• Masto
    1.5k
    europska prvenstva loše i liga nacija se trebala osvojit
  • Sibirski plavac
    9k
    S obzirom da se mi uvijek "napalimo" na jake ekipe, ne bih se čudio da dobijemo Engleze a recimo bude mučenja s Ganom pa čak nedaj Bože i poraz, radi podcjenjivanja.
  • Facke
    8.2k

I onda bus iducega izbornika nazval smradem, smecen i zalizani? Zname mi , zna i on dobre da je pogresil. Al da izemdu njega i ekipe ne pase vec bi ga oni smenili kak su i prije znali izbornika smeniti igraci. Treba male stati na loptu. I mene neke odluke Dalica nisu sele ali ne treba ga stalne vredati. Te zasluzil nije.
  • Ludovic IX
    11.7k
    masi ako si otet..
  • Dendle71
    380
    ne bih se čudio da dobijemo EnglezeSibirski plavac

Ja se pak bojim debakla protiv engleza!
  • Jurki
    25.6k
    zna i on dobre da je pogresilFacke

Kako to ide skupa sa izjavom da nema potrebe propitkivati njegov rad i njegovu logiku??
    Lik je doslovno napravio istu glupost sa popisom kao i prije 2 godine za Euro.

Rista, gle, sve ok, opravdavas nelogicne i van svake nogometne logike poteze Dalica. Imas drugacije misljenje i ja to postujem. Ali se bjezi od cinjenica da ce sjebat i drugo natjecanje zaredom.
    U nogometu ne postoji jucer. Postoji samo danas i sutra.
    Uzeo je 2 medalje.. ok, svaka cast, al je isto tak moglo ispasti zbog penala da ne uzme nista.

Malo je prejako i previsoko poletio.. mogel bi tak i prejako tresnut dole.
    I kak necu reci da je smrad kad je bahat za popizdit.
    Gdje je tu skromnost i poniznost?
    Znam ja gdje.. u picki materinoj.
  • Facke
    8.2k

Jedne je koj veli za medije druge je unutar kak vodi svoju momcad. I mene se popis ne svida sto posto. Zel je same jednuga pravuga beka a to je Stanisic. A ja bi jos zel i Smolcica i Godu za levu stranu. El Goda nije nist losiji od Pivarica v one vreme. Jos bi izbacil Moru i zel kriluna igraca de sme tenki i mene bi upal naprimjer onda Segecic el je decko stvarne dober na te pozicije + Musa van i upal bi mi Beljo.

Al jbg nisme mi izbornik. Ja same znam da mi igrace tek za formaciju 3-4-2-1 nemame igrace. Stanisic nije wing back, iste kak nisu niti Gvardiol, Perisic i Pasalic. Ovak ionak se mucime s igru prema napred i onda ides dati Perisicu i Pasalicu dodatne defanzivne zadatke. Cemu?
    Da se gura mali Vuskovic v ekipu?! Mene on nebi igral s prve nema sanse.
  • Jurki
    25.6k
    Jedne je koj veli za medije druge je unutar kak vodi svoju momcadFacke

Ako je prema van tak bahat..
    kaj me ne cudi nimalo.. s obzirom na sve njegove eskapade i izbornicke i privatne.
    Tak je svejedno kakav je on prema momcadi.. jer je tak i tak zval "svoje pajdase, koji su ga zaduzili".

Bas me zanima dal bi imal identicno misljenje da tak nekaj izjavi XY trener Dinama?

Bahatluk ne prolazi nigdje, ova i ovakva izjava mu nije nimalo trebala... pogotovo pred pocetak prvenstva.. i nakon onakve usrane i šugave igre protiv Belgije.
    Znas i sam da ce ga sad svi s razlogom cekati na volej.. sam si je kriv ak krene jaca paljba.

Jos jednom se posrao sam sebi u usta.. od skromnosti i poniznosti do "nema potrebe propitkivati njegov rad i logiku".
  • rokikaciga
    14.5k
    ali ne treba ga stalne vredati. Te zasluzil nije.Facke

"svaki koji se uzvisuje, bit će ponižen, a koji se ponizuje, bit će uzvišen."

