• Dino
    5.5k
    Najezio sam se od glave do pete i skoro pa rasplakao od srece...
  • bazooka93
    261
    zasigurno igrac desetljeca
  • masacusec
    7.9k
    Da budem malo negativac i privučem bijes na sebe…Poučen iskustvima i nekim povratcima, ja nisam optimist i mislim da to neće biti kao u prvom mandatu. No, u svakom slučaju, drago mi je da se vratio.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Dobro dOršao doma, kralju. Osvojio europsku kantu s Dinamom, dabogda
  • tp1997
    2.8k
    Pa i neće. To se ni ne očekuje (osim vjerojatno od strane Mudražija bojne koja će plakati ako Oršić ne krene svaku od prve).

Orša je tu da nam proširi rotaciju, da donese iskustvo u svlačionicu, i da njegove kvalitete iskoristimo u utakmicama u kojima su najpotrebnije (npr. Europa kad igramo na tranziciju)
  • Fan
    2.3k
    Nisam baš tako siguran u tvoju konstataciju. Mišljenja sam da je Orša doveden kao prvo krilo (odnosno rotacija sa Vidovićem). Iako sam i ja ultra zadovoljan njegovim povratkom, ako će nam on biti prvi pick, ne piše nam se dobro.
  • Masto
    1.5k
    odradit kvale s njim kao prvim krilom i onda kad kapljica kapne kapitalac neviđenih razmjera
  • db-izbjeglica
    20.6k
    nemam pojma, zadnji put sam ga gledao na zimu 2022., može biti super, može ispasti apsolutno nebitan dolazak. ako nije puno novca potrošeno, super...nema se što izgubiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions