča u pozadini koja će se sigurno raspetljati u nekoj budućnosti.
  • Zagi
    17.8k
    Kome? Tko nam krade kokoši?

I kako to opravdava ili ublazuje ovaj , novi kriminal?
  • NitkoBitan
    37.1k
    Sa lingvisticke strane bas fali neki Vestri u zadnjih 15tak godina protiv kojeg bi posrnuli. Da dva ljeta za redom ispadnu od Citya bi bilo previse za zajebanciju.
  • ElDorado
    11.6k
    ne kuzim? Pa peradarska farma kod siska ili di već. Isti obrazac. Opce ne opravdavam nikaj. Samo da to s nogometom nije imalo veze a isto je bio kriminal
    Ovo ce naravno imati. Samo kažem da su obrasci isti a i involvirana ekipa
  • vlatkomarkovic
    3.6k
    Uopće mi je besprizorna rasprava o Hajduku i ovom sponzoru…. Čovjek želi ući u upravljačke strukture, to neće dobiti, gotova priča….

A Vis a vi nas, da nam netko da nekakav gigantski ugovor, ja bi mu dao neke upravljačke pozicije, ne velike, ali neke da… Netko tko je spreman uložiti velike novce u klub, ima pravo i gledati kako će se taj novac trošiti…. Naravno ne da njegova bude zadnja, ali da ima neku kontrolu i pregled ok, vise bi mu ponudio mjesto u nadzornom, ali se sve da dogovoriti….

A sto se njih tiče kako sada stvari stoje imati će ekipu za napad na gornju polovicu tablice….
  • rioda
    16.8k
    Još nigdje nisam vidio takvog sponzora da se na silu gura u klub i preko medija forsira tu priču. U normalnom svijetu klubovi ganjaju sponzore :grin:
  • Zagi
    17.8k
    Klenx je već objasnio problem.
    Poanta isticanja obrasca mi je neshvatljiva osim u sluzbi minimaliziranja kriminalnosti radnje.
    Nema veze, zaboravi.
  • marcio amoroso
    51.3k
    Tovari sa budžetom od 40 milja nisu uspjeli prismrditi grupnoj fazi nekog europskog natjecanja, a za svaki kredit grad Split stoji kao jamac. Imaju dobru navijačku bazu i po meni su i ti krediti, a i ovo ulaganje neka vrsta reketa. Nesposobni smo, nemamo pojma, trošimo ko debili bez plana i programa, ali će već netko donijeti novac.
  • ElDorado
    11.6k
    pa ja bas naglasavam kriminalnost toga sto gotovo nitko ne spominje kao i u slucaju Osijeka. Moja primjedba je isla samo u smjeru objave da je HDZ i drzavni vrh gotovo upravljacko i vlasnicki u strukturi tovara. S tim se ne slazem jer da je ne bi danas bili tu di jesu.
    Dakle sve se mi slazemo i dapace ovo je prikriveni korupcijski kriminal a nitko o tome ne pise
  • Zagi
    17.8k
    Pa ne moze Mate iz Solina obećati brda i doline ovom prevarantu. To moze samo Plenkijev neki regionalni potrčko.
  • ElDorado
    11.6k

“Hajduku je vlasnik HDZ, koliko god se to izbjegavalo reći, po stvarnoj vlasničkoj i upravljačkoj strukturi to je tako."

S ovim se jednostavno ne slažem.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.