• Paggini
    86.7k
    Čovjek koji je 15 postova cmoljenja imao nakon krađe podataka članova bi uveo slikanje članske da se može čitat forum
  • rokikaciga
    14.6k
    Na forumu sam jer mogu anonimno srat :smile:

A GDPR je ogroman problem s hendlanjem takvih stvari, a i morao bi moc nekako verificirati legitimnost tih podataka jer ih se kroz sve alate danasnjice relativno lako lazira da vjerodostojno izgledaju.

Zbog anonimnosti mozda imamo nekog sa UEFA licencama na forumu a nismo toga svjesni.
  • DerHerrKool
    1.1k
    jošdeda
    :rofl:
  • vjeko1701
    25.2k
    Zašto bi vlasnici foruma željeli na sebe još staviti odgovornost sakupljanja i čuvanja korisničkih podataka članova? Zašto bi klub otvorio još jednu točku slabosti u svojoj odgovorosti?

Nakon prošlotjednog curenja tih podataka, kako spriječiti da netko iste uzme i napravi 20 članskih profila?

Ovako nešto nije jednostavno, nije jeftino, nemoguće je savršeno provesti i mora imati jako velik povrat na ulaganje da bi se uopće razmislilo o tome.
  • Mr Anderson
    19.6k
    Čovjek koji je 15 postova cmoljenja imao nakon krađe podataka članova bi uveo slikanje članske da se može čitat forumPaggini

Čovjek je tolerantan, ja bi osim slikanja članske tražio još rodni list, domovnicu, potvrdu o krizmi, potvrdu o nekažnjavanju, test na drogu, IQ test...:lol:
  • Jurki
    25.6k
    test na drogu, IQ test...:lol:Mr Anderson

Sve ok za to kaj si nabrojil.. al za ovo test na drogu i iq test.. jebiga.. malo pretjerujes.
  • Zambatine škude
    4.9k
    Ako fakin nije drot, nije nitko na ovom svijetu. Čovjek bi samo kažnjavao, procesuirao, verificirao i legitimirao.
  • fakin
    4.7k
    Ne, nego bi forum samo za nas clanove da mozemo samo mi pisati i citati. Zaista je glupo da novinari, drotovi i tovari citaju sto mi pisemo o Dinamu ili grupi.
    Ovo je forum o Dinamu, a ne neki opci forum.
  • Droljo
    28.6k
    Zaista je glupo da novinari, drotovi i tovari citaju sto mi pisemo o Dinamu ili grupi.fakin

Šta sprečava novinare, drotove i tovare da se učlane u klub? Pa opet mogu čitati što mi pišemo...
  • fakin
    4.7k
    Sigurno bi ih puno manje jer moraju raditi nekoliko radnji prije nego dodu do toga. Da samo stavimo da citati mogu registrirani profili bilo bi vec puno manje ljudi ovdje koji citaju, jednostavno ljudska psiha tako funkcionira.
    Kod internet kupovine zadnjih godina radi se sto manje koraka jer je utvrdeno da puno ljudi odustane od kupnje ako ima samo korak vise u procesu kupovine
  • Crusades
    24.3k
    Kolega se trudi napravit temu i kad ih nema.
  • Sajla
    20.8k
    novinari ne bi odustali, kao što nisu odustali ni od dolaska na članski dan i izravnog prijenosa. murja, ako to radi kao dio posla, također.
    a tovari... je, nešto će spriječiti grobarskog drukera da nas čita. ako baš ne da 20€ ili vlastite podatke, učlanit će didu za cenera i čitati što hoće preko tog profila.
  • Dzoni
    6k
    Dobrom dijelu ljudi koji i jesu članovi fali pokoja daska u glavi ili su mamićevci. I dalje bi bilo podosta gluposti kad bi se uvelo ograničenje prijava na samo članove kluba.
  • Krizy
    72.7k
    nas clanovefakin

Pošto si član i dalje bi čitali jako puno gluposti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.