• Dudu
    3.1k
    Ja sam uvjeren da ovako igramo protiv Engleza, a ostale dvije s četiri.

Livaković
    Gvardiol Vušković Šutalo
    Perišić Sučić Modrić Stanišić
    Kramarić Baturina
    Budimir
  • Papastrumf
    23.1k
    Pa brijem da će biti Šutalo-Vušković par kad igramo s 4 izaMali Zeus

Na temelju čega si to zaključio? Ja sam siguran da Vušković neće biti u momčadi kada se igra s 4 iza.
    On jedino može igrati kada igramo s 3 iza.
  • Jos-Optimus
    10.9k
    i Ola protiv Švicaraca u prečku s 2 metra
  • FazeN
    6.9k
    Na temelju čega si to zaključio? Ja sam siguran da Vušković neće biti u momčadi kada se igra s 4 iza.Papastrumf

Nažalost pričamo o Zlatku Daliću, nema taj kičmu i muda ostaviti igrača od "100m" na klupi
  • ZG plavi 01
    328

buraz, do prije 3 mjeseca ga je prepustao u21 repki, pravi izbornik bi ga vec davno uveo u ekipu pomalo, a ne ponovio istu gresku kao i sa Gvardiolom. Nije mi se dojmilo do sad kao da voli Vuskovica.
  • Krizy
    72.6k
    Rodica došla do prvog i drugog pogotka za reprezentaciju u svojoj drugoj utakmici :cool:
  • KtcGoat
    5.8k
    Ekipa je stigla

fifaworldcup-Croatia-is-here-World-Cup-Vatreni.jpg
  • jedan u nizu
    18.3k
    Ne znas je li odijelo, trenirka ili pidzama.
  • Paggini
    86.7k
    Za kog smo radili fantastičnu kapsulnu kolekciju ako momci neće nosit
  • Droljo
    28.5k
    Meni izgledaju cool :love:
  • Hnlovac
    6.1k
    Čudi me da Gvardiola nisu zadrzali za ispitivanje
  • Oluja
    7k
    Gvardiol izgleda ko Moharrami
  • Mali Zeus
    21.4k
    Na temelju čega si to zaključio? Ja sam siguran da Vušković neće biti u momčadi kada se igra s 4 iza.
    On jedino može igrati kada igramo s 3 iza.
    Papastrumf

Ne znam, tako mi se čini. Nisam siguran da ima smisla mijenjati stopere ovisi o tekmi, tj. micati tako dobrog igrača iz momčadi. Kad smo 3 iza Gvardiol treći stoper, kad smo 4 lijevi bek, a Vušković Šutalo ostaju.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Najboljeg stopera na svijetu ili jednog od najboljih na svijetu jebes na beku.Jurki

to ti je zato kaj si Dalić misli ako Pep stavlja Gvardiola na beka zašto ne bih i ja. Slažem se i za Šutala, nije u nekoj formi, a ni ovi ostali nisu nešto, ne ulijevaju neko povjerenje veliko. Musa je jedno veliko ništa, gust promet mala zarada. Tko zna, možda neki od napadača i zabije koji gol.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.