• Sibirski plavac
    9k
    Tko se ono spominje kao protivnik naših u knockout fazi? Španjolska i Kolumbija ako se ne varam? Najebali smo, ovi prvi su jači od nas a ovi drugi su puno naviknutiji na vrućine nego naši, a i brži su. Duel Diaza ili Yamala sa našim stoperima će biti tužno za gledat.
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    Iskreno misljenja sam da cemo proci nesto slicno kao i u Njemackoj prije 2 godine, sa ovakvom igrom protiv Engleza nemamo sto traziti i to bi lagano mogla biti njihova pobjeda u hendikepu, a Panamu i Ganu bi mozda mogli izvuci 3 do 4 boda te nas onda u sesnaestini finala ceka vrlo vjerojatno Kolumbija, a to ce biti posljednji ples ove generacije.
  • Tom Hanks
    5.3k
    Danas počinje prava priča. Znamo gdje smo, na nama je da popravimo i ispravimo neke stvari. Željeli smo da u ritam uđu Kovačić, Modrić i Gvardiol. Kovačiću još treba vremena. Znam s kojim ću početnih 11 ući u susret protiv Engleza. Ono što nam je donijelo tri medalje, od toga ne odustajem. Što će biti, dragi Bog zna. Vjerujem u svoj rad i reprezentaciju. Imamo viziju, ideju, zato nema puno dvojbi. Naravno da moramo biti brži i energičniji. Ne mogu ja do kraja u boj sa svojim senatorima, ali složit ćemo najbolje, a pritom nam treba svaki igrač - dodao je Dalić.
  • Frizura Robija M
    425
    Kramarić je igrao prvo poluvrijeme. Je li on na sto posto?

- Rekao sam prošli put da da se on meni ne žali - odgovorio je pa se obratio našem novinaru:

- Ako se žali tebi, meni se ne žali. Trenira svaki trening maksimalno, svaku utakmicu želi igrati. Ako imaš informacije, reci da ja znam. Ne žali se na treningu, svaki trening radi do kraja. Kakve vi imate kombinacije, to je ne znam. Očito piješ kavu na pravom mjestu. Naravno da nemamo nikakve kombinacije, osim informacije prije okupljanja o njegovim problemima s aduktorom i trubušnim zidom. Ako je sada sve u redu, fantastično.

Malo je nervozan.

"Kovačić godinu dana nije igrao nogomet, bio je u ozljedi dva puta. Teško će doći u optimalnu formu, ali on nama treba u nekim situacijama, to je čovjek koji nam uvijek može pomoći.

Repstacija po partijskim načelima. Pišanje po svakom zdravom, spremnom igraču u formi.
  • rokikaciga
    14.5k
    Bit cu dosadan i rec opet: sramota da Panduru nije dao sansu da upise nastup za repstaciju a obecao je da ce Kotarski igrat pola sata jednu utakmicu a Pandur drugu.
  • fakin
    4.7k
    Pa naravno da ga nije stavio kad smo visili i golman nas spasavao. Livakovic nam je bio igrac utakmice
  • plavi72
    2.6k
    Kakva bahata osoba postade ovaj ponizni,skromni trener ?! :yikes:
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ne odstupa od svojih načela,principa a lik je govorio da mu neće igrati nespremni i igrači koji ne igraju u svojim klubovima. Sad mogu i ozljeđeni biti dio prve momčadi, i oni koji mogu realno odigrati 30,40 minuta. Ma ja ću se i dalje veseliti kad Krama dadne gol, Perja ,Kova , ali uz Modrića i njih na terenu , nekako mi to stvarno presporo ide. Daj bože da nas razuvjere ko 100 puta do sad . Samo ovaj ljigavac je dojadio i bogu i državi.
  • Facke
    8.2k
    E Zlatko Zlatko. Opet ponavljas istru gresku. Nije bil dovolnjen nespremni Vrsaljko da ti pokaze da je te sranje koj delas. Pa je nespremen bil Perisic i sad imas nespremnoga Kovacica v ekipe. Cemu? Covek ti nemre biti od pomoci. Tu mi Dalic nije jasen. A i sam igrac je mogel reci "nemrem nisam spremen".
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    On nema igrača profila Stojketa koji je spremati orati a i kreirati svih 90 minuta
  • Paggini
    86.6k
    "Dečki su došli van forme, ja na to ne mogu utjecati"

"Nisu slušali što smo se dogovorili prije utakmice, kako je to moja krivica?"

"Modrić, Kramarić, Budimir, Perišić imaju zajedno 150 godina, kako da očekujemo od njih da igraju kao da je 2018.?"

"Gvardiol i Kovacic nisu igrali cijelu sezonh zbog ozljede, nisu bili pravi, to smo znali i to je jedan od razloga zašto nismo bili pravi"

Evo Zlatko, spremio sam ti neke isprike za deflektiranje krivnje nakon svjetskog, nema na čemu
  • Crni86
    22.1k
    Kovacic nisu igrali cijelu sezonh zbog ozljedePaggini

Dobro da je skuzio nakon 10 dana….
  • Mali Zeus
    21.4k
    Tko će reći da je car gol i da igramo za kurac. Nitko se ne usudi.

Lik si je već jučer počeo raditi izgovore. Kao da ga netko prisiljava da vraća Kovačića i Gvardiola u formu. Opet je ponovio da smo spori u tranziciji. Heureka! Dobro je da si nešto napravio po tom pitanju ili, ne znam, ludo, pozvao nekog brzog itd..

Oh wait.

100 posto Kovačić počinje protiv Engleske i onda će biti čuđenje kad nastradamo.
  • Jurki
    25.6k
    Tko će reći da je car gol i da igramo za kurac. Nitko se ne usudi.Mali Zeus

Vec je receno, ali smo proglaseni paničari, napadamo nepotrebno izbornika koji ima rezultate prije pocetka prvenstva.

Edit: sve mi se cini da ce branitelji lika i djela skromnog i poniznog Zlatka Dalica ubrzo promijeniti kapute ili se skriti u misju rupu.
  • DrRatoljub
    943
    Ništa me na prvenstvu nakon ovakvih igara neće iznenaditi. Ni da odemo doma nakon 3 tekme s 1/2 boda, ali ni tipa četvrtfinale. Naša jedina velika prednost je iskustvo velikih turnira. Ali toliko ugraca ili nije u formi ili je ozlijeđeno ili nisu opcenito dovoljno dobri da nemamo nekog zaloga za optimizam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.