• Mr Anderson
    19.4k
    Žao mi zbog Bernauera, jebe mi se za Torcidu i njihove imaginarne prijatelje.
  • NORTE
    24.6k
    Pogledaj sažetak iz Nice, ispada ko ratkapa protiv očajno loše Nice, umalo je direktno skrivio gol, a kod primljenih golova nije nikako reagirao.
    Nije razina za velike stvari, ali i dalje ima dobre duge lopte.
  • Mr Anderson
    19.4k
    Kakve to veze ima s tim što sam rekao da mi je žao što nije uspio. Nije više naš igrač, drag mi je lik iako nije klasa za nas.
  • podravskimodrikibicPMK
    164
    A da pogledas video i vidis da je to bila ,,sala" i da je nakon toga nastavila intervjuirati? Da sigurno je zbog kompleksa odustala zbog posla koji joj je dan...

Stavi se u njenu poziciju, kak bi regirao da si student iz zagreba koji intervjuira druge studente, da ti neko odgovori hajduk na to pitanje sigurno bi bi bio odusevljen kaj ne, rekao bi svaka cast tak treba

Ps prvi dio vrijedi i za ostale koji slijepo vjeruju u necije postove bez ikakvog konteksta i dokaza
  • vjeko1701
    24.8k
    Ajde, išao pročitati članak i cijeli zvuči kao neki teški sarkazam...a autor je mrtav ozbiljan.
  • dragošlapa
    169
    Kakva imena, kakve karijere... Usro sam se živ

Galacticosi, samo je svemir ona hrpa fluorescentnih naljepnica u dječjoj sobi
  • ElDorado
    11.2k
    Najbolje mi je ovo visekratno “onomad”
  • rioda
    16.6k

Evidentno je da je Frane posegnuo za riječju "onomad" ne bi li, štoviše posve nepotrebno, kod čitatelja stvorio percepciju vlastite erudicije i jezične profinjenosti.
  • Jurki
    25.4k
    Palaversa, Nejasmic, Špikic, Pršir, Grbic, Kovacevic, Prtajin, Sahiti, Teklic, Brnic, Ševelj..

Koliko retardiran netko mora biti da ta prezimena navede kao neki kurac faktor u nogometu igdje?
    Razmel bi da takve pizdarije pisu tutleki na tovarsportu.. al da takva sranja nasere novinar koji za ta govna dobije placu..taj list nije za drugo nego da bankrotira.
    I to jucer.
  • Lihtmašinac
    1.6k

Dajte pliz zakeljite i tekst ovamo da im ne dižemo digitalnu reputaciju. Nije puno posla: Obilježi se napisano, pa "kopiraj", pa se klikne ovamo, pa "zalijepi".

Generalno slavim svako ukazivanje na bedastoće i informacije koje pišu mediji, ali bilo bi fora da se ti tekstovi na brzaka i prebace ovamo, ono tradicija bunta, zafrkancija na temu i tako to :grin:

Pretpostavljam da bih se nasmijao na sadržaj članka jer se s vama često slažem u nekim dojmovima, al im fakat iz principa ne žeim dati klik. A i vrlo vjerojatno nisam sam. Fala.
  • DerHerrKool
    1.1k
    Palaversa, Nejasmic, Špikic, Pršir, Grbic, Kovacevic, Prtajin, Sahiti, Teklic, Brnic, Ševelj..Jurki

Ovaj niz prezimena je nogometno relevantan samo po tome što jedan dijeli prezime sa najboljim hrvatskim trenerom.
  • NVKOD
    12.6k
    Javni apel Ivana Rakitića: ‘Dragi, što da ti kažem? Molim te, ostani još malo‘

Rakitić, koji je za Schalke nastupao od 2007. do 2011. godine i nikada nije krio privrženost klubu iz Gelsenkirchena, obratio se Džeki u razgovoru za Sky Sport. Na poticaj novinara, uzeo je mikrofon i izravno se obratio bosanskohercegovačkom kapetanu:

- Dragi Edine, što da ti kažem kao navijač Schalkea? Prije svega, veliko ti hvala što si povukao taj potez i što si nam pomogao da izborimo povratak u Bundesligu. Moraš ostati tamo. Moraš nastaviti davati puni gas i držati momke na okupu. Oni te slušaju.

Hahahaha ovaj mijenja privrženost klubovima kao čarape.

1. No, svi navijači Basela znaju da pratim FCB.

2. što da ti kažem kao navijač Schalkea?

3. Sevilla mi jako nedostaje. Grad, klub, ljudi, sve. Da me sada nazovu, sutra bih sjeo na avion i došao pomoći u bilo čemu. Jako smo sretni ovdje u Hrvatskoj, posebno u Splitu, ali naš dom je Sevilla i to se neće promijeniti", poručio je Rakitić, čija je supruga Raquel upravo iz Seville.

4. I Sevilla i Barcelona imaju posebno mjesto u njegovom srcu i ne isključuje povratak u Španjolsku u budućnosti ako se ukaže prava prilika.

5. "Moji omiljeni brojevi su sedam i deset, ali nakon što sam saznao više o Al Shababu i projektu Vizija Saudijske Arabije 2030, uzeo sam broj 30. To je simbol moje predanosti da podržim Kraljevinu Saudijske Arabije u ciljevima i aspiracijama za budućnost."

6. Došao sam iz ljubavi i zbog odnosa s mojim najboljim prijateljem, koji je veliki navijač Hajduka. Da mi je netko prije rekao da ću završiti ovdje, rekao bih da je to nemoguće. Ali to je ljepota nogometa, ponekad se dogode stvari koje uopće ne očekuješ. Iskreno, nisam imao nikakve veze s klubom ni s gradom, ali kad sam došao, shvatio sam da je ovo nešto sasvim drugo. Ima nešto posebno. Kad si ovdje i kad to osjetiš iznutra, lako se vežeš"

:rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.