• emilperska
    16.2k

Kad kažem danas mislim na jesen/zimu 2026/2027.
    Njemu s obzirom na veteransku dob moć sve brže i sve više kopni. Na stranu financijski aspekt, upitno je tu i hijerarhijski dosta tog. Naravno bi laž bila da kažemo i da je ovakav Modrić lošiji od Solde. Ali stvarno u sportskom dijelu ne vidim što dobivamo s tim da dođe s navršenom 41 godinom, a ima i tu nekih principa radi kojih ne bi trebao doc.

Dodatno, svi znamo da je Modrić neformalni selektor "repstacije" i da ga Dalčić ima na brzom biranju oko mnogo tog. I onda imaš tog istog Mišića koji je po svim parametrima trebao bit pozvan 2022, 2024 i 2026 i nije pozvan iz nekih razloga koji graniče sa sivom zonom i sad mu dovodimo lika od 41/42 godine kao neformalnog selektora te repke da mu bude par kad su ga svi drugi odjebali.

Postoje igrači koji su veličine i koji znaju sami prepoznati trenutak kad je kraj. To su bili i Šuker i Boban. Postoje igrači koji su još veće igračke veličine, ali nemaju ta socijalni aspekt da prepoznaju kad je nečemu kraj ili kad je bio trenutak za povratak. Moje mišljenje da Modrić tu jednostavno nema što raditi iz xy razloga. Kumili smo te i de facto molili 2 godine zaredom. Nisi htio i sad jebaj ga. Odi u Getafe/Rayo ako nemreš više u Milan i živi sa ženom u Madridu kao što si najavio..
  • marcio amoroso
    51.2k
    Zake se Modric tu tulke hejta je simi jasne. Hejta se i Lovren , hejtal se je i Petkovic nakon izjave na proslave.
    I tak se bezveze vrtime v krug.
    Facke

Hejtaju se i hejtali su se sa pravom. Tko to ne shvaća ima problem sa mozgom, a ne sa nogometom.
  • Zagi
    17.7k
    Hejtaju se i hejtali su se sa pravom.marcio amoroso

Dobro ali proseri gdje bi po kvaliteti (između Solde i Zajca :rofl: ) bio ponajbolji veznjak serie A su kao pubertetlija kada ga curica odjebe pa kao "glupa k*** , nije mi se ni sviđala"
    Ali na gospodski način, naravno .
  • marcio amoroso
    51.2k

Luka Modrić je vrhunski, ali vrhunski nogometaš i tko to spori nema pojma o nogometu. Sigurno ga se ne hejta zbog toga. A da na forumu od tisuću dvije ljudi uvijek imaš par njih koji zabriju na maks je normalno.
  • emilperska
    16.2k

Po čem je Modrić na jesen bolji igrač od od Zajca i Mišića. Navršit će 41, ulazi u 42. godinu i ozljede su ga uglavnom zaobilazile od 2015. i traje koliko traje. Dovoljno je jedna ruptura u tim godinama da ga izbaci skroz. Ako mu gledaš što pruža iz godine u godinu vidljiv je sve jači pad iz godine u godinu i onda nadodaj da bi koštao više od ikog u prvoj ekipi te gotovo 3x više od Zajca, to je besmislen povratak svima osim tetama na marketingu i likovima na društvenim mrežama. Ako je cilj prodat 25% više dresova onda povratak ima smisla.

Dodatno, lik je više puta rekao da nakon završetka karijere ostaje u Madridu i Real ga čeka. Ne znam ni tu što dobivamo s njim točno na dugi rok jer nece ostati "raditi" kod nas.
    Njegov dolazak na jesen je light verzija Raketinog dolaska u Hajduk u jesen 2024. Raketa je mlađi, ovaj je spremniji.
  • Frizura Robija M
    386
    Gdje god igrao Modrić je još uvijek jedan od onih koji školuje većinu dok je na terenu.

Za njega je igranje u klubovima s pobjedničkim mentalitetom. Pokušao je to donijeti među ovu skupinu levata u Milan, al nema tu pomoći i koliko je mogao držao ih je jebeno visoko skoro do samog kraja. Poprilično sam siguran da bi bez njega prije polovice prvenstva bili van top 5 u serie a. Njegov utjecaj nadilazi statistike na terenu.