Dalić konstantno baca te fraze za obitelj, poniznost, zajedništvo itd a čovjek je čista suprotnost od svega kaj javno zagovara. Od bespravne gradnje, uzimanja provizija da određeni igrači igraju dok je on trener, ljubavnica i preljuba do lažne skromnosti i poniznosti i svega drugog kaj ne dođe u javnost.
    Kad god se opravdano udari na njegov izbor igrača, taktike ili postavke igre kao izbornika reprezentacije on se vraća na to da je sa vjerojatno najboljom reprezentativnom veznom trojkom ikad (izuzev Španjolske), Mandžom, Perijom i drugima osvojio dvije medalje na svjetskim prvenstvima i kao što ga se sad ima prozivati za (ne)uspjehe. Čovjek je teško smeće i to će ostati. Njegove uspjehe mu nitko neće osporiti i oduzeti, ali kao čovjek je teška nula.
    Pep Guardiola, po meni uz SAF i Crujffa, najveći trener ikada zna reć "pogriješio sam u izboru, moja pogreška, idemo dalje". Ali Dalić skroz suprotno. Pep je više zaboravio o nogometu nego što će Dalić ikada znat o ovom sportu.
  • Sajla
    20.7k
    Onaj kojeg vodi krilatica "do as I say, not as I do" ne može očekivati da ga se poštuje. Reprezentaciji sve najbolje, ali ne zbog izbornika nego unatoč njemu.
  • gledatelj
    1.3k

Pa evo u rukometu smo uspješni pa pored Zagreba 80% Hrvata ne bi znala dva kluba nabrojat. Na utakmicama 3. i 2. Lige bude Max 50 gledatelja, negdje ni toliko. Za lige više stotinjak. U košarci vjerujem da je slična situacija ako ne i gora
  • Jurki
    25.6k
    da imal je najbolji vezni red ikada iza Španjolske.. a i s takvim igracinama se provlacil protiv ipak limitiranih Šveda i Rusa zahvaljujuci golmanu koji je poskidal penale.
    Meni to nije pokazatelj njegove kvalitete.. vec suprotno..
    da je samo jedan penal otisel na tribinu.. zalizanko bi bio bivsi odavno.
    Al da ne budemo sitnicavi, ima zasluge za dve medalje.. al zato i za dva Eura, gdje je utopio fakticki jos juniora Gvardiola i epske utakmice protiv Albanaca. Ali koga jebe.. to je usral, nema veze i to se ne spominje.

Karma je kurva i takve bahate izjave ce ga ubrzo klepiti po glavi.
    Nije problem kaj ce njega klepiti, vec to kaj se bude nasa reprezentacija osramotila.
    Dalic nije Hrvatska reprezentacija, vec je obicni napuhani bahati trenercic.
  • Zagi
    17.7k
    Ajde , još par tjedana i nebumo ga više gledali nit slušali tu dvoličnost.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ovo što je Dalić izjavio je velika glupost. Naravno da će mu se sve odluke propitivati a to je i jedna od uloga novinara i navijača-promatrača. Ono što sigurno nije zaslužio su degutantne uvrede. Kakav god da jest, svojim rezultatima je pokazao da je svemirski brod i za novinare i za ostale "stručnjake" kojima je glavni doseg pisanje za trećerazredne portale, treniranje trećeligaša ili pijenje piva u bircu.
  • Jurki
    25.6k
    i Rakitic je bivsi reprezentativac.. pa ga se ishračka s razlogom.
    Ako netko radi glupe poteze kakve radi on.. posere se sam sebi u usta s izjavama koje su suprotne same sebi ovisno od trenutka.
    Ignoriranje jednih i pozivanje određenih tj zasluznih igraca su upravo stvari kakve izbornik jedne reprezentacije nebi smio raditi.

Ako je vrijeme pokazalo da je lazljivac, ljigavac, populist, demagog i smece koje tjera inat, te je zgadio reprezentaciju svim ljudima koji prate repku. To nisu uvrede.. vec nepobitne cinjenice.
    Siguran sam da je vec svima dopizdio sa svojim kurcologijama.

Edit: s jedne strane se potencira prica s dvije medalje i najboljim izbornikom ikad.. a s druge strane nitko ziv nebi htio da taj isti trener sjedne na klupu kluba za koji navija. Apsurd nad apsurdima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.