• prefontaine
    9.5k
    Evo, sad moram popiti pivkana iz plastične čaše, što prakticiram samo i jedino na stadionu.
    Aj živili!
    1000097297.jpg
  • Crni86
    22.1k
    Dobrodosao kuci legendo nasa
  • ShanKu
    2.2k
    Za Oršu! Živjeli :fire: 20260609-222056.jpg
  • Bjelko77
    107
    Najveci ikad se vratio doma.
    Orsa, samo jedno mjesto na svijetu se zove dom!

Znate za cim zalim jos dodatno. U nekom paralenom svijetu u kojem Orsa nikad nije otisao iz Dinama, Hrvatska je mogla biti "europski prvak", odnosno osvajac Lige nacija. Da nije bilo te nesretne ozljede, uvjeren sam da bi on uvalio nesto Spanjolcima u finalu.

Ali pustimo sad to, ajmo opet zajedno derat po Europi
  • prefontaine
    9.5k
    Da nije bilo te nesretne ozljede, uvjeren sam da bi on uvalio nesto Spanjolcima u finalu.Bjelko77

Ja sam uvjeren da ga Dalić ne bi ni uveo.
  • Bjelko77
    107
    da jbt u pravu si. On se ozljedio tek u rujnu, a finale je bilo u lipnju...kaj ga onda Dalic nije zvao jer nis nije igrao u Engleskoj?
  • NerminB
    1.6k
    Orsa majstoreee :fire:
  • bazooka93
    250
    gledao sam psv par puta i perisic je igrao desno krilo. U Bayernu takodjer. Kod Conte je igrao wing becka na obe strane. U tottenhamu lik izvodi kornere s obe noge englezi u cudu. Lik igra s obe noge. I onda u repci lik pretplacen na lijevo krilo a na desnom se izmisljala topla voda s Kramaricem i Pasalicem ili veznjacima.
    Dalic umjesto da je imao Orsica i Perisica kao ubojita krila plus Petko koji zazmirenih ociju osjeti Orsica lik je isao udovoljavati Perisicu dok je taj isti vani igrao sto mu se kaze.
    Orsic kad god je igrao za repku (ono malo) je nesto napravio (Spanjolska, Brazil Maroko) zamislite da je imao minutazu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions