• Jurki
    25.8k
    kaj to inace ne radi sportski direktor?
    Mozes balavcu dati osobnog kuhara, spremačicu, prostitutku da se moze opustiti al sve je to badava ak je drvo i trener rađe razvija igrace na kojima ce klub sutra zaraditi.
    Zadnji igrac kojeg smo posudili, da smo od njega kasnije imali koristi je bil Šutalo.
  • Jurki
    25.8k
    Kulenovic?Zagabria

Da i on. Isprike Sandro.
    Al je to sve skupa s tim posudbama zesca glupost.
    Moras imati bas svoju filijalu, koja radi po tvom receptu. I koja ce gurati tvoje igrace.
    Koliko svake godine posaljemo igraca na posudbu.. tih nekoliko imena je statisticka greska.
  • Zagi
    17.8k
    Kojim smo igračima dali koliko-toliko ozbiljno priliku nakon isteka posudbe?
    Čak su i Šutalo i Kule dobili priliku uslijed velikog broja ozljeda/kartona.

Sučić je bio u planu za otpis, za Jankovića je znala valjda samo teta u računovodstvu dok su obojica bila u Zrinji, za Vrbu se mislilo da je desno krilo , ove u drugoj ligi nitko ne prati.
    Slovenija? Pa nebumo valjda gledali Bravo? Nek zabiju dečki 50 golova pa ćemo razmisliti.

Jasno da je puno bolje imati pod totalnom kontrolom u filijali/b momčadi ali to koliko smo se mi brinuli o njihovom napretku je sramota.
    Bajke su se pisale o 2003 generaciji. Na kraju izađe Baturina , a svi ostali ništa. Bar ne kod/za nas.
    (a 2003 generacija je imala dinamo B u drugoj ligi. Nije to konačno rješenje, trebati će pametnije.)
  • Jurki
    25.8k
    vecini tih igraca je udarila slava u glavu, prestali su raditi na sebi.
    Šaranic, Lukanic, Rozic itd, nisu napravili iskorak koji su trebali.
    Igrali su za Dinamo II, al zvijezdice mislile da ne treba vise raditi na sebi.
    Da su igraci takve kvalitete, napravili bi karijeru okolnim putem.
    Slazem se da treba vise paznje posvetiti tom segmentu al je tu puno i do igraca i njihove psihe.
    Ne znam bas s kojim smo se igracem sjebali od te generacije.
  • Zagi
    17.8k
    Ne znam bas s kojim smo se igracem sjebali od te generacije.Jurki

Gle, prošla baba s kolačima.
    Ovak gledaš , pa nitko (osim Crnca) nije napravio ništa posebno ali nemoguće je reći bi li netko napravio više da ga se nadledalo , usmjerilo, kaj ti ja znam.
    Slava, curice, svašta te u tim godinama moze usmjeriti krivo.
    Sigurno postoje neki koraci koje klub mze poduzeti da zaštiti barem dio investicije.

Al jbg, ako sam ja pratio Zrinjski i Bravo i znao koliko dobro igraju Sučić i Janković, a koliko to nije baš dobro sa Šaranićem i onim stoperom Crnogorcem kako je moguće da se Sučić vraća sa posudbe i ne postoji baš nikakav plan?

Kada sam shvatio koliko je sati u klubu , niti sekunde tih klubova više nisam pogledao. Zašto bi ako ljude koji su plaćeni za to ne zanima?

Baš mi se gleda Bravo-Aluminij.
    Kvaliteta nogometa je točno kakvom si ju zamišljaš.
  • Jurki
    25.8k
    imas praf. Prosla baba s kolacima.
    Imamo poslozenu vertikalu u klubu i vjerujem da bumo uskoro poceli izbacivati igrace za prvu momcad.
    Fala Bogu ima talenta, radi se, bumo sa zanimanjem pratili kak igra druga momcad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.