• Dino
    5.5k
    Najezio sam se od glave do pete i skoro pa rasplakao od srece...
  • bazooka93
    258
    zasigurno igrac desetljeca
  • masacusec
    7.9k
    Da budem malo negativac i privučem bijes na sebe…Poučen iskustvima i nekim povratcima, ja nisam optimist i mislim da to neće biti kao u prvom mandatu. No, u svakom slučaju, drago mi je da se vratio.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Dobro dOršao doma, kralju. Osvojio europsku kantu s Dinamom, dabogda
  • tp1997
    2.8k
    Pa i neće. To se ni ne očekuje (osim vjerojatno od strane Mudražija bojne koja će plakati ako Oršić ne krene svaku od prve).

Orša je tu da nam proširi rotaciju, da donese iskustvo u svlačionicu, i da njegove kvalitete iskoristimo u utakmicama u kojima su najpotrebnije (npr. Europa kad igramo na tranziciju)
  • Fan
    2.3k
    Nisam baš tako siguran u tvoju konstataciju. Mišljenja sam da je Orša doveden kao prvo krilo (odnosno rotacija sa Vidovićem). Iako sam i ja ultra zadovoljan njegovim povratkom, ako će nam on biti prvi pick, ne piše nam se dobro.
  • Masto
    1.5k
    odradit kvale s njim kao prvim krilom i onda kad kapljica kapne kapitalac neviđenih razmjera
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions