• Zagi
    17.6k
    Nekakav okvir ovogodišnjih juniora +Kulušić?
    Treba vidjeti kaj je sa Cvetkom. Radnić je veliki potencijal, dok bi Cvetko naravno bio trenutno pojačanje.

dinamo-B-26-27.png

Po mojem mišljenju dosta interesantna momčad.
    Pogotovo golman(i) i zadnja linija pršte visokim potencijalom.
  • rokikaciga
    14.3k
    Kad gledam ova imena imam osjecaj da bi se mogli boriti za vrh tablice :grin:
  • Dudu
    3.1k
    Cvetku treba produzit ugovor i ostavit ga jos sezonu u Rudesu, prerastao je drugu ligu.

Tamo ce igrati, pa eventualno povratak u Dinamo u 2027. ili prodaja nekom za 1-1.5 mil. ako ne bude to ta razina za nas.
  • Zagi
    17.6k
    Cvetku treba produzit ugovor i ostavit ga jos sezonu u Rudesu, prerastao je drugu ligu.

Tamo ce igrati, pa eventualno povratak u Dinamo u 2027. ili prodaja nekom za 1-1.5 mil. ako ne bude to ta razina za nas.
    Dudu

Slazem se u potpunosti. Plus ne ukidaš Radniću minutazu u drugoj ligi.

Kaj se samog Cvetka tiče, baš će ga biti zanimljivo gledati u HNLu.
    Očekujem od njega više nego od Zivkovića i Čaića, a još je i ljevak.

Trenutno 20 godina, do 22 taman se razvije da moze ušetati u prvu kao kvalitetna i besplatna opcija.
  • Zagi
    17.6k
    Vidim zaboravio sam Benkotića, Miličića i Trupčevića koji su upravo na u17 prvenstvu.
    Sva trojica zanimljivi igrači.

A ovog Istrijama vidim uskoro ćemo čitati u rubrici transfera za prvu momčad.

Broj 11, Škafar Žužić. Ok jedna tekma i to protiv Estonije ali pogledajte kaj mali radi...
    Ova 15ica pored njega je naš Paunović. Imam visoka očekivanja.
  • Droljo
    28.3k

Bio je dobar i protiv belgije mali.
  • FazeN
    6.7k
    A Sutalo?Efes Pilsen

Odlazi
  • crophantom
    4.5k
    Vidim da mu ovi pišu hvalospjeve, kak to da kod nas nije prošo?
  • Jurki
    25.3k
    ako mu je intrigantan prelazak dole, onda ocito nije najostriji noz u ladici.
    To moras biti totalni luđak da iz sređenog kluba odes na taj brod luđaka bez kormilara. (ovo ne pricam jer se radi o nama i njima) nego je to cisto samoubojstvo karijere.
  • crophantom
    4.5k
    Ma to sve stoji, ali negdje sam kao pročitao da nije zadovoljio kod nas, pa sam mislio da je zbog igračkih (ne)kvaliteta
  • Omake
    17.6k
    jaka je konkurencija kod nas. Svi vezni baš imaju potencijala, Bozhkov i Radoš su tek ulazni juniori, Benkotic u kadetima. Na lijevom boku isto imaš Žaju, Simića i Paunovića. Možda su mu ovi rekli da će biti startni lijevi bek jer će prodati Hrgovića.
  • miro
    8.9k
    a ne znam baš, bio je fakat dobar ono kaj sam ga ja gledao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention