• Omake
    17.5k
    mislim da je više do trenera i načina igre.
  • CastAway1986
    5.7k
    Kad se vec spominje Pjaca nek nam i Orsic donese 3 boda u Ligi prvaka kao Marko protiv Milana i ja zadovoljan
  • mlinchica
    6.2k
    ili 2 gola u doigravanju da nas prvo uvede u LP, kao Marko protiv Qarabaga :wink:
  • Crni86
    21.8k
    Nije bilo potrebno dugo da nas zapale, gorit ce ova tema opet ovo ljeto
  • DiddyGuela
    6.1k
    Super. Bas mi je drago. Moram reci da me streslo kada sam otvorio temu transferi. :love:

Prije nekoliko dana ovdje se potegla tema "sta bi bilo kad bi bilo" u slucaju Orsica i Dinama. Siguran sam da je ovo dobar transfer za Orsu i Dinamo. Ima on jos dinamita u nogama, uopce ne sumnjajte. I dalje ima onaj lagani korak i bombu od udarca a njegova konstitucija je takva da ako ga zdravlje posluzi moze igrati jos 2-3 sezone na ozbiljnom nivou.

Bitno je reci da on dolazi u ritmu. Znaci ne radi se o raspalom veteranu koji dolazi nakon sezone sjedenja na klupi vec o igracu koji je prosle sezone igrao u Ligi Prvaka. Uz to je upisao 2G/2A dok je u kvalifikacijama upisao 1G/1A. Dakle nije u Šifo,Vukojevic,Šokota... fazi karijere pa se vraca raspadnut u Dinamo.

Orsa, Beljo, Bakrar u ofenzivi... moglo bi pucat sa svih strana. :starstruck:
  • Fatos Beqiraj
    2.1k
    Pjaca je i mene razocara, ali sa qarabagom se isplatio tako da se ne moze rec da je promasaj
  • vjeko1701
    24.7k
    Nije ni Milan za baciti.
  • mrgud
    777
    Kaj mislite o Zvonareku.Ovo ljeto mu istiće ugovor i slobodan je igrač
  • tp1997
    2.7k
    Uz spomenuti Milan i Qarabag x2, masterclass protiv Slovana, gol protiv Rijeke i asistencija za 2-1 protiv tovara kad se lomilo prvenstvo, na koncu sezone 18 G/A.

Možda nije bio konzistentan, ali u ključnim trenucima je isporučivao. Ne znam, meni Pjaca stvarno nije toliko razočaranje, štoviše veće razočaranje mi je bilo što nije bio spreman odreći se te smiješne klauzule i ostati
  • Crusades
    24.1k
    Pa Pjaca je imao najveću konstantu od svih "senatora", čak i solidnu statistiku. I on nije bio onaj iz mlađih dana, ali je od svih njih najmanje bio ozlijeđen. Ademi ne znam jel završio koju utakmicu da nije morao izać zbog ozljede, Petka nije bilo pola sezone, Rile je bio ali nije bio na razini...

Možda nije bio konzistentan, ali u ključnim trenucima je isporučivao. Ne znam, meni Pjaca stvarno nije toliko razočaranje, štoviše veće razočaranje mi je bilo što nije bio spreman odreći se te smiješne klauzule i ostatitp1997

evo točno ovo kaj je kolega napisao
  • prefontaine
    9.1k
    a jesi lud, kakve ideje tebi padaju na pamet :lol:
  • Goncalo Santos
    3.9k
    Kaj mislite o Zvonareku.Ovo ljeto mu istiće ugovor i slobodan je igračmrgud

Istice mu posudba u garsshopperu, ugovor s bayernom mu je do 30.06.2027.
  • Omake
    17.5k
    Sve najgore
  • Paggini
    84.9k
    Ademi ne znam jel završio koju utakmicu da nije morao izać zbog ozljede,Crusades

Antologijski ulazak protiv gorice kad se lomi prvenstvo kao peta izmjena kad gubimo 1:0 u 70. minuti i izlazak 10 minuta kasnije i ostanak s 10 igrača :lol:

Jebemti kad se sjetim tih trenutaka prošle sezone, tek tada shvaćam koji je to legendarni cirkus bio
  • Ijayi Atiemwen
    6.1k
    Al najjače mi bilo Ademi nemože zbog ozljede, a izlazi s terena u sprintu i urla na sebe toliko da ga se čuje do susjednog sela :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.