• Bosna86
    11.5k
    Ne znam, vjerovatno smog jer je na ulici bilo čisto sve
  • Majki2111
    2.6k
    @Neki tip sa Zapada Kad će rezultati ankete??? :smile:
  • Neki tip
    19k
    Ma odavno nitko ne ispunjava, ali koristim GO za pametnije stvari. :)

    Bit će kroz koji dan sigurno
  • SAS1987
    13.2k
    Ako nekoga za nima kako se rade 3D modeli za Google Earth (https://earth.google.com/web). Več par godina ga nisam upotrebio pa me malo iznenadilo kakav je napredak. Svakako vrijedi pogledati.


    Npr tako nam izgleda stadion.
    wj1r0we9kdmxydk7.jpg
    eivtqsn3v6kygu5t.jpg
  • Baneki
    712
    Da izgleda fenomenalno. Inače, zanimljivo je pogledati na 0:36 spajanje Apollo komandnog modula sa LEMom nakon povratka sa mjeseca. Izgleda dosta neprirodno...
  • Neki tip
    19k
    Možda ste već i zaboravili da ste onomad, nekoć, prošle godine, ispunjavali jednu anketu..

    Pa evo da vas rezultatima, konačno, podsjetim na nju. :wink:

    Mrsko mi bilo oko Božića i jedva dočekanog GO bakćati se ovime, a onda su uslijedili potresi i naprosto nisam smatrao primjerenim brbljati o putovanjima, restoranima i lidijama.

    Kako bilo, našao sam malo vremena i volje vratiti se onome što obećah pa krenimo..

    Za početak, anketu su ispunila 53 ispitanika. To je dvostruko manje no što smo navikli u ovim mojim anketama koje sam provodio na Zoni, ali zasad neću shvatiti osobno.. :grin:
    Nadam se da nije do toga što su vam dosadile, već je naprosto tematika manje poticajna (nije Dinamo, nije nogomet, nije politika), a i druge ankete provedene na Zoni tijekom prosinca imale su sličan ili manji odaziv (naj igrač i sl.).
    Čini mi se da je, jednostavno, u razdoblju zatišja i odmora od domaćeg nogometa aktivnost forumaša na Zoni bitno manja.

    U svakom slučaju, dovoljno je da nam bude zanimljivo pogledati rezultate.

    Za prvo pitanje nisam (greškom, ne ciljano) ograničio broj mogućih odgovora pa su mnogi odabrali više njih unatoč navodu „najviše“ (otud ovi „čudni“ postotci). Nema veze, zgodno je vidjeti i na ovaj način prikazano.

    (Napomena: tamo gdje uočite malo drugačiji font, to je zato što se pri skrinšotanju nije vidio puni ponuđeni odgovor pa sam ručno dopisivao što je bilo ponuđeno.)

    2zz0gf040vt357l7.png
    y6tkkg4mwa4bftkk.jpg
    wb5xn9nsi4dbuv7q.png
    bydt7g4itnx1soe6.png
    w8ea2s4u451y1i8g.png
    r18hvivv3zr1f1xl.png
    cmj7shnagevj91tj.png
    efgvfydb2dhx1ae3.png
  • Neki tip
    19k
    Što se najpoželjnijih Hrvatica tiče, bezveze mi je samo vam naštancat grafikone koliko je koja kojih ocjena dobila, jer ćete se teško snaći u rezultatima i rangiranju.

    Podsjećam, „najpoželjnije Hrvatice“ smo ocjenjivali tako da smo dodjeljivali ocjene od 1 (nepoželjna) do 10 (najpoželjnija moguća).

    Obavio sam zato malo kalkuliranja i dobio sljedeću listu (mjesto na rang ljestvici, ime i prezime, prosječna ocjena):

    1. Lidija Bačić – 8,28 (čak 21 put ili u 39,62% slučajeva dobila ocjenu 10! :blush: )
    2. Lana Jurčević – 7,55
    3. Mila Horvat -7,43
    4. Nives Celzijus – 6,83
    5. Žanamari Perčić – 6,79
    6. Jelena Rozga – 5,91
    7. Mirta Šurjak – 4,66
    8. Severina – 4,49


    Moram spomenuti i da je Lidija Bačić dobila dvije jedinice (nepoželjna), Lana Jurčević 3 jedinice, koliko ih je dobila i Mila Horvat, Nives Celzijus ima jednu više, dakle 4 jedinice, isto toliko i Žanamari, a za 5 forumaša Jelena Rozga je u potpunosti nepoželjna žena te je dobila 6 jedinica. 12 jedinica ima Severina, dok ih je najviše, 16, skupila Mirta Šurjak.

