• Nadmocniji
    679

Zajcov gol Gorici u kupu i proslava povikom JEBEM TI MATER
  • rokikaciga
    14.4k
    BAKRAAAAAAAAAAR
  • Oluja
    6.9k
    Mišićeva golčina Osijeku.
  • Pacho
    17.9k
    Allahu Bakrar na prvom ovosezonskom demoliranju cucavca
  • criticus
    8.1k
    Mišićevo šamaranje riječana.
  • Droljo
    28.4k
    Kak se pola ne sjećam sa zadnjeg kola i proslave :lol:
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Vidovicev dribling protiv gorice ja mislim

Stojlovicev gol i samar protiv Genka
  • Keyser Soze
    19.5k
    Arberov gol tovarima u 102.
  • Frizura Robija M
    413
    Ulazak u sezonu i prvi golovi protiv Osijeka, bakraaar, Mišićevo šamaranje, Xoxha protiv Rijeke, (iako krađa od tekme) kak smo se tovarima posrali u čarapu u zadnjoj sekundi sudačke, Gorica s igračem manje i slavlje, ubijanje prvenstva na Poljudu, sve kaj se događalo na tribini protiv Lokomotive, demoliranje Osijeka, Zajc gol+jebanje mame, finale kupa, Galešićevo dizanje tribina na noge, završno slavlje... o kako veličanstvena sezona!
  • rakurs
    2.9k
    +1. Jedan kolega sa Zone tada je upoznao jednu moju stranu za koju ni sam nisam znao da postoji.
  • The Undertaker
    9.9k
    Ulazak Mudražije.
  • Dr Hofmann
    5.7k
    Prvi Poljud prošle godine. Navijanje nakon kraja prvog poluvremena još nekoliko minuta i tovarske face s predimenzioniranim cvikama a'la Tonči Gabrić kojima nikaj nije jasno i počinju shvaćati da s ovima nekaj nije v redu.

Finale Kupa jer sam shvatio koji horor čeka protivnike na Kranjči. Jedva čekam neku HNL utakmicu u jedanaestom mjesecu, 82. minuta je a mi gubimo 0-1. Neće ništa u gol, neka mrljava, kaljava utakmica. Svi su nervozni. I onda Galešić s 35 metara zakucava bombu i počinje kaos. Bel gleda neki Mickey Mouse VAR, jebe mu se sve po spisku. Četiri minute nadoknade (iako je trebalo bit bar sedam). Pritisak Dinama, neće lopta u gol majku joj jebem. I onda Bakrar u zadnjem napadu zabija za 2-1 a ja otkrivam orangutana u sebi skupa sa svima na stadionu. Lete stolice, baklje, upaljači, čaše pa i obuća...
  • SanctaSanctorum
    273
    Ti si meni sve protiv Celte pri rezultatu 0:3 ako me pamćenje služi. Bili smo baš loši tu utakmicu i sjećam se kad je to krenulo. Cijeli stadion ustaje i kreće pjesma kao da smo mi vodili 3:0. Mislim da je bilo oko 70e minute i trajalo je, a svaki put je bilo sve jače. Sad me prolaze trnci kad se sjetim toga. Hahaha mislim da su se i španjolci usrali, nisu mogli vjerovat kaj se dešava. Taj trenutak s tribine mi je bio onaj podsjetnik zašto sam ovdje i što znači biti navijač. Pokazati takvu gromoglasnu podršku u takvoj situaciji nemoći mogu samo rijetki. Dva puta sam zasuzio ove sezone, na finalu kupa za vrijeme proslave i tada. Te trenutke ću sigurno pamtiti. Probao sam naći video tog navijanja protiv Celte poslije i nisam uspio, ali nema veze. Neke stvari ni ne moraju biti snimljene, bitno da ih nosimo sa sobom.
  • Jurki
    25.5k
    Želim napraviti jedan mini film o najljepšim trenucima sezone koja je iza nas, ali ovaj put iz navijačke perspektiveFazeN

E jebiga o ovom se nemre film napraviti.. navijacki ovu sezonu treba posvetiti nama luđacima sa Sjevera.. i mojoj ekipi s kojom idem na tekme.. (ima ih kaj citaju.. buju se nasli.. NoMadi).
    Isto tak bez svih vas koji ste krocili na Sjever.. ova sezona nebi bila ovak lijepa i posebna koju bum pamtil dok sam ziv.

Bilo mi je neopisivo zadovoljstvo i čast sa svima vama stati na istu tribinu i isti beton i onaj naš huk.. jebiga to se pamti, zato se ide na tekme.. (fala Bogu pa postoje sazeci) jer bi se malo golova zmislil :rofl:

Ovakve sezone se pamte.. ne samo zbog titula.
    Nek nam zivi Dinamo i majka Hrvatska.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.