• mali M
    9.9k
    ma znaš kaj ću ti reć. Da oba kluba dođu do zdravog tkiva odma su i gradovi i država skloniji suradnji. Nije slučajno da se sa Dinamom počelo ozbiljno pokretati sve sa novim ljudima u upravi, zdravim poslovnim planovima i transparentnim i kvalitetnim poslovanjem... U jednom imaš wanabe Mamića, a u drugom hrpu mali gladnih kriminalaca koji bi dali guzice za sto eura i parazitiraju na klubu...
    Ima nešto i do toga kome bi se trebalo dati...
  • Olmic
    5.6k
    Zeleniku nitko iz Rijeke nije zvao i to je laz, ali kad je Gatusso bio trener Livaja zvao Zeleniku i rekao zvat ce te netko iz Hajduka i nazvao ga Gatusso i Zeleni nije dozvolio Gatussu da zavrsi , odmah je rekao ne hvala
  • Warrior
    151
    Fotka koju je Zelenika danas objavio, izrezao sam jer nije lijepo tuđu djecu stavljati na forum

IMG-3017.jpg
  • NORTE
    24.6k
    novca nema neograničeno a i kakav je trend u zadnje vrijeme steže se javni novčanik.pešća

Čim je iz projekta isključen vlasnik kluba meni to govori da taj stadionski projekt Grada Rijeke neće ići tako lako.
  • Jaro
    12.1k
    a jbg, vlasnik kkuba je imao svo vrijeme da neki k pokrene - a on je samo zicao novi porez kojim bi se financirao kukajuci kako "para nema". Lako je bilo i doba pranja love za Volpija...
  • IvanPerić1945
    343
    Kad smo kod Rijeke , Kek is back
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Mislim da ce tovari tesko do drugog mjesta ove godine
  • Zagi
    17.7k
    Po onoj, jači HNL= jači dinamo, ovo je dobro za nas?
  • vjeko1701
    25.1k
    Na kraju dana, ovisi o budžetu i kakvu ekipu slože. Nije Kek ni osoba ni trener koji je bio al svakako će biti zanimljivo popratiti kako će to sve proći.
  • Zagi
    17.7k
    Nije Kek ni osoba ni trener koji je biovjeko1701

Kaj to znači?
  • vjeko1701
    25.1k
    Pa bilo je po intervjuima i njega i suradnika da je puno manje tvrdoglav, strog, svadljiv ali isto tako nije od Rijeke bio u klupskom nogometu.
  • Mikina lijeva kopačka
    772

Sam je izjavio da se nogomet promjenio od kad je bio trener Rijeke, da je imao i obiteljskih problema, da je on drugačiji čovjek. Više puta pročitao po intervjuima s njim te izjave.
  • prefontaine
    9.4k
    Evo, maloprije s malim šetam, i nabasamo na hajdukovca. Dobar, ne pametuje, ne prosipa nikakvu mitomaniju, sasluša bez da upada u riječ... Malom zanimljiv, stalno govori "tata još još". S ovakvim hajdukovcima ću uvijek rado stati i napraviti selfie.
    20260607-192436(1).jpg
  • Droljo
    28.5k
    Nebu kek polusezonu dočekao u rijeci. Bez brige.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.