• Pacho
    18.1k
    Mi iz Cali cartela podrzavamo clanak i señora Milicica
  • ElDorado
    11.4k
    taj klub iz tamo neke male europske zemljice oskrnavio je sjećanje na legendu i vodju. Medelin kartel.
  • Dinamosaur
    3.3k
    Dalić: Lako je uzeti pivu i komentirati iz fotelje, a ovo je težak posao

Malo fali do izvorne izjave sa prve stranice ove teme.. Ovo je moja repka a vi si iz fotelje osnujte svoju
    Zlatni je full of shit ovih dana
  • austrijanac
    11.4k
    Moze govorit kaj god hoce kad mu je ovo last dance.
  • vjeko1701
    25.2k
    Meni on daje dojam kao da jedva čeka da ode negdje van. Izgleda mi potpuno nezainteresirano u javnim nastupima. Možda zbog ovog prljavog veša koji je izašao van.
  • ElDorado
    11.4k
    Mislim da on polako lovi alibije jer je sve više svjestan da to nemre biti to. Bio je tvrdoglav i nije htio ulaziti u eksperimente, a ionako je svoju karijeru izbornika vezao uz Modrića, Perišića itd koji će sasvim sigurno završiti reprezentativnu karijeru na SP.
  • Šteco
    1.6k
    Nemrem ovakve organski podnijet.

Screenshot-20260609-154900-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg

Al bar je dobio odgovor.

Screenshot-20260609-154917-com-facebook-katana-Fb-Main-Tab-Activity.jpg
  • KtcGoat
    5.8k
    ali ta grupa :rofl: :rofl: , izleti mi tu i tamo nesto
    Najjaci su likovi od 40,50g koji stave svoju sliku uz komentar "moze neka zenska pored mene"
  • über alles
    2.8k
    Hadjuk i barca,uvijek se uspostavi da sam u pravu sa svojom teorijom da su braca po kmecanju.
  • dragošlapa
    205
    Dalić: Lako je uzeti pivu i komentirati iz foteljeDinamosaur

Čuj "lako je"!!
  • ElDorado
    11.4k
    "Naime, austrijski U-19 reprezentativac je na svom Instagram profilu objavio sliku iz aviona i saopćio kako uskoro dolazi u Hrvatsku, a tako i zagrijao maštu hajdučkog puka. Realno, ne postoji puno razloga zbog kojih Mušić može doći u Lijepu Našu u ovim trenucima. Ili dolazi na ljetovanje, ili dolazi potpisati za Hajduk. Takvo mnijenje trenutno vlada, a nama ne preostaje ništa drugo doli zaključiti kako je linija Mušić-Hajduk doista vruća, a preostaje vidjeti u kolikoj mjeri."

Za sve ljubitelje lika i djela Frane Maršića. Jer koji kurac bi netko dolazio u HR ak ne dolazi potpisati za Hajduk.
  • Jurki
    25.8k
    IMG-1551.jpg[/url]

U situaciji kad nemaju za biber, dojucerasnje legende ne prihvacaju smanjenje ugovora, javno tjeraju igrace iz kluba, dovode polovne nepoznate igrace.. novinari mogu ovakvu glupost napisati?
    Objava ni da ga Real zove, a ne jadranska prčija od kluba koju svi klubovi zele u kvalama za Europu da imaju koga isprskati i napuniti.
  • Crni86
    22.1k
    dobro pa nema mora u dalmaciiji i da ne traje pauza izmedu sezona… oh wait…
  • prefontaine
    9.5k

Meni ste čudniji vi koji se lovite na ovo, nego novinari i admini društvenih mreža/portala koji ovo serviraju.

Evo, zamisli da je naslov prije cijelog članka bio:
    Dinamo u njemu ne vidi perspektivu

A naslovnica članka da je bila:
    Anđelo Šutalo, junior Dinama, prešao u Hajduk

Koliko bi ljudi na to kliknulo? Vjerojatno par stotina. Ako i toliko. A i oni koji su bi otvorili, mahom južnjaci, bi pomislili "koji kurac će nam nedokazani junior dinama kada nam se ekipa raspada?!"

Dajte ljudi, opustite se, pa valjda vam je jasno da mističnost i dvoznačnost održavaju portale živima.
  • Filip 91
    2.4k
    720874115_27701088536164938_2598337652984403188_n.jpg?stp=cp6_dst-jpg_tt6&cstp=mx1080x1660&ctp=s1080x1660&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=833d8c&_nc_ohc=2G8YpOfHfKoQ7kNvwEwIJCt&_nc_oc=Adpx4s0M8QwGiOdBBQyfHnVQZybxhVRZc62cXSerPvuu-k2arl7LDCEyHKuaKZkosBk&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&_nc_gid=eM5QYD9dEXjDE2EwUHb4Dw&_nc_ss=7b2a8&oh=00_Af8_r_SUHE6jb3Ud3pSNGtvcNXZ_BUL1AF6epwz5RepCAQ&oe=6A30DA16

Kakvi kompleksasi bezigradski.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.