• Krulek
    1.2k
    Kad se uspoređuje Modrić, Olmo i recimo Oršić razlika je svakako u njihovim emocijama prema klubu, ali mislim da je to ovisno i o vremenu provedenom u Dinamovom dresu koje doprinosi razvoju takvih emocija.
  • vjeko1701
    24.8k
    Gle, na kraju dana nitko niti ne raspravlja o tome dal bi Modrić trebao imati neke emocije o Dinamu. Po meni nije čudo da nema. Velik dio svog staža u Dinamu je proveo po posudbama. Rođeni je Hajdukovac i obitelj mu je hajdučka. Može mu Dinamo biti "malo draži" i to je to. On osobno je Madridista, to je više puta naglašavao, tamo mu je obitelj i tamo će vjerojatno nastaviti raditi nakon završetka karijere.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Meni bi Modrić jedino bio dobar poslovni potez ,marketing i biti mentor primjera radi Stojkoviću . Ostalo ko ga jebe onak iskreno
  • Hrc-Vg
    1.2k
    Koliko god bi to marketinški bilo dobro za klub, ja ne želim Modrića ovdje…Potkradanje kluba u talu sa sotonom, nikad ni jedna lijepa riječ o klubu…Nek ide u svoj Madrid. Grozno bi mi bilo da ljudina Zajc ispadne iz momčadi zbog “zaboravnog” Luke…Ne treba nam.
  • NitkoBitan
    36.8k
    Rođeni je Hajdukovac i obitelj mu je hajdučka. Može mu Dinamo biti "malo draži" i to je to. On osobno je Madridistavjeko1701

On je i Milanista i Zrinjista i Tottenhamista. Maltene Rakitic.
  • Masto
    1.5k
    baš to, kad nije došao prošle godine ne mora ni sad, ne bi imalo smisla
  • Krizy
    72k
    Učinak transfera 2025./26.:

Dion Drena Beljo (4M € - Augsburg)
    • 48 utakmica, 3357'
    • 38 golova, 8 asistencija
    Fantastičan transfer Dinama. Gol mašina s 38 golova i osam asistencija već u prvoj sezoni u klubu, a posebno impresivna je bila 2026. godina u kojoj je odigrao 1974 minute i postigao 27 golova te upisao 8 asistencija. G/A svakih 56 minuta.

Gonzalo Villar (3M € - Granada)
    • 15 utakmica, 429'
    • 1 gol, 2 asistencije
    Na pripremama se činilo kao da je Dinamo doveo jako dobrog igrača, ali se očito nije dovoljno dobro uklopio i počeo pričati izvan terena zbog čega je na polusezoni otišao u matični Elche. Tamo bi po svemu sudeći trebao i ostati, a Dinamo će vratiti otprilike pola uloženog novca.
    Daleko najveći promašaj sezone.

Matteo Pérez Vinlöf (2M € - Bayern)
    • 31 utakmica, 1982'
    • 3 asistencije
    Mladi bek je pokazao da Dinamo na njega može ozbiljno računati, a u sljedećoj sezoni bi trebao biti još i bolji. Odličan je bio u igri prema naprijed dok u obrani može još napredovati, ali to je djelomično i posljedica prve seniorske sezone u Austriji Beč gdje je igrao kao wing-back ispred tri stopera.
    Svakako vrlo dobar transfer Dinama.

Moris Valinčić(1.35M € - Istra)
    • 34 utakmice, 2500'
    • 3 asistencije
    Valinčić je bio odličan u prvome dijelu sezone, ali se onda ozlijedio na tri mjeseca i ispao iz ritma. U drugome dijelu sezone dosta nervozan i ne baš najbolji. Ima dovoljno vremena da se spremi i pokaže igre iz prvoga dijela sezone. Taj Moris je sigurno jako važan igrač za Dinamo.

