• mlinchica
    6.3k
    Ta tvoja tipkovnica je humor..
    Zlomisčić :lol:
  • NORTE
    24.6k
    Preskup je Bennacer da bi bio novi Perić...više po ordinacijama i toplicama nego na terenu.Mr Anderson

Benni i Perić ne mogu u istu rečenicu.

Benni 38 klupskih utakmica u zadnje dvije sezone + 8 tekmi za repku.

Perić 10 MINUTA u zadnje dvije i pol godine.

Pa igrao je LP sa Milanom, ja mislim da on vise nema previse sportskog motiva. Daleko su 4 godine do slijedeceg SPa, a ako pogledas popis Alzira jasno je i da Europa nije uvjet.Efes Pilsen

Liga prvaka je svakako mamac, dinamo mu je prilika za ostanak u europskom nogometu i eliti.

Odlazak po još para u arabiju u neki manji nebitan klub bio bi moguće kraj ozbiljne karijere.
    Za to on još ima vremena.
  • Jos-Optimus
    10.8k
    Koliko bi ti love dao liku koji prošle sezone nije imao apsolutno nikakav utjecaj na našu titulu? Preprodajni potencijal nema, a zdravlje definitivno nije nešto u što se možeš pouzdati.
  • Paggini
    86.4k
    Perić 10 MINUTA u zadnje dvije i pol godine.NORTE

I to kakvih 10 minuta
  • Kujtim Shalla
    9.6k
    ma to je ništa kako me kurva zna zajebati. Da ti vidiš moje prste , stisnem pet slova odjednom. Dobro to još i ispadne kako može biti. Sa 5 tipkovnica se služim , pa dobro nije Zlomislić ispao Andersen :rofl:
  • CastAway1986
    5.7k
    Nepotpisan članak ali neki i dalje vjeruju u bajke o ostanku Bennacera nakon sezone gdje je dobro placen a nije rezultatski pomogao gotovo nista osim marketinški svojim imenom
  • ElDorado
    11.3k
    Koliko mislite da moramo platiti neku ozbiljnu šesticu kao zamjenu Mišiću? Da li ove godine želimo igrati ozbiljnu Europu? To sigurno ne možemo s 15 igrača. Zanimljiva je statistika PSGa. Npr Dembele je počeo samo 11 tekmi u prvenstvu.
    Nije da se nešto uspoređujem s najboljima ali ako hoćemo igrati ozbiljnu Europu ove godine moramo rotirati u HNLu znatno više nego prošle sezone.
  • Mali Zeus
    21.4k
    Ako raskine ugovor i pristane na smanjenje plaće to je kak bi se na engleskom no brainer da ostane.
  • ElDorado
    11.3k
    Članak je sada potpisao Ničota i stavili su ga u glavnu vijest.
  • vjeko1701
    25k
    Čak i da raskine ugovor i voljan je doći, koliku maksimalnu plaću bi bili voljni ponuditi s obzirom na rizik?
  • fakin
    4.6k
    Placa po učinku i zdravlju, ali naravno da on na to ne bi pristao
  • Omake
    17.8k
    Ima dovoljno besplatnih igrača kojima istječe ugovor, a i mladih šest ispod dva milijuna eura. Ne treba nam cifra od 3+
  • Fan
    2.3k
    Čak i da raskine ugovor i voljan je doći, koliku maksimalnu plaću bi bili voljni ponuditi s obzirom na rizik?vjeko1701

500k fiksno i dalje ovisno o nastupima, ugovor max 2 godine. Ako neće, široko mu polje, prenepouzdan je za nešto više, kolka god klasa bio.
  • vjeko1701
    25k
    Ok, on može dobiti barem 5-6 puta više drugdje kod klubova kojima takve cifre nisu nikakav rizik. jbg istovremeno preskup i prerizičan da u njega uložimo.

Ako se nečem nadamo, onda je da neće dobiti ponude koje bi ga ponukale da prihvati raskid s Milanom pa mi uletimo s nekom posudbom.
  • Filip B
    355
    Mislim da lik ide u Arabije, pa tamo je kao doma kultoroloski, moze na klasu igrat jos 3 godine uz te staklene noge i na ime zaradivat masnu lovu. Uz svo duzno postovanje, to kaj mi vidimo da je lik klasa nam nazalost nije puno donijelo proslu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.