    Dvojica su forumaša baš sve ponuđene ocijenili jedinicama, ali kako je ovo tolerantan forum, siguran sam da „gej je okej“ krilatica vrijedi i ovdje, što drugo reći. :joke:

    Idućih dana ću potražiti korelacije.. koga više „cijene“ mlađi, stariji, što piju, što im fali, kakve veze imaju prihodi s preferencijama u vezi pića, ića, a možda i žena (barem ovih s liste).

    Proprčkao sam zasad po korelacijama između godina i ocjenjivanja „poželjnih Hrvatica“ i već sada mogu reći da postoje značajne razlike i zanimljivosti. :wink: Eto, teaser..
  • Navijač Dinama
    7.3k
    počevši od sebe, ja sam prvi za ove ankete, i to češće da budu.

    Što se vas tiče koji ste glasali da ne pijete alkohol, samo ću vam reć da krenete, da nikad nije kasno, a i da nema ništa loše u tome, baš naprotiv.
  • Neki tip
    19k
    Usput, ja ću kao i uvijek povlačit korelacije koje su meni zanimljive, ali usporedim sve što nekog zanima.

    Primjerice, ako netko želi znati piju li oni koji bi rado putovali van Europe češće vino ili pivo u odnosu na opći prosjek i jesu li u izboru najpoželjnije Hrvatice drugačiji od "Europljana" - samo pitajte. :)
  • Stihl
    3k
    A koji su ovi sa mjesecnim prihodom vecim od 18 000kn? Ti me zanimaju, jebes ostalo :joke:
  • deda
    27.4k
    Baš to htjedoh komentirat. Ova Zona skuplja lijep broj kreme i elite. :rofl:
  • Neki tip
    19k
    Potaknut ovom svojom "ponudom" za traženje blesavih korelacija, odlučio sam doista malo prokopati..

    i našao pravo "blago". :lol:

    Naime, nevjerojatna razlika se pojavila u doživljavanju privlačnosti Jelene Rozge ovisno o tome bi li ispitanici najradije putovali "diljem Europe" ili su radije birali vaneuropske destinacije (od Čilea do Kine i Irana)!

    Tako su "europljani" Jelenu Rozgu ocijenili s vrlo niskih 4,61 što je više od jedne pune ocjene niže od ukupnog prosjeka! S druge strane, forumaši skloniji putovanjima van Europe, našu su plavu pjevačicu ocijenili za 2 ocjene privlačnijom u odnosu na europljane pa su dodijelili 6,57 prosječnu ocjenu!

    Zbilja neobičan nalaz. Ima li tko kakvu ludu teoriju zašto je tome tako?

    I ne, objašnjenje ne leži u nekoj većoj općoj kritičnosti europljana, jer ne postoji praktički nikakva razlika u općem prosjeku ocjenjivanja. Europljani su u prosjeku (za svih 8 s liste) dali ocjenu 6,51, a neeuropljani 6,49.

    iz navedenog je očito i da je europljanima Rozga debelo ispodprosječno privlačna u odnosu na vlastiti prosjek ocjena, dok je neeuropljanima čak i nešto iznad ukupnog prosjeka.
  • Neki tip
    19k
    Da su "neuropljani" u ovom kontekstu Arapi npr., a ne Europljani koji bi rado putovali na druge kontinente, sve bi bilo jasno i očito.. ovako imamo misterij. :grin:
  • xavier
    11.1k
    Što se vas tiče koji ste glasali da ne pijete alkohol, samo ću vam reć da krenete, da nikad nije kasno, a i da nema ništa loše u tome, baš naprotiv.Navijač Dinama

    :rofl: :up:
  • Stihl
    3k

    zgleda da @Navijač Dinama opet jebe kralja Majkija :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.