Mateo Lisica (1.30M € - Istra)
    • 36 utakmica, 2023'
    • 4 gola, 9 asistencija
    Također jako dobar na početku sezone, ali onda dobio mononukleozu zbog koje je izgubio više od tri mjeseca. Upisao solidan broj asistencija nakon povratka. Zadovoljavajuća prva sezona i dobar transfer, ali mislim da nam treba konkretnije krilo za prvih 11 i europska natjecanja. Svakako ima svoje mjesto u Dinamu.

Gabriel Vidović (1.2M € - Bayern)
    • 39 utakmica, 1830'
    • 7 golova, 9 asistencija
    Igrač čiji sam povratak u Dinamo zagovarao dok je bio u Bayernu i Mainzu. Mnogi su ga otpisali nakon što nije pokazao puno u prvome dijelu sezone, ali nije puno ni igrao. Na proljeće pokazao da itekako ima mjesta u Dinamu upisavši šest golova i sedam asistencija. Još jedan jako dobar i pametan transfer Dinama.

Sergi Domínguez (1.2M € - Barcelona)
    • 41 utakmica, 3513'
    • 2 gola, 4 asistencije
    Dovoljno je reći da je u mnogim kategorijama po CIES-u (po)najbolji stoper na svijetu, a također je pozvan u Španjolsku U21 reprezentaciju. Prva seniorska sezona pokazala je da treba još nešto brušenja, ali bio je jako važan igrač Dinama i sigurno će biti još bolji. Pišemo još jedan pogodak Dinama.

Monsef Bakrar (1M € - New York)
    • 42 utakmica, 2195'
    • 18 golova, 7 asistencija
    Moram priznati da nisam želio Bakrara kao još jednu špicu pored Belje i Kulenovića jer sam htio mlađeg hrvatskog igrača, ali trener je Bakraru našao poziciju na mjestu desnog krila i Alžirac je pokazao da će i on biti pogodak Dinama.

Marko Soldo (1M € - Osijek)
    • 33 utakmice, 1124'
    • 3 gola, 1 asistencija
    Korisna opcija u veznom redu i joker s klupe. Dinamo je iskoristio pravo povratka Solde s razlogom, a prema dosta izvora već je nuđen i novac koji bi klubu donio profit. Opravdan transfer.

Robert Mudražija (500k € - Lokomotiva)
    • 6 utakmica, 132'
    • /
    Dogovoren još za vrijeme prošle uprave, ali nije se iskazao u prilikama koje je dobio. Djelovao dosta nezainteresirano i poslan na posudbu u AEK Larnacu odakle bi se uskoro trebao vratiti u Dinamo. Vjerojatno će napustiti Dinamo preko ljeta.

Dominik Livaković (300k € posudba - Fenerbahce)
    • 17 utakmica, 1560'
    • 16 primljenih golova, 8 clean sheets
    Nema potrebe trošiti puno riječi. Donio sigurnost na golu i predvodio dominaciju Dinama u drugome dijelu sezone. Jedna od važnijih stvari u prijelaznom roku biti će povratak Livakovića u klub.

Paul Tabinas (50k € - Vukovar)
    • 3 utakmice, 262'
    • 3 asistencije
    Došao kao zamjena i takav status je i imao. Isporučio svoje u minutama koje je dobio, a upitno je kakav status će imati na ljeto.

Scott McKenna (besplatno - Las Palmas)
    • 42 utakmice, 3716'
    • 2 gola, 4 asistencije
    Fantastičan potpis stijene McKenne. Jako brzo postao bitan igrač Dinama i u paru s Domínguezom gospodario HNL-om te išao glavom gdje mnogi ne bi nogom. Već par puta napomenuo da je potpisao na četiri godine i da ostaje u Dinamu osvajati trofeje. Odličan transfer.

