• ZgBlue
    462


    Na stranu to što mi se pojavom ne sviđa, nikad nisam analizirao ovako brojke pa nemrem reć...al mi je ostao podatak da je na cijelom SP2018 uputio 9 udaraca od čega nula prema okviru gola i to me šokiralo pa od tad vučem neko negativno mišljenje o njemu.

    Al da, kad ovako lijepo izvučeš brojke sam sebe demantiram haha
  • marcio amoroso
    31.4k

    Čovjek na svjetskom nije imao funkciju da puca po golu i daje golove. Podredio se momčadi. To također pokazuje koliko je velik kad je spreman na tako nešto.
  • ZgBlue
    462


    Baš tako, zato su brojke bez konteksta najgori pokazatelj nečijeg doprinosa :nerd:
  • Bosna86
    11.1k
    1osmamv8yfdonfh1.jpeg

    Let Ozila..., Kakvi bolesnici
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Leicester 2-0 vodi ns poluvremenu protiv Chelsea.

    Sa ovom pobjedom,ako je ostvare do kraja, večeras noće na prvome mjestu.
  • Crusades1986
    9.3k
    Mislim da Frenkie leti večeras ili sutra ujutro najkasnije. Uvjerljivo najveći flop dosadašnjeg prvenstva :up:
  • NORTE
    8.4k
    Mislim da Frenkie leti večeras ili sutra ujutro najkasnije. Uvjerljivo najveći flop dosadašnjeg prvenstvaCrusades1986

    Ne slažem se. To dijeljenje otkaza nakon par poraza nema smisla. Kao da je Chelsea imao ne znam kakve uspjehe prije nego je Frank sjeo na klupu.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    sa ovom ekipom i igračima, trebao je biti makar u dobrih TOP 4.

    Ovo je loše, čak imam neki osjećaj da igrači sabotiraju Frenkiea, al nezz kojim povodom.

    Što se Leicestera tiče, prava srčana ekipa, Madisson nakon DeBruynea i Brune uz Grealisha najbolja "10ka" lige. Sjajan igrač.
  • Plavko39
    34
    Ova ekipa ima 5 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu. Teško je kada treba uigrati i dvojicu novih, a ovdje se radi o 5. Mislim da im samo treba vremena.
  • Neki tip
    18.3k
    Zanimljiviji nego ikad je HNL, ali bome i Premier League.. i u Francuskoj se, zasad, vodi gusta trka. Tu je i Serie A, s dva izraženija kandidata, ali ima još neotpisanih.

    Međutim, od svega toga, barem na razini fun facta (premda ne i praćenja), zanimljiva je Primera gdje imamo vrlo jasnog favorita za naslov (daleko od riješenog...), a da to pritom nisu ni Barca ni Real. :)

    Naravno, nije Atletico - Eibar pa da je to neko svjetsko čudo, ali 4 boda prednosti pred Realom i 7 od Barce uz 2 utakmice manje (!) sigurno nisu posve očekivan zaplet na cca pola prvenstva. :)
  • Navijač Dinama
    6.8k
    AtleticoNeki tip sa Zapada

    Samo 6 primljenih golova, od toga 2 su primili od Reala, 1 od Barcelone, jednu od dvije nerješene upravo sa Barcelonom igrali, ali samo jednu izgbuljenu, isto od Reala.
    Atletico ove sezone baš mi liči na onu ekipu koja prventsvo osvaja na "malim" utakmicama. Izgubi derbi, neriješeno drugi i onda op sve druge rutinski. :smile:

    Ali nisu ti igrači došli jučer da im treba da se uigraju, Lampard posve pogrešno koristi igrače... njemu Pulišić igra špicu umjesto Abrahama, Werner lijevo krilo, Havertz između off.i def. veznog. Jedino Ziyecha koristi tamo gdje je igrao u Ajaxu( pozicija desno krilo). Ovo ostalo je promašio, Werner u Leipzegu uvijek igrao špicu, ili sam ili u paru sa Poulsenom, ne znam iskreno što vidi u njemu ja krilu. Chilwell je ok, ali Thiago Silva ima problema , i on umjesto da ga upari i drži sa Tomoriem, koji je mlad i perspektivan stoper, koji je već bio 2 3 put pozvan od Southgatea , on njega pušta na posudbu sa pravom otkupa u Milan..
  • Plavko39
    34
    Sve napisano je točno. Ali ako su mu dali tolike ovlasti da složi ekipu i kada je on to napravio onda mi nema logike dati mu otkaz nakon pola godine.
  • Navijač Dinama
    6.8k
    nema logike dati mu otkaz nakon pola godine.Plavko39

    Dakako da nema, ja prije mislim da će on dobit otkaz možda radi pomenutog bojkota igrača, (no, ja tu ne vidim razlog čemu bojktot,) ali ako to hoće onda i sam Chelsea će krenuti gubit od tute i mute. Ali previše i mediji potpaljuju otkaz Frankie. Plasirao se dalje u LP, prošle sezone ispao od Bayerna koji je igrao "na drogama" i osvojio LP do kraja. Tu je i do njega naravno, vezani za taktički dio, gdje je lose posložio momcad. Nadam se da će u skorije vrujeme to posložit kako treba, taman im dođe je prvenstvo se pravo sad zakuhtalo, čak i Arsenal se probudio.

    Da sam Lampard igrao bi ko Dinamo
    4-2-3-1 (Mendy-Azpiliqueta,Tomori,Thiago S. Chilwell- Kante i Kovačić,-Pulisic Havertz Ziyech i u spici Werner, tako da svaki igrač igra na svojoj prirodnoj poziciji.) I sa klupe Giroud ,Jorgihno, Abraham, Mount, Odoi, ako zatreba ofanzivniji bek može Recce James, Emerson

    Chelsea na papiru ima odličnu momčad, nakon Citya, na papiru možda i najaču u ligi.
  • deda
    26.3k
    I tak Šiti preuzeo vrh u Anglo-Saskoj guberniji
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.