• Majki2111
  614
  O čemu je zapravo serija?
 • Majki2111
  614
  I ovo ću vidit kad prođu kolokviji...
 • Baneki
  267
  Turski jezik ni ja ne volim, morao bih smanjiti ton, ali njihova produkcija je sve bolja zadnjih godina, no možda pogledam sa ženom, već dugo nismo zajedno ni jednu seriju pogledali. Kad smo već kod Turske ne znam je li netko čitao putopis "Turska pisma" od Busbecqa koji je bio austrijski veleposlanik kod Sulejmana objavljenu 1581 (putovao tamo s našim Vrančićem). Busbecq je bio i vrhunski znanstvenik za to doba, u Turskoj je proučavao arheološke spomenike, stare spise, novčiće, itd... Nema je na žalost na hrvatskom koliko znam (ja sam ju čitao na engleskom), ali koga zanimaju intrige sa dvora Sulejmana iz pera nekoga tko je živio na tom dvoru bit će mu jako zanimljivo.
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  pa stavio sam link na imdb - klikni :)
 • Boogieman
  67
  Kolega Infinity, samo napomena da je kod madridskih atletičara kult Torrentea i te kako prepoznat i oslikava dobar dio njihovog uličarskog identiteta :D
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  Opet mi neka budala rekla da pogledam neki spanski film. Mislim da se zvao Torrente, glupa ruka pravde. Cini mi se da je prvi dio bio cak i zabavan, ali je imao jos tri nastavkaInfinity

  Lako ti sad po Torrenteu udarat kad nema kolege @Kwedija.. :grin:

  Prvi Torrente je kult! Nije samo "čak i zabavan", nego je divna oaza filmske političke nekorektnosti uz koju sam, barem tada kada sam imao 20ak godina, plakao od smijeha.

  Vi'š, baš bih mogao ponovno pogledati, da vidim jel' se kaj promijenilo u percepciji.. :chin:
 • Infinity
  3.6k
  I meni se cini da je prvi dio bio vise nego zabavan, ali se ne sjecam bas najbolje. To sam gledao prije desetak godina, mozda koju manje. I nema sanse da pogledam opet da bi provjerio koliko je smijesan :rofl:
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  nemoj mi reć da nikad nisi film koji te zabavio pogledao više puta?

  Čak se i čudim sam sebi da sam Torrentea pogledao samo jednom.

  Glup i gluplji sam, npr., pogledao 2x u velikom razmaku godina pa se taj 2. put pitao kog vraga sam se i čemu smijao prvi put.. ali sjećam se da mi je kod prvog gledanja to bilo urnebesno.

  Mozda nema smisla "kvariti" uspomenu, ali kako drugačije saznati je li nešto klasik. :lol: Je li odolio zubu vremena.. Mada je to možda više pitanje za mene, nego za film. :snicker:
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  Kad smo već kod stranih, pogledajte Francusku seriju Lupin.... Brutalna serijaBosna86

  Od ranije mi je na listi za gledanje, ali nećkam se samo zbog jednog - ako je predviđeno više sezona, mrzim kad ostane na nekom cliffhangeru pa čekam ko ozebli sunce novu sezonu.

  Je li taj slučaj ili je zaokružena cjelina?
 • Bosna86
  4k
  tek prvih 5 ep izašlo
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  onda radije čekam da se snimi barem cijela prva sezona.. nekako se odviknuh od toga da čekam svaku novu epizodu i sezonu
 • marcio amoroso
  4.2k
  Sad vidim da Omar Sy glumi, on je meni kralj još nakon filma Intouchables. Morat ću i ja pogledati tu seriju.
 • Infinity
  3.6k
  nemoj mi reć da nikad nisi film koji te zabavio pogledao više puta?Neki tip sa Zapada

  Naravno da jesam. Torrentea recimo nikad nisam vidio na TV-u, a nakon sto sam pogledao nastavke nije mi palo napamet da to trazim online i da opet gledam. Meni su ti nastavci bili toliko losi da se onako na prvu nisam bas ni sjecao da li je prvi bio dobar. Da se sinoc nisam sjetio filma, da ga nismo komentirali i da sam ga se sjetio za desetak godina rekao bih da su svi dijelovi bili teski ocaj. Sinoc mi se dok sam pisao post onako kroz maglu cinilo da je prvi mozda bio dobar.

  Nakon Recepa i Torrentea sam se 'naucio' ugasiti film cim mi par minuta bude dosadan.
 • Neki tip sa Zapada
  3.5k
  ugasiti film cim mi par minuta bude dosadan.Infinity

  Uf, al ćeš se ti napropuštati dobrih filmova..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.