• Jos-Optimus
    10.7k
    nisu oni lakovjerni, to je pranje love, samo nek smo ga maknuli
  • NKDZ86
    8.4k
    moja sućut FK Željezničar
  • Ljubo
    731
    Sarajevo=braca dalton, Željo=Vafl
  • vjeko1701
    24.7k
    Mislim da bi ovo ljeto Mmae bio pravi kapitalac za FK Željezničar.
  • Jurki
    25.2k
    e al mi nismo te jebene srece.
    Bilo bi fantasticno kad bi se rijesili tak velike place.
  • vjeko1701
    24.7k
    Ma samo im se trebamo infiltrirati na socijalne medije i početi zazivati prvo velikom Marićevo pojačanje. Naći će pare.
  • Nogo
    10.9k

Sergej Jakirović o svom vremenu u GNK Dinamo Zagreb:

„Ponosan sam na posao koji sam napravio u Dinamu. Svi mi dolazimo i odlazimo, ali Dinamo ostaje. Dinamo je uvijek Dinamo; ogromna baza navijača, stalan pritisak na pobjede.

Ponosan sam na sve, posebno s obzirom na okolnosti u kojima sam došao. Bilo je vanjskih utjecaja, ali i to je dio Dinama i izgradnje mentaliteta.” [RTL]

Cijeli intervju.
  • NerminB
    1.5k
    U taboru zelje odusevljeni :lol:
  • emilperska
    16.1k
    Marić sa sobom dovodi energičan i iznimno iskusan stručni tim sastavljen od trenera, skauta, analitičara i drugih profesionalaca s dokazanim rezultatima u razvoju mladih talenata i njihovoj pažljivoj integraciji kroz sve faze razvoja, od akademije i B momčadi do prve momčadi.

Cilj ovog projekta nije samo stvaranje kvalitetne momčadi danas, nego izgradnja stabilnog i održivog sustava koji će ostati snažan svima koji ga naslijede.

RIP Željo..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.