• marcio amoroso
    51.1k
    a hoodica koju god hocemo ili koji mi oni ponude?Olmic

Hudicu sam ja aktivirao i dobio onu tirkiznu castore iz prošle sezone. K tomu je još bila pogrešna veličina. Dječji XL umjesto muškog XL-a :grin:
  • podravskimodrikibicPMK
    159
    Majice prvaci su opet u ponudi na web shopu, za one koji jos nisu vidjeli
  • skener
    8.5k
    Stigao novi dres

https://shop.gnkdinamo.hr/hr/p/1018/dres-domaci-2627-

bf77edb0-8934-4050-a36e-bbc6a800cfa6-m.webp

@Paggini priznaj da opet zumiraš i gledaš detalje
  • JMastermind
    1.5k
    tenks, kucnut. Slika uživo čim stigne. Nadam se da su krojevi isti kao ovosezonski pa da ne bu premali.
  • Sajla
    20.5k
    Nadam se da su krojevi isti kao ovosezonskiJMastermind

usporedio sam s 4. dresom i iste su veličine, tj. savršeno se preklapaju, samo su na novom dresu rukavi oko 2cm duži.
  • badjibadara
    9.6k
    Sudeći po današnjem posjetu stadionskom shopu, prodaja novog dresa ide jako dobro. Baš je živo oko shopa, i sanjam veliki prostor na dvije etaže na Maksimiru u sklopu novog stadiona.
  • Alack Sinner
    38
    Još mi se više sviđa dres za iduću sezonu sad kad vidim da ima onu Dinamo plavu boju.
    Nekak mi nije tak izgledao na onom video clipu na kojem se predstavljao.
  • NitkoBitan
    36.8k
    i sanjam veliki prostor na dvije etaže na Maksimiru u sklopu novog stadiona.badjibadara

Odredeno je u natjecaju kako ce shop bit velicine 400m2, sad oce li ga organizirat na jednoj ili dvije etaze pitanje je za ponudace. I ak se ne varam trebao bi bit lociran negdje izmedu sjeverne i zapadne tribine okrenut prema Maksimirskoj.

Ne kuzim se u tu tematiku pa sam pitao GPT koji kaze da je puno vjerojatnije da ta kvadratura ide na jednom katu umjesto na dva, tek iznad 700-1000m2 ima smisla na dva kata.
  • plavi72
    2.6k
    Ne shvaćam "nasilje" sponzora da prodaja dresa ide s njegovom reklamom na prsima ?!
    Dres je prelijep dočekam ga ,nadam se, u Njemačkoj bez reklame !
  • pešća
    1.5k
    Ne shvaćam "nasilje" sponzora da prodaja dresa ide s njegovom reklamom na prsima ?!plavi72

Dobro je to Favbet platio da si poveća vidljivost. Ali na kraju ipak bi rekao da više ljudi voli imat spnzora na dresu da dres koji su kupili izgleda što sličnije onome što igrači nose na terenu.
  • Masto
    1.5k
    Što castore ne prodaje ovosezonske dresove, ako se sjećam oni su prije prodavali bez sponzora
  • Bosskovitz
    21k

Možda je u interesu kluba za koji navijamo da se dresovi prodaju sa sponzorom? Kad kažem “možda”, mislim “sigurno”, kao i kod gotovo svih ostalih klubova u Europi.
  • ZrnTSCHeZ
    2k

Castore je s njemačkog webshopa još pred koji mjesec maknul dinamovu ponudu.
    A u onom "black friday" valu jesenas su ovogodišnji dresovi s debelim popustom imali sponzora na prsima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.