• Ivdzo11
    9.8k
    ja isto mislim, reprezentativac Austrije u19, dobar u Rapidu 2 i da sad nakon svega ode dole
  • Paggini
    85.8k
    RLPMrKx.jpeg

A gle ove kraljeve, na ovakav dan ekipa se kurči ukradenim kupom :lol:

Ne znam jesu toliko očajni ili toliko besramni
  • Jurki
    25.4k
    Ne znam jesu toliko očajni ili toliko besramniPaggini

Isto kak se tovari kurče dodanim naslovima prvaka i neodigranim superkupovima.
    Nadam se da ih dogodine gospođa Veigh vodi u drugu ligu.
    Nek i drugoligaski igraci vide Opus Arenu.
  • Sibirski plavac
    8.9k

Nemoj tako, naljutit ćeš kohortu, dakle svih 15 članova. I onu trojku sa bijelo plavog podcasta.
  • Pacho
    17.7k
    https://slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/hajduk-je-na-krovinovica-trosio-285-000-eura-po-asistenciji-a-klub-suti-o-igracu-koji-je-dobio-11-000-eura-po-minuti-1558930

Krenulo udaranje po Krovinovicu. Ocekivano. Bit ve degutantno sto ce otpisanom trojcu raditi ovo ljeto ako ne odu i ostave hrpu love na stolu.
  • Jaro
    12k
    Bit ve degutantno sto ce otpisanom trojcuPacho

Ko ih jebe. Ko s vragon tikve sadi... Najbolje da zalimo rodjenog Zagrebcanina koji je potpisao za Hajduk i godinama se ulizivao na sve moguce i nemoguce nacine toj bagri...

Krovinović nakon potpisa: 'Nije u šoldima sve'

Filip Krovinović nakon potpisa novog ugovora s Hajdukom: ‘Svi su znali moju želju od početka‘
  • NORTE
    24.6k
    slobodnadalmacija.hr/sport/hajduk/hajduk-je-na-krovinovica-trosio-285-000-eura-po-asistenciji-a-klub-suti-o-igracu-koji-je-dobio-11-000-eura-po-minuti

Krenulo udaranje po Krovinovicu. Ocekivano. Bit ve degutantno sto ce otpisanom trojcu raditi ovo ljeto ako ne odu i ostave hrpu love na stolu
    Pacho

Ovo je nešto predivno.
    Klub slučaj.

Još su tu dvojica igrača koje je Garcia otpisao, Žaper i Karačić, a na ugovoru su i dulje, još 2 godine, tako da su zapravo petorica problematičnih.

Guillamona će se vjerojatno lako riješit i on bi si mogao nać angažman, dok ovi ostali i ne baš tako lako.

Svi imaju dobar ugovor, kao što je imao i Lovre Kalinić kojeg se nisu mogli riješiti dok nije istekao.
  • Crni86
    21.9k
    mislim da kolega ne zali krovinovica vec se zgraza da se ovakav modus operandi dopusta

Ovo sta oni rade s medijima po pitanju bilo kakvih pritisaka je bolesno. Nadam se da im ova trojica centa nece ostavit.
  • Jaro
    12k
    samo nek je sto vise toga po medijima. Pa svi ostsli igraxi, agenti ce to citat. Znaci osim sto su rezultatski u kurcu 20+ godina, financijski u banani, jos i javno putem medija pljuju i vrse pritisak na vlastite igrace. Tko ne bi zelio poslovat s njima...
  • vjeko1701
    24.8k
    Meni je fascinantno da igrači i dalje toliko dole odlaze, posebno i HNL-a a ovo nije nešto kaj traje godinu-dvije. Čim se nekog odluče riješiti, odmah krenu ovakve kampanje pritiska. Ako traži ikakve novce od njih, to se pretvara u cipelarenje, javne objave i sve ostalo. O napadima na igrače da ne pričam. Nasilnički klub bili, nasilnički klub ostali.
  • Jaro
    12k
    meni je iz ovoga svega zanimljivo kako Zaper ima istu placu ko Krovinovic... jbt, Livaja, da je i 5 milja godisnje imao, malo je kad pogledas ostale tamo iigracki doprinos... Al siguran sam da sutra i njega ceka ista sudbina, te da ce uvrede s Rujevice i Maxa biti macji kasalj kad krenu njihovi portali....
  • Paggini
    85.8k
    Malo se zaboravlja koliko je Žaper bio dobra šestica prije loma, u osijeku je bio jako dobar, a tih par mjeseci u hajdugu je bio među najboljima na terenu skoro svaku utakmicu.

Doduše, stigla je karma i njega i hajduk s obzirom na način na koji je jebao osijek u glavu to cijelo ljeto
  • Keyser Soze
    19.4k
    Jučer nažalost zadnja utakmica Šibenika. Cijelu polusezonu im igrali navijači i futsal igrači, strašno što je politika napravila od takvog kluba koji je dao velike igrače. Zapravo, cijeli šibenski sport je u rasulu zbog politike, sramota za grad iz kojeg dolaze sportaši koji su ostavili dubok trag i u zagrebačkom sportu poput Dražena, Rore, Jerkovića, Ademija, Šarića itd.
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Pa tko će krovinoviću ponuditi i približan ugovor ovom kojeg ima kod magaradi? Lik uskoro ima 31. godinu, ulazi u zenit karijere, zadnjih par sezona ne igra ništa... stvarno ne vidim tko bi bio toliko lud.

Plaćat će oni njega još godinu dana, vrlo vjerojatno će nakon par kola sljedeće sezone opet i igrati :lol:
  • Facke
    8.2k

Dokrajcil ih je vlasnik gospon Zeljko Karajica. V iste vreme drzati i Sibenik , Austriju Klagenfurt, Viktoriju Berlin , voditi europske natecanje za americki nogomet , imeti svoju televiziju itd. I kaj se desile? Premale je zaradival , troskovi voditi nogometne klubove su veliki i se tri klube je dovel v velike financijske probleme. Moreme mi sad i o politike ali ste ti bu preuzel klub v takvem stanju? Niste. Dugovi su tu a te osim nekakvoga bogatuna nebu niste stel resiti. Krivi su tu koj su doveli nogometni klubSibenik vu tu situaciju. A te su bili se privatni ljudi. Isti kurac ko v Italije kad se vgasila Parma, Palermo itd. Klubovi su bili v takvim dugovima da iste niste nije stel preuzeti i onda su ih osnovali novi pod istem imenem pa poceli s pocetka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.