• vjeko1701
    25.2k
    Kada je već svima jasno da je ovo prva od scam kampanja koja se vodi ukradenim podacima. Možete barem prijaviti mail/ove s kojih je došla ova ili bilo koja buduća poruka matičnim mail providerima i tako možda spasite nekog kolegu člana koji bi možda nasjeo na ovo.vjeko1701

Isto vrijedi i za brojeve koji su krenuli zvati. Možete prijaviti na neki od fraud check servisa poput ovog

https://sync.me/report/

Također možete prijaviti direktno HAKOM-u na mail , oni zajedno sa telekomima mogu blokirati pozive sa tih brojeva.

Dogodilo se kaj se dogodilo, al pošto je u pitanju velik broj ljudi koji imaju poveznicu preko kluba, i od kojih neki imaju direktnu komunikaciju i koordinaciju preko mjesta na kojima se okupljamo, možemo im udariti čim masovniju kontru i potencijalno barem djelomično zaštiti ne samo članove Dinama već i sve ostale.

Tko god ima volje, neka prijavi svaki mail i svaki broj, također ako znate bilo koga tko također dobiva te pozive i mailove, uputite njih da također prijave.
  • Droljo
    28.7k

Ja sam u telefonu blokirao i prijavio broj. E sad, dali to išta znači nemam pojma...
  • bbzg
    199
    Jel jos nekome stalno stizu golisave slike muskaraca?Pacho

hakerov algoritam gleda tvoj "search history" pa prema tome salje slike
  • Pacho
    18.1k

Mislis? Pokusavam dokuciti da li su dosli do mog infa radi Dinamovog ili Grindrovog leaka.
  • Mali Zeus
    21.5k
    Ja sam dobio mail da mi je poslano oko 300 žetona i sad sam u problemu jer ne znam kako da ih zamijenim.
  • vjeko1701
    25.2k
    Ništa, složi poker set i organiziraj Zona Poker turnir x Princ Dajpare iz Nigerije.
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    Kod mene FB ne radi.,nemogu se logirati,komentirati na insta ,nemam pojma jel to ima veze sa ovim hakerima cetnickim
  • rakurs
    3k
    Nema, svima je pao. Ne brini Kujtime.
  • Droljo
    28.7k
    Hehe. Panika se uvukla! Fejs down.
    Ni da me takne :snicker:
  • Kujtim Shalla
    9.7k
    ma ništa ,ni da takne:meh: ko limunada ,ma ne ko limunada ,ona me bar malo dermne. Vratit će se rode kad ali mjesa bjelo, a pikac testira:rofl:
  • VolimDinamoOo
    405
    Da bar moj fejs i inst hakira netko da mi mozak prodise
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.