Nastavak karijere u tako nekakvoj sredini za njega je nepotrebna frustracija i trošak energije na ništa, to bi tek bila najbesmislenija odluka. E sad problem je kaj nitko od ovih elitnih klubova ga više neće jer nemaju neku značajnu korist od jedne sezone, top klubovi van liga petice mu nisu zanimljivi i ostaje po meni jedino dinamo kao nategnuta opcija za završetak karijere, vraćanje od kud je krenuo, potencijalna zadnja LP, sentimentalna priča, da se oprosti s trofejem kao pobjednik bla bla bla... That said, mislim da završava karijeru :grin:
  • Zagi
    17.7k
    Po čem je Modrić na jesen bolji igrač od od Zajca i Mišića.emilperska

Po igri. Gore sam ti ja stavio statistiku, a Roki graf.
    Dokazi su neumoljivi.
  • M94
    2.6k
    Po čem je Modrić na jesen bolji igrač od od Zajca i Mišića.emilperska

Sa jednom nogom je bolji od obojice.
    Budite realni ljudi.

Da mi je vidjeti Zajca ili Mišića u ovom Milanu kako bi se proveli.
  • emilperska
    16.2k

Pa jesi gledao pad iz godine u godinu?
    Imas gdje je bio u ljeto 2022. pa ljeto 2024. i sad ljeto 2026. Lako se predvidi što nosi zima 2027.
    A gdje su tek financije jer sigurno nece volontirat + hijerahijski dio gdje dolazi u ekipu koja je konačno posložena hijerarhijski da bi im doveli lika koji ih je odjebavao 2 ljeta zaredom da bi došao u 42. oj godini kad su ga svi odjebali da završi svoju filmsku karijeru kod nas..
  • Pacho
    17.7k
    Covjek je u prvih 11 Serie A u svim izborima koje sam dosad vidio. Svaka cast Misicu i Zajcu, ali ovo je druga razina.
  • Maximo
    868

Da, jedan Milan bi ga htio zadržati, ali za nas nije dovoljno dobar

Bilo ko, ko kaže da nam modrić ne treba definitivno ne spada u top 5 navijača dinama :lol:

Da ne navodim neke teže poremećaje iza takve izjave :grin:
  • Ludovic IX
    11.7k
    Najveći branitelj mamica je ademi pa je ipak legenda. Sam je bio dov9ljno pametan da to nakon njihovog bijega to vise ne priča.

Ako može pomoc dinamu, svaki igrač je dobrodošao. Bar su kod nas igrali tovari pa su zavoljeli plavu boju više neg ista
  • emilperska
    16.2k
    Prije svega treba nam i malo dostajanstva svima kao navijačima..
    U ljeto 2024. slali smo Silvija Marića sa Zajecom u Madrid, plaćali naslovnice u Marci, radili instagram kampanje da dođe s 39 godina - odbio je

U ljeto 2025. Boban ga je više puta zvao, nagovarao da dođe, nudio sve i svašta igraču od 40 godina kojem je njegov Real odbio produžiti ugovor - odbio je i odveo ženu, djecu i sebe u Milan

U ljeto 2026. Milan nije ušao u LP, vlasnička previranja su u tijeku. Trener je dobio otkaz, njemu (još) nije dan novi ugovor i eto opet svih medija da se vrati s nama s 41 godinom kad je iz repkinih tekmi u ožujku već bilo vidljivo da su ga ne tako kvalitetni suigrači iz repke prešišali.

Meni je to besmisleno i smiješno da ga širokih ruku dočekujemo u 42.oj godini i stavimo ga u prvih 11 da si bilda nastupe u LP. Ali eto poštujem da ima ljudi koji misle da će on izdominirat našu cijelu momčad i igrat u repki do 45. godine..
  • Zagi
    17.7k
    Pa jesi gledao pad iz godine u godinu?emilperska

Da. Više nije zlatna lopta nego samo jedan od najboljih veznjaka na svijetu.
    Pusti sada financije i hijerarhiju. Pitanje je o igračkim kvalitetama.
    A one su elitne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.