• ElDorado
    11.3k
    Ček, sad sam uletio, jel ovo neka zajebancija?
  • fakin
    4.6k
    Sad tek vidim da je Orsic ove sezone odigrao 49 utakmica (3346 minuta): https://www.transfermarkt.com/mislav-orsic/leistungsdaten/spieler/119150

Sad ne vjerujem Papi, trola nas. Ocekujem navecer Orsica u Dinamovom dresu.
  • Nolifer
    15.1k
    Već vidim, germanijak doznaje...

:lol:
  • Schpatz
    1.2k
    Ako je istina da Oršić ne dolazi, ja sam zapravo sretan. Svaka čast svemu što je on dao Dinamu u prošlosti, golovi Tottenhamu, Chelseaju i Atalanti zauvijek su upisani u povijest. Međutim, osobno sam jedan od onih koji nikako ne voli to romantičarsko vraćanje isluženih ikona u poznim nogometnim godinama. Emocije su jedno, ali nogometni pragmatizam i zakoni biologije nešto sasvim drugo.
    ​Mislim da u momčadi već imamo sasvim dovoljno iskustva s Mišićem, Zajcom, McKennom... Dinamo jednostavno mora okrenuti list i kretati se u smjeru mlađih, gladnih igrača koji imaju ogroman prostor za napredak. To se posebno odnosi na krilne pozicije. Moderni nogomet na krilu traži nevjerojatnu eksplozivnost, brzinu i moć ponavljanja u oba smjera. Dovođenje igrača u tridesetima, koji iza sebe ima tešku ozljedu koljena, bio bi prevelik i taktički i financijski rizik.

​Također, budimo realni, stvarno mi se ne da cijelu iduću sezonu u medijima čitati sage o tome zašto Oršić ne igra, zašto ga trener mrzi, zašto sjedi na klupi i slušati priče kako bi on sve naše probleme riješio jednim potezom i svojim poznatim šutom s distance. To samo stvara nepotreban pritisak na svlačionicu i remeti mir u momčadi.

​Kad smo se već teškim, ali nužnim rezom riješili te naše sjajne generacije koju su činili Petković, Ristovski, Oršić, Ademi i ostali, onda taj proces stvaranja novog identiteta treba izgurati do kraja. Treba otvoriti potpuno novo poglavlje, a te velike igrače ostaviti točno tamo gdje i pripadaju, u klupskoj povijesti, bez pokušaja oživljavanja prošlosti.
  • tp1997
    2.8k
    Kad to tak sročis,sad sam uvjeren da se video montiracrophantom

Ista stvar :lol:
  • crophantom
    4.7k
    @Papastrumf vrši neke svoje socijalne eksperimente 1/1
  • ElDorado
    11.3k
    Konsternacija
  • don
    20k
    Zamislite kako bi to lijepo izgledalo. Imamo klub kakav zelimo, imamo upravu kakvu zelimo, jos da igraju ljubimci navijaca orsa i mudri bilo bi to savrsenstvofakin

pa za neki osrednji prosječni klub bi bilo savršenstvo, slažem se. Ali za klub Dinamovih ambicija nikako.
  • tp1997
    2.8k
    jos da igraju ljubimci navijaca orsa i mudrifakin

Nadam se da se šališ, jer staviti Oršu i Mudražiju u istu rečenicu je svetogrđe
  • Dzoni
    5.9k
    Ako nam je do toga da primarno igraju ljubimci kluba, onda treba dovesti lava Plavka za hnl
  • Orc123
    15.9k
    Ja se nadam da Zvone pricao vec s Eduardom i da su razgovarali o tome da nam Matheus bude sljedeci projekt kluba u napadu.
  • criticus
    8.1k
    Komentator Zeko sa zapada u stručni stožer!
  • Crni86
    22k
    Vi se zajebavate a ocito je da je papin profil hakiran nakon data breacha od prije nekoliko dana….
  • Dinamosaur
    3.3k
    nadam da Zvone pricao vec s Eduardom i da su razgovarali o tome da nam Matheus bude sljedeci projekt kluba u napadu.Orc123

od kud ti ova ideja? o malome se nista ne vidi na netu, pogledao sam tm i sofu, imas neki info da je novi Dudu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.