• blueslavonija
    345
    pa dobro onda ćemo i u ostalom s njima se mjerit i sutra se čudit di smo i što smo. poštujem te i dobar si mi lik ali mogu samo ponovit "kineski zid prema šljamu s istoka". više me zanima što ima u salzburgu, torinu, pečuhu i ljubljanii. živio, pozz
  • Jurki
    25k
    Pa kako vas nije sramota HRTDinamosaur

Kaj se cudis? Kad je urednik sportskog programa Štašpit tovarčina koji drka na Livaju svaku utakmicu koju ih prenosi.
    Jebeno smece i on i ta televizija koju bi trebalo gađati s dalekometnim balistickim raketama kad su svi u toj zgradi.
  • Hnlovac
    5.8k
    da su tovarluk da, ali kaj se tiče programa su svience focition za srpske i ostale šund privatne televizije kod nas.

Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv. Kad vidim onaj dođi pogodi osvoji dobijem proljev.

Kod HRTa mogu gledati potjeru, dokumentarne i ostalo. Drkica Stašpita mi je nebitan faktor
  • Jurki
    25k
    Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv.Hnlovac

Ma i rtl.. sve ista govna.
    Tv mi doma sluzi kaj skuplja prasinu.
  • podravskimodrikibicPMK
    135
    Da moram nešto bombardirati, bomabrdirao bih Novu Tv. Kad vidim onaj dođi pogodi osvoji dobijem proljev.Hnlovac

Kaj nije Dodji, pogodi, osvoji na RTL-u?
  • Dinamosaur
    3.3k
    kaj ga imaš opravdavat? to je udarni termin, nedjelja dnevnik sport. Gleda ekipa od 0 do 100 god., a naša državna ili nacionalna televizija ima prvu vijest o rukometu????
  • Hnlovac
    5.8k
    Ne znam, kad naiđem na to prebacim za 2 sekunde jer mi trune mozak.

Rtl je isto govno kao što kaze kolega

Pa da se mene tiče Stašpita treba maknuti s HRTa, sto prije to bolje. Samo kažem da je HRT i dalje puno bolji od ostalih kanala, a bit ce jos bolji ako prestanu bit pristrani
  • rioda
    16.3k
    Na RTL-u i Nova TV imamo bolji tretman zbog Ines Gode Forjan i Ivana Forjana, na HRT-u nismo te sreće :sweat:
  • Thor
    2.7k
    Štašpit!!! :rofl: :rofl: o jebem vas jesam se sad nasmijao :lol:
  • Bosskovitz
    20.9k

Da je loš izbor prioriteta u sportskim vijestima - definitivno. Da gotovo itko mlađi od 35 uopće gleda vijesti, i to još na HRT-u - to je ozbiljna zabluda.
  • Dinamosaur
    3.3k
    nek bu tako kako ti kažeš
    Ali istina je da ce ovi drugi(stari koji gledaju) kad tad to nabaciti nekom klincu na nos

ps. zabluda bi bila da sve prepustimo slučaju
  • Krizy
    71.8k

Ako bi se širom Europe osnivale regionalne lige nikako ne bih htio s državama iz bivše države nego s klubovima iz Austrije, Mađarske, Češke, Slovačke i Poljske.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.