• Mr Blue
    3.3k
    Njihov stav je da neće tražiti povrat novca i DTSM može lajati na mjesec....Bosna86

    Nisam pravnik, ali... Ako sud donese pravorijek da se novac mora vratiti, onda mi se čini da nemaju skupštinari tu što odlučivati jesu li ili nisu oštećeni. Oni su glavni odgovorni u trenutku nastale štete koju je utvrdio sud, a ne oni. Skupština kluba nije iznad suda i zakona iako oni vole vjerovati da jesu. Po tvojoj logici bi se onda lova mogla izvlačiti iz svake udruge... dakle, ukrademo masu para, međusobno se na skupštini dogovorimo da nismo oštećeni, pa nam svi mogu puhat.. sumnjam da je to baš tako.
    Također, na dnu priopćenja piše da će DTSM podignuti privatne tužbe protiv svih odgovornih u klubu. Znam da unutar DTSM postoji ekipa koja se kuži u pravo i sudove, tako da vjerujem kako znaju što rade i što i zašto to pišu.

    Volio bih da netko to podrobnije objasni, ali mislim da ti ne treba nikakva masa za to. Dovoljno je da jedna osoba, u ovom slučaju član kluba, tuži i dobije presudu na sudu. To se automatski tiče svih nas. Analogija recimo kao kad je igrač Bosman išao na sud jer je smatrao da su mu narušena prava jer se tretirao kao stranac u drugoj državi u Europi, a ne bi smio jer u Europskoj uniji možeš raditi gdje hoćeš ako si državljanin EU. Znate svi priču, ali to što je on ostvario svoje pravo preko suda imalo je posljedice na sve igrače u Europi, ne samo za njega. Tako i ovo. Masa je nebitna. Na sudu neće biti DTSM protiv druge neke udruge navijača jer drugi nisu stranka u postupku.

    Kažem, postoji šansa da sam u krivu, ali mislim da ima smisla što govorim.. ako ima pravnika ovdje neka pojasne malo..
  • Neki tip
    19k
    Tvoj primjer sa Frankom se ne može primijeniti na nas...Bosna86

    Ne mora primjer biti isti da bi bio pogodan za usporedbu. :)

    Naravno da postoje bitne razlike, ali suština je u tome da je za presudu legitimitet tužitelja u ovakvom predmedu irelevantan. Paralela je u tome što se nisu svi dužnici u franku morali složiti da su oštećeni da bi tužba bila pokrenuta, a presuda ima reperkusije i na njih (indirektne).

    s druge strane gore navedena Orahovica podnese kontra izvještaj u kojem oni ne žele tužiti Mamica... Ne možeš doći na sud s objašnjenjem da su oni cobani koji ništa ne kuže, a DTSM je ispravan...Bosna86

    Ne može izostanak radnje poništiti radnju. Kako bi to nepodnošenje tužbe od strane jednog člana ili čak većine članova u odnosu na drugog člana makar i jednog jedinog poništilo išta? Ok, oni ne žele i oni ne tuže. Sud odluči jesu li u pravu ovi što su tužili. Tvoja pretpostavka praktički podrazumijeva snagu pritiska, a ne legalnost argumenata. Legalitet i legitimitet nikako nisu isto.
    Mislim, znam da znaš, ali valja naglasiti, jer legitimitet u pravu nema baš ključnu ulogu.
  • Kwedi
    3.8k
    Bosnia da ne kvotam...

    Bojkot SN-a od DTSM-a i Hajduka donio rezultat - glavni urednik je torpediran.

    Apropo Šimića, nije bolja opcija od Brendona i Kustića jer da je takav retardinjo dobio, niš ne bi napravio, a samo bi dao za pravo mafiji i HDZ-u u stilu "evo, bili ste na vlasti, rezultati ne postoje, dajte velikim dečkima da se igraju"

    Ako tužiš GNK zbog odluke da nisu oštećeni oni mogu snositi posljedice da se kao ovlašteni zastupnik pravne osobe ne ponašaju odgovorno, zakonito i u najboljem interesu GNK i na temelju toga ako je presuda (govorim o DTSM vs GNK) imaš pravni akt na temelju kojeg može se osporiti legalitet upravljačkog tijela udruge na temelju vlastitog Statuta i Zakona o udrugama.

    Ofkors, radi se o Hrvatskoj u čijim temeljima je HDZ čiji smisao postojanja je mito, krađa, korupcija i kastinsko uređenje društva.

    To je sve u globalu lajanje na zvijezde u borbi za pravedni Dinamo, kaj god to značilo i izgledalo,al kaj drugo napraviti?

