• Omake
    18k
    Schira je objavio jučer da Lazio i još 2 talijanska kluba imaju budget za transfere od nula eura. Tako da Lazio može Stojkovića dovesti jedino ako prodaju nekoga.
  • SanctaSanctorum
    326
    Ne očekujem prodaju Stojkovića do idućeg ljeta minimalno, mislim da ima još toga za dati Dinamu i za razviti se, a kad dođe vrijeme za prodaju mislim da ispod 20 milijuna eura neće ići. Do tada vjerujem i reprezentativac.
  • bazooka93
    269
    ovo mu je prva prava polusezona (u Dinamu) nakon svjetskog odlazi par igraca a vjerovatno i izbornik. Stojkovicu se dosta karti otvara i sve mu dolazi na svoje.
    Od njega ocekujem double double i debi za repku
  • Fatos Beqiraj
    2.3k
    Stojkovic da postigne 20 miliona, mora imat brutalnu sezonu, pogotovo u ligi prvaka
    12-15 je realno
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Radi bolje pregovaracke pozicije, bilo bi dobro produljiti Stojkovicu ugovor jer mu aktualni traje do 19.06.2028. tako da bi na kraju sezone koja slijedi usao u zadnju godinu ugovora.
  • ElDorado
    11.5k
    Lazio Set for Net-Zero Transfer Market

Lazio will not be able to operate freely on the market this summer, as they must maintain a net-zero balance.

Lako se informirati
  • Gringo
    1k
    Lazio i još 2 talijanska kluba imaju budget za transfere od nula euraOmake

Znači isto koliko je imao u hajdugu za transfere...Gennaro nema sreće
  • Zoran
    618
    Zato su ga i uzeli za trenera jer drugi nisu htjeli u takav klub koji ocekuje rezultate, a nema za transfere. Nekaj su im i ultrasi u štrajku/prosvjedu prema gazdi kluba.
  • deda
    46.3k
    Di Marzio je upravo napisao da moraju prodati igrače za 20 milja da bi bili na traženoj nuli.

Ili dokapitalizirati klub za 20 milja.
  • rioda
    16.8k
    Znači još ćemo mi kupovati kod njih :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.