• Gemišt86
    471

Brijem da bi ovo među klincima bio teški vrh. Nešto tipa six seven na "lokalnoj" razini.
  • prefontaine
    9.3k
    Hoće li biti ikakvih majica da na njima piše SJELA BABA U BALON, DINAMO JE ŠAMPIONprefontaine

Sad bez zajebancije. Djeca su me toliko ispizdila s ovom "pjesmom", mislim da bi službeni Dinamo na ovome hajpu mogao pobrati solidnu lovu.

@Fantom, ne trebate mi se zahvaljivati.
  • jedan u nizu
    18.3k

Sjeo Beljo u balon, da se vozi u Houston,
    U Houstonu vidi Zajca, kako vozi starog dajca,
    U dajcu sjedi Livi, i udara po pivi,
    Pivo kupi Moris, ali ne moze na popis,
    Popis radi Dalic, nevjeran mu glavic,
    glavic radi gresku, upropastio nam repku ...

p.s. moje isprike na vulgarnosti :snicker:
  • Gradina
    93
    Djeca su me toliko ispizdila s ovom "pjesmom", mislim da bi službeni Dinamo na ovome hajpu mogao pobrati solidnu lovu.prefontaine

Može objašnjenje za nas neinformirane?
  • fakin
    4.6k
    Dajte nesto novo, nema nista. Sampionske zastavice, otvarace za pivu, case za vino, krigle, upaljace, natikace, silterice sad za ljeto
  • Droljo
    28.4k
    Dajte nesto novo, nema nistafakin

Sve si kupio iz dosadašnje ponude?
  • podravskimodrikibicPMK
    180
    ima upljaca, plavi i crni obicni, imas onak veci sivi i imas crni brener

Silterica isto ima ako sam dobro izbrojao 8 dizajna, pod to brojim i razlicite boje
  • dinamo u srcu
    2.8k
    Trazim po web shopu zastave Dinama. Nasao sam samo jednu i ne svidja mi se.

Moze li klub napravit ovakvu verziju zastave za balkon.
    Plavo bijela pozadina sa grbom dinama, slicno kao barjak na sjeveru, je meni puno bolji i odmah bi si je uzeo.
    Screenshot-20260605-191401-Whats-App.jpg
  • dzg717
    1.3k
    pa ako ovo dode u shop zelim bit barjaktar na svakoj svadbi
  • ZgDLions
    1.7k

Bude valjda još pokoji model.
    Nije problem napravit si nekaj i isprintat na materijal, ali nekako bi rađe dao lovu klubu u shopu.
    Za šalove od laganijeg materijala smo već odlučili, samo se čeka da ih naprave da imamo za početak sezone.
    Nije da puno tražimo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.