• Sibirski plavac
    8.9k
    I slavili legendarni tricu Partizana u finalu Aba lige u Areni Zagreb.NORTE

Ozbiljno? Ovo nisam znao. :yikes:
  • Bruh
    1.3k
    a sezona 21/22 ja krivo al sjećam se utakmice
  • Bruh
    1.3k
    ak se ne varam najgora stvar ikad te sezone je bio odlazak svih njih za doslovce nikakvu lovu zbog dugovanja
  • emilperska
    16.2k
    @Zagreb1992 što je s Burekom i Katanovićem danas?
  • Sibirski plavac
    8.9k
    Evo krenula apologetija u Sportskima oko posjete:

Bijela rijeka u nedjeljno predvečerje zaputila se prema velebnom zdanju dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku. Zadarski navijači zdušno su prihvatili inicijativu da se tribine ispune bijelim majicama, a već pola sata prije početka dvorana je bila solidno popunjena. Ma, čak i vrlo dobro, sobzirom na standard ove sezone. I zamirisala je prava košarkaška atmosfera.
    Košarkaši Cibone utišali su tribine solidno ispunjene Krešine dvorane.

Dakle u "košarkaškom" gradu polovica ispunjene dvorane na finalu prventsva je "ok s obzirom na standarde ove sezone". Kakva mitomanija. Nama je sad protiv Splita bilo 2 i nešto tisuće ljudi, nisam vidio da se u medijima spominje dobra ili barem solidna posjeta. Ja bih rekao da je naša posjeta cijele ove sezone (protiv Zadra i Splita između 1500 i 2000 te isto toliko u Europi, a 200 do 500 na ovim manjim tekmama) s obzirom na godine i godine slušanja o gašenju Cibone, očajnim rezultatima, nikakvom marketingu, puno puno veća stvar nego njihova koji dolaze iz "grada košarke" i kojima je taj klub jedini ozbiljni u gradu, na razini svih sportova. Naravno sad kad se Cibona napuni u petak bit će naslovi da je razmažena i nezainteresirana zg publika konačno odlučila doć na tekmu u većem broju,ali će zato ako ovi budu imali pun Višnjik valjda prvi ili tek drugi put u sezoni, u košarkaškom gradu btw, biti naslovi o spektaklu u Zadru i da se duh Jazina osjetio na Višnjiku.
    Isto su radili ako se ne varam preklani kad je Split imao dobru sezonu u ABA ligi, igrao doma egal tekme sa Bg dvojcem i Budučnosti i finale prvenstva Hrvatske, pa su bili naslovi da se košarka vratila u Split, samo na račun toga što su 3 ili 4 puta u sezoni doveli malo više ljudi na tribinu.
  • Zagreb1992
    3.5k

Završnica PH za juniore ...tamo su nastupali pa su u ned opet u ekipi
  • emilperska
    16.2k

Ma njima svima dolje osim Šibeniku je u krvi da muljaju s posjetom. Kao neka srpska mitomanija o srpskom kninu i srpskom svetu.

Bio sam s poslom dolje par dana i zavrsio na Zadar - Union Cedevita i pisale SN posjeta ako se ne varam 3.000 ljudi, nama izgledalo da nema ni tisucu petsto. Ali eto.
  • Zagreb1992
    3.5k

Dobro kod njih je specifična situacija ...Jusup i Jurlina ( direktor kluba ) ne pričaju već par mjeseci
  • Sibirski plavac
    8.9k

S obzirom da mi dogodine ciljamo Europu, zna li se zašto Zadar unatoč uzastopnim osvajajnjima svih trofeja zadnje 4 sezone, i ponekad solidnim igrama u Abi, te sa kakvom takvom navijačkom bazom, nije igrao ili probao se prijavit za neko europsko natjecanje, pa makar europe cup kojeg smo mi ove sezone igrali? Vidim da na Zadarskoj temi na Sportnetu zadnjih godina redovno pizde neki da zašto se ne proba Europa, da je dosadno igrat Abu gdje znaš da nema šanse za titulu,a u domaćim natjecanjima se zna da uzimaš sve.

Čak je i Split ako se dobro sjećam prije par sezona išao u kvale za Champions ligu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.