• rob ljubavi
    1k
    Koliku plaću ovaj ima? :lol:
  • Mr Anderson
    19.6k
    Dobro je, dovela je Cibona seriju do 5. Šteta što je u Zadru, male su šanse, ali treba se boriti do kraja pa što Bog da.
  • emilperska
    16.4k
    Ova pobjeda je posebna jer je doslo pun k tifusara da na današnju obljetnicu Draženove smrti orgija s trofejom po njegovoj dvorani..

Evo vam kurac svima!
  • nkdz
    1.2k
    Glavno da smo ih dobili! HHC!
  • Mr Anderson
    19.6k
    Cibona ima slobodna bacanja 8/19, dobro smo i dobili to.
  • NORTE
    24.6k
    lik ulupao 2,5 mil EUR prije privatizacije da bi vratio veći dio dugova znači da će se ići jako kroz sezonu dvije.emilperska

Meni je navjerojatno da Cibona ima ovakav odron od momčadi.

Vratiš tolike famozne dugove Cibone, a onda ti sezonu igraju kriminalno loši igrači.

Lončar 0 poena.
  • fakin
    4.7k
    Evo sto znaci puna dvorana i atmosfera. Da je bilo soma ljudi zadar bi ovo lagao dobio, ovako sve ovisi o jednoj utakmici za titulu
  • Droljo
    28.5k
    Nadam se da je ovaj momak iskoristio volejčinu koja mu se nudila. Sa t portala je slika..
    CqH93es.md.jpg
  • ElDorado
    11.4k
    nije on sudjelovao u ovogodisnjem rosteru
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    Bit će Zadar kurac šampion
    Ali mi nisi lončara da ga više ne gledam. Bože sačuvaj frajer ima dvije ljeve ruke. I noge a dešnjak :lol:
  • cibona
    8.2k
    Nema ničeg goreg od toga da prva riječ koja ti padne na pamet na spomen nečijeg imena bude riječ - sluga.

A tornado je upravo to. Ništa više, ništa manje. Samo i isključivo tovarska sluga.
  • NORTE
    24.6k
    Evo sto znaci puna dvorana i atmosfera. Da je bilo soma ljudi zadar bi ovo lagao dobio, ovako sve ovisi o jednoj utakmici za titulufakin

O čemu ti pričaš?
    Bila je praktički rasprodana dvorana u petak, puno manje Zadrana pa je Cibona izgubila lagano 17 razlike.

Danas je bila praktički prazna jedna od tribina, a sektor Zadrana pun pa ih je Cibona dobila.
  • blue heart 72
    3.5k
    Lončar je najveći antitalent za sport, od svih "profesionalnih sportaša" koji sam ikada vidio.
    Ali nebitno, uživajmo u pobjedi nad ovim tovarskim smradovima
  • Keyser Soze
    19.5k
    U Zadru je sve moguće iako su debeli favoriti. Bravo za zadnju četvrtinu, nadam se da Roberson neće raditi nepotrebne faulove
  • podravskimodrikibicPMK
    187
    Meni samo nije jasna tolka kolicina ljudi u bijelim majicama kad igras protiv kluba kojem je klupska boja bijela
    Pa radije dojdi u roznoj ak nemas plavu ili crnu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.