• Kujtim Shalla
    9.6k
    Sve to ide njima i nekako dok.se ne popnu boysima.na onu stvar pa ih ugase
  • Filip 91
    2.4k
    Bio na crvenom sektoru i tik od glave mi je proletio upaljac sa sektora gdje je Tornado. Umalo ostao bez oka, majku im jebem bežigradsku.
  • NORTE
    24.6k
    Ciboni želim jaku momčad i stvaranje ozbiljne priče.
    Veselim se tome i volio bih opet na košarku u Draženov dom, posebno protiv iskompleksirane gube, ali i u Europi nadam se.
    Nisam bio na Ciboni ni ne sjećam se koliko dugo godina.
  • Sibirski plavac
    9k
    Zaš je uopće magarad popizdila pri ulasku na tribini? Sjećam se da su ušli na ogroman pljesak "obične" zadarske publike, a par sekundi kasnije išli se obračunat s ljudima na crvenom?
  • Zagreb1992
    3.5k

Jer se netko zaletio na njih i dobro pogodio lik dolje na ulasku na zelenom u glavu..ovi htjeli probiti ogradu ali na kraju ništa ...Nakon utakmice se potukli iza sa policijom
  • NORTE
    24.6k
    Zanimljivo da sa Splitom kao klubom imamo dosta zdravije odnose. Neki uzajamni respekt europskih prvaka kaj znam, ali dosta pitomije.emilperska

Nemaju navijačku grupu, zato su normalniji odnosi.

Zamisli kad ti je život mržnja prema Zagrebu.
    25 godina kasnije oni i dalje pjevaju o gej paradama.
    Jednostavno šljam kao i braća im.
  • Hnlovac
    6k
    Koliko je ovih uopce bilo ? 300ak sveukupno?
  • Zagreb1992
    3.5k

Tornada bi rekao oko 100 sigurno ..ostatak je bilo kaj tu žive i ovako obični navijači ..pun zeleni
  • Hnlovac
    6k
    Fuj. Šteta da majstorica nije kod nas, da se mobilizira sve i ove na zelenom svede na statisticku pogresku
  • Sibirski plavac
    9k
    Danas nas je šut relativno služio, u odnosu na recimo prošlu tekmu. Sa dobrim šutom jedino možeš dobit tovare. I ne smijemo u srijedu prigovarat na svaku odluku i slično jer suci će u toj psihijatriji dole puknuti pod pritiskom publike bacat tehničke svako malo.
    Pomoglo je i što danas Mihailović nije imao neki dan. A i Ramljak im se dosta ispromašivao.

Bilo bi jebeno da uzmemo naslov taman prije sljedeće sezone za koju se najavljuju ozbiljni iskoraci.

Šiška dogodine obavezno ostavit, i Robersona ak je moguće. Ovo ostalo tjeraj što dalje ak hoćeš neki rezultatski iskorak.

Btw, Mršića spominju kao nasljednika Rudeža, prati li netko kako mu ide trenerska karijera zadnjih godina? Ja nisam baš pratio. Jel napredak u odnosu na Rudeža?
  • Zagreb1992
    3.5k
    Skakački smo bili loši danas ..olako smo dopuštali 2-3 skoka neki put da nam uzmu i onda zabiju iz rih napada koš ..Ali opet čim Šiško igra onda igra i Cibona ...to je ključ svega..Ramljak danas pred kraj tekme jedva stajao na nogama i ako se naši ne useru od početka onda će biti zanimljivo
  • Ljubo
    742
    Ključan trenutak je bila 5. osobna Mazalina na početku 4. četvrtine
  • Zagreb1992
    3.5k

2 opcije su u igri za trenera

Mršić je upgrade u odnosu na Rudeža ali daleko od toga da je nešto kvalitetno za veće stvari ..Opet sve ovisi o selekciji igrača koje će se tražiti ..Iako vjerujem da bi Mršić mogao sa poznanstvima u Italiji uzeti kojeg amera tamo
  • Sibirski plavac
    9k

Bilan je godinama u Italiji i ako se ne varam dobro igra tamo. Bi li nam on bio pojačanje, s obzirom na godine? Mislim da od Lončara i Čakaruna nemre bit lošiji.
  • Zagreb1992
    3.5k

Bilan definitivno bi bio pojačanje ..Pick njega i Šiška bi bilo milina za gledati .Igra leđima mu dobra ..Ne znam kakvo mu je stanje sa ugovorom tamo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.