• dinamo u srcu
    2.8k
    Ovu generaciju prati sreća i vjerujem da možemo dogurat daleko. Modrić igra svoje zadnje SP i siguran sam da će ekipa zbog njega odigrat izvan svojih mogućnosti i opet dogurat daleko.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    Igrao je i zadnji EP, pa nije bilo dovoljno..
  • Facke
    8.3k

Na prosle europske sme isli potpune nespremni. Igraci su mi zgledali ko da ni nisu zglavu v Njemacke. A te je do fulane pripreme.
  • Efes Pilsen
    15.9k
    A sad izgledamo bolje? Ne kuzim po kojem kriteriju. Jedino je Perisic u boljoj formi, ostale treba dizat / dozirat, igra je spora, nova lica ne predvode nego cekaju da se senatori oproste.
    Ja ocekujem maksimalno prolaz grupe, sve vise od toga je vrhunski rezultat.
  • Facke
    8.3k

To bume protiv Engleske vidli kakvi jesme.
  • db-izbjeglica
    20.6k
    nastup na euru 2024. su odlučile sitnice.
    sitnice koje su mogle odlučiti i da se na SP 2022 ispadne u skupini.

to je nogomet... da talijan (za kojeg nikad prije i nikad poslije nisam čuo) u zadnjem napadu na utakmici nije pogodio ono što se pogađa jednom iz 20 pokušaja (vjerojatno mu je to jedini gol za reprezentaciju), tko zna gdje bi hrvatska završila u KO fazi.

bitan je konačan ishod, 2022. je bilo top, 2024. loše,
    međutim, ništa značajno bolje ili lošije se nije igralo na ta dva turnira.
    niti bi recimo bilo nesasluženo i čudno da se 2022. ispalo od japana
  • dinamo u srcu
    2.8k
    prolazak skupine sa Ganom i Panamom je imperativ, gledajući kvalitetu. To trebamo proć inače Dalić doviđenja, bez obzira otiŝao on ili ne.

Playoff je lutrija i sve je moguće. Kvalitetu imamo za top 4 i sve je dalje otvoreno. Nadam se najboljem jer su nas nekako navikli u zadnjih par velikih natjecanja.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.