Dejan Ljubičić (besplatno - Köln)
    • 22 utakmicae, 1511'
    • 2 gola, 3 asistencije
    Nije se baš snašao u nogometu koji igra Dinamo, a to je i sam priznao. Njegovim odlaskom otvorio se prostor za više minuta Zajcu i Stojkoviću koji su kompatibilniji za igru Dinama. Drago mi je da je zaigrao za Dinamo jer je i sam izjavio da je veliki navijač.

Miha Zajc (besplatno - Fenerbahce)
    • 38 utakmica, 2637'
    • 10 golova, 9 asistencija
    Miha Zajc postao je jedan od miljenika navijača. Kakav španer. Godinama sam ga htio u Dinamu i bilo mi je jako drago kada je potpisao. Upisao deset golova i devet asistencija te se sjajno nadopunjavao sa Mišićem i Stojkovićem. Još jedan odličan transfer.

Bruno Goda (besplatno - Rijeka)
    • 38 utakmica, 2647'
    • 1 gol, 3 asistencije
    Došao kao back-up opcija, ali se izborio za najveću minutažu na svojoj poziciji. Većinom fantastičan u obrani, a isporučio i u napadu. Veliki Dinamovac i iznenađenje sezone jer nitko nije očekivao da će postati tako važan igrač Dinama.

Fran Topić (besplatno - Zrinjski)
    • 23 utakmice, 1071'
    • 4 gola, 6 asistencija
    Nakon fantastične sezone u Zrinjskom izborio se za priliku u Dinamu. Mirno čekao svoje minute i pokazao da ima mjesta u široj rotaciji Dinama. Zahvalan igrač i novi opravdan transfer.

Ismaël Bennacer (posudba - Milan)
    • 19 utakmica, 988'
    • 1 gol, 2 asistencije
    Veliko nogometno ime koje nitko nije očekivao u Dinamu. Imao velikih problema s ozljedama, ali pokazao da je klasa od igrača kada je igrao. Svakako veliki plus za reputaciju kluba.
  • Nogo
    11k
    Livaković je komentirao polusezonu u Dinamu:
    Plan se s dvostrukom krunom ispunio maksimalno, vratio sam se doma, osjećam se odlično.

Što donosi klupska budućnost?

- Nemam nikakvih novih saznanja. Dolaze izbori u Fenerbahčeu, moram čekati to pa će se više znati.
    Imate li želje i preferencije?

- Ne, treba vidjeti što će Fener reći pa to treba spojiti s financijskim detaljima.

/Sportske
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Znači opet financije prvo pa onda držite se gaće ,usra vas guzica . I da dinamo spašava karijere . Ako ne ostaneš sad u Dinamu ,neka te poslije spašava Bara stari moj.
  • Paggini
    85.4k
    Dobro, Livaković je notorno poznat po svojim intervjuima hahah, ne bih ovo uzimao kao išta ozbiljno. Vjerojatno mu je Dandy Andy rekao sta da posalje novinarima
  • Zambatine škude
    4.8k
    Krama su naši koji se najviše žele vratiti.vlatkomarkovic

Ni blizu.
  • skener
    8.5k
    O svojoj budućnosti nije htio...

"Nemam novih saznanja. Dolaze izbori u Feneru, moramo čekati pa ćemo više znati. Treba vidjeti što će klub reći pa složiti sve detalje".

Potpuno normalna izjava
  • Yovitssa
    995

To je ono kaj ja govorim cijelo vrijeme. Njegovo ostanak neki uzimaju zdravo za gotovo, ali nažalost zov love i Premiershipa mijenja stvari.

Osobno ga vidim kao najbitniju kariku proljetnog preporoda i ključan cilj za ljetni transfer (osobno bih za njega iskrcao i 5 mil ako treba), ali daleko je sve skupa od realizacije...
  • Masto
    1.5k
    kad bi bar mogo kvale odradit pa nek ide di oce
  • Dadox
    1.5k
    Bolje nam je krenut tražit na vrijeme golmana.Čim on radi s Barom,a i Fener neće skinut gaće ja tu ne vidim kruha za nas.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.