• ElDorado
    11.3k
    Mislim da te decke uspjevamo dobit samo na razvojnu reputacija Olma pa onda i zbog Capellasa i Zvone. Ak se sjetis da su onog Fayea utopili za cenera a nama dali Sergija za 1.5 milja, koji je igrao i za 1., tu nekaj ne stima ak cemo samo mjeriti po vrijednosti.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    sad ce biti i na razvojnu reputaciju Domingueza
  • Ljubo
    741
    Ne gledamo sigurno Južnu Ameriku jer je konkurencija prevelika i ti igrači su preskupi. Tamo prije svega dominiraju Portugalci, Brazilci sada kada imaju privatne klubove im daju veliku lovu da ostanu, onda ti dolaze klubovi iz MLS-a, i još na kraju imas Sahtar koji tamo 20 godina ima svoje ljude i ruske klubove koji radi zabrane nemaju gdje drugdje kupovati igrače.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    stoji ovo za Dania, Zvonu i Capellasa, ali Faye je pranje love, ništa drugo
  • Omake
    17.8k
    Ovisi kako se definira ozbiljan talent. Ne mislim da dovodimo teenagere iz Boce ili Santosa. Zadnja dva prijalazna roka je otišlo dosta zanimljivih igrača za dva ili manje milijuna eura u euro klubove. Ignacio Miramon mi je velika želja. Odlično igra na posudbi iz Lillea u Gimnasiji iz La Plate koji je kao htio Cordobu. Općenito ima dosta zanimljivih igrača koji po TM vrijede manje od 2 milijuna.

Mladi reprezentativaci Urugvaja, Čilea i Perua redovno idu ispod milijun i pol
  • rakurs
    2.9k
    https://www.tportal.hr/sport/clanak/gennaro-gattuso-zeli-dovesti-igraca-dinama-ali-postoji-veliki-problem-20260605

E, jebi se Gatusso, sa sedam milijuna kupi Sigura i Pukštasa u paketu. Bravo za klub, danas svakakve tarabe odlaze za 12+ milijuna pa da mi pustimo Domingueza za sedam.
  • ElDorado
    11.3k
    to je cisto za usporedbu da smo ipak na neki nacin privilegirani u tim kontaktima
  • ElDorado
    11.3k
    nek Šarliju pikne
  • Orc123
    15.9k
    da, gledao sam par utakmica na Barcelona tv, na YT nakon sto se poceo spominjati u kontekstu Dinama. Decko bi tehnicki bio jedan od najboljih igraca Dinama, izvanredna kontrola lopte, odlican dribling u jednu i drugu stranu, brz prvi korak u driblingu gdje polozajem tijela lomi svakog cuvara, solidan udarac, odlican pregled igre i kreativnost....prostor za napredak u obaveznoj defanzivnoj igri te crvrstoci u duelu iako on sve napravi da do duela ni ne dođe.

Siguran sam da ce raditi razliku na terenu ukoliko potpise, samo da bude zdrav. Uostalom, takve igrace treba i gledsti. Rizik je minimalan a benefiti mogu biti ogromni! Vidjelo se to i po slucaju Sergi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.