• Profesor Baltazar
    64
    Neće to biti ni blizu Rijeka iz prvog Kekovog mandata. Sada je bitno manje novaca nego kad je Volpi financirao s time da su sada i povećani troškovi održavanja, a pokrivanje održavanja stadiona je sve teže jer imaš mali kapacitet. Zbog toga su i cijene karata visoke.
    Meni taj potez angažiranja Keka izgleda kao potez očajnika. Mišković i ekipa oko njega su neinovativni više, nema nekog plana i strategije i ovo bi tumačio da je posljedica toga. Vidjet ćemo da li će uspjet, moje mišljenje je da to neće bit nešto uspješno kako se neki njihovi navijači nadaju. Jednostavno mislim da je Kekovo vrijeme prošlo.

Koliko se u javnosti za Rijeku imala percepcija malog budžeta, a dobrih transfera, toliko se sve više njima smanjuje manevarski prostor jer smo mi posloženiji i to naročito kadrovski, a u prošlosti su nam izmicali neki potencijali koji su odlazili u Rijeku radi loše ili radi nepostojanja naše sportske politike. Ili su bili transferi direktno od nas njima.

Što se tiče zanimljivosti prvenstva, ne interesira me nikakva zanimljivost, ako se može, naslov osigurat i prije kraja prve polovice prvenstva. Malo karikiram, ali tko se želi igrat zanimljivosti, neka ide igrat igrice. Mi trebamo gledat samo sebe, a drugi ako nas mogu pratiti hrabro od njih, ako ne, nije me briga.
  • Sibirski plavac
    9k
    Magarad navodno zainteresirana za Sheyi Oja, krilo Maribora, nekadašnjeg talenta Liverpoola,
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.