• r1oma
    1.5k

    Također preporučujem film. :up:
  • SAS1987
    13k


    Jedan od najboljih filmskih momenata svih vremena (0.15). Čista poezija.
  • Majki2111
    2.5k
    Extracurricular 2020
    f8twlsc6oqb9n7hg.jpeg

    https://www.imdb.com/title/tt10262630/

    Kako dobra serija, radi se o dečki koji je vrhunski učenik, kako zarađuje pare izvan nastave.



    Ove Korejske stvari, jedna bolja od druge. Vrhunski.
  • Bosna86
    11.1k
    Pogledaj catch me if you can, mislim da će ti se svidjeti
  • Majki2111
    2.5k
    Čini se zanimljivo, da. Bacit ću oko...
  • Baneki
    696
    Je li netko gledao Damin gambit? Miniserija o šahu
  • Baneki
    696
    Pa jel dobra serija? Kad već ima o dosta ljubitelja šaha na forumu?
  • Majki2111
    2.5k
    Odlična. Definitivno preporuka. Anya Taylor Joy vrhunski odradila posao. Svi nekako gledaju iz perspektive žene u šahu kako se izdigla iz muške konkurencije, al ja gledam kao pobijedu same igre pogotovo nakon onskvog završetke, pa zaplako sam više puta tijekom serije.
  • Neki tip
    18.3k
    Hillbilly Elegy, drama iz 2020., Netflix

    https://m.imdb.com/title/tt6772802/

    Nije za zabavu, ako tražite neko lagano večernje opuštanje uz film. Težak, ali dirljiv, prema istinitoj priči.

    Neopravdano niskih 6.7 na Imdb-u, a to ćete vidjeti i u User reviews (sve same 8 do 10, nije mi jasno kako je prosjek na 6.7).

    Najviše ocjene davali su upravo oni koji i sami za sebe kažu da su "Hillbillies". Prepoznali su se u priči i doprla je do njih, a to puno više govori o filmu od holivudske kritike.

    Upravo sam ga odgledao i meni je baš dobar. Ok, ima karikaturalnih scena poput klasične "koju vilicu odabrati" koja se snimi valjda svaki put kad se zeli pokazati da netko "ne pripada" negdje ili se ne snalazi u "visokom društvu", ali to je samo simbolika.

    Vrijedi pogledati!

    @Bosna86, jesi gledao? Kakav je tebi ako jesi?
  • Neki tip
    18.3k
    P.S. raspravljali smo o Money Heist iliti La Casa de Papel na stranicama ranije pa samo da potvrdim dojmove kolega @xaviera, @Bosna86 i tko je već sve pisao da serija postaje sapunica kako odmiče..

    Tko nije dosad pogledao, svakako preporuka za prve dvije sezone. Kad to odgledate, stanite, ne počinjite dalje..

    Ja sam, nažalost, odgledao i 3. i 4. i sad "moram" i 5. kad dođe jer je ostalo na cliffhangeru (jbg, takav sam, poklikam sve teme na All discussions samo da mi neka ne bi ostala boldana - neotvorena :monkey: :lol: ).
  • Bosna86
    11.1k
    Pročitao sam knjigu i bila mi je ok... Film nisam gledao jer sam naletio na neki komentar da je promijenjen slijed događaja u odnosu na knjigu... Baciti ću pogled
  • Bosna86
    11.1k
    LA's Finest serija... Drzava odluci osnovati svoj narko kartel kako bi kontrolirala trziste... Dvije elitne policajke ( Jessica Alba, Gabrielle Union) zajedno sa LAPD pokusavaju to rijesiti ne znajuci tko stoji iza kartela... Zanimljiv prikaz borbi razlicitih struktura vlasti... Uzasna ocjena na IMDb, ali garantiram da je vrijedno gledanje
  • Neki tip
    18.3k
    Film nisam gledao jer sam naletio na neki komentar da je promijenjen slijed događaja u odnosu na knjigu.Bosna86

    Zašto bi bilo važno slijediti redoslijed iz knjige? Pa film je zaseban medij, novo djelo, ako nije dokumentarac ne mora slijediti posve vjerno ni životne ni knjiške predloške po kojima je snimljen. :confused:

    Barem ja tako gledam na film.

    Pročitao sam davnih dana i Hobita i trilogiju Gospodara prstenova i nimalo mi nije smetalo što su neki dijelovi knjiga izbačeni u filmovima. :yikes:

    Film Parfem je snimljen na temelju zadnjih pa valjda 30ak stranica istoimene knjige (izvrsna!), a prvih cca 110 kao da ne postoje. Ali prvih 110 se ni ne daju snimiti, to je jedan dugačak, jezično genijalan opis osjetila mirisa. Kak ćeš to "snimiti".. Jbg, uhvatiš se zato manijaka koji ubija djevice i eto filma. :grin:
  • Bosna86
    11.1k
    100 ljudi, 100 cudi :smile:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.