    Zabiti glavu u pijesak ili jednostavno baviti se pametnijim stvarima tipa gljivarstvo, planinarenje, šah s Majkijem...
  • Bosna86
    11.5k
    Kažem, postoji šansa da sam u krivu, ali mislim da ima smisla što govorim.. ako ima pravnika ovdje neka pojasne malo..Mr Blue

    Da ne citiram sve... Ja prvi sam najobičniji laik za pravo i drago mi je da sam dobio malo drugačije odgovore.... Možda sam upravu, možda nisam, tu smo da raspravljamo....

    Suština svega je da je taj zakon u udrugama nevidjena nakarada čak i za hrv. prilike... Doslovno isti zakon se primjenjuje za lovačko društvo od 7 članova i udrugu koja godišnje prihoduje 400 milja kuna .... I dalje mislim da će sud prije odlučiti u korist Antolica i Peras koji kažu da nisu oštećeni nego u korist DTSM bez obzira na argumente... Isključivi razlog je zato sto bi onda priznali da su sudovi i inspekcije bili sve vrijeme u krivu jer da su se zakoni primjenjivali ( svaki član ima pravo birati i biti biran) nikad do pljačke tolikih razmjera ne bi došlo.... Jednostavno teški SF iz ove pozicije mi je zamisliti da Mamići trunu u zatvoru i da im se sva imovina oduzme i vrati Dinamu... Puno mi je realniji scenarij zvan Miroslav Kutle koji se sljedeće godine vraća u RH kao potpuno slobodan čovjek
  • Kwedi
    3.8k
    Svaki zakon je dobar, al pitanje je provedbe.

    Unutar udruga ima razlika makar slažem se da je suludo zvati profesionalni klub u bilo kojem sportu - neprofitnim.

    Trideset godina sami sebi smo krivi kaj je država postala zemlja korupcije, nepotizma i ortaštva s ovakvim rezultatima i situacijama.

    Nek dođe Kutle ko slobodan čovjek, nek padne Obitelji presuda - pa kad glasamo trideset godina za jedne te iste koji to omogućuju, očigledno to ljudima paše, a mi smo debela manjina za koju vrijedi izreka "rđavom kurcu svaka dlaka smeta".
  • Neki tip
    19k
    Razgovarao sam upravo s prijateljem, odličnim odvjetnikom. Ovako na prvu, mogao bi @Bosna86 biti i u pravu. Pravni legitimitet kao takav ne postoji, ali upitno je može li itko uspješno tužiti za štetu učinjenu Dinamu, ako se Dinamo (skupština kao predstavničko tijelo) ne smatra oštećenim.

    Izbori su, smatra, preduvjet tužbe. Legitimno izabrana skupština bi potom mogla odluciti podici tužbu za naknadu štete..

    No, to je onako na prvu, na mob. Sutra se ionak vidim s njim pa ću mu izložiti sve i baš me zanima kaj će reći. Mislim, znam i da dtsm ima svoje pravnike, valjda i odvjetnike, ali baš me zainteresirala rasprava pa da vidim. :chin:
  • Bosna86
    11.5k
    adn98r18sb16mal7.jpeg

    Ako koga zanima, live na indexu
  • SAS1987
    13.3k
    Stvarno vrijedi pogledati. Respect svakom tko je na bilo kakav način sudjelovao. Osim humanitarnog djela je i manji dio (nakon 42:00) i o planovima DTSM oko dinama :smile:
  • Guinness
    1.9k
    Zaključci sa redovne skupštine udruge DTSM


    Bitna aktivnost u novoj godini bit će skupljanje sredstava za sudske procese obeštećenja GNK Dinamo. Kada prva presuda protiv uprave Nogometnog kluba Dinamo postane pravomoćna članovi kluba pokrenuti će niz tužbi za obeštećenje Dinama od strane članova skupštine koji su izglasali odluku da Dinamo nije oštećen kriminalnim radnjama članova uprave i bliskih suradnika. Tako će članovi kluba ponovno zaštititi interese Dinama. Proces tužbi bit će složen pa će udruga na vrijeme raspisati detalje vezane za pravne korake i predstavnike (odvjetnike ili odvjetničke urede) koji će zastupati interese Nogometnog kluba Dinamo i njegovih članova.

    Planiramo pokretanje javne rasprave u vezi rješavanja statusa GNK Dinamo i stadiona Maksimir prije izbora za gradonačelnika Grada Zagreb. Trenutno stanje unutar kluba i situacija s oronulom infrastrukturom nikako nisu zalog za budućnost kakvog bi članovi kluba priželjkivali zato želimo prije samih izbora od svih kandidata javno čuti njihove planove za rješavanje Dinamovog pitanja.

    Udruga DTSM ima u planu koncert zahvale za sve aktivnosti u 2020. godini pod nazivom “Heroji ulice”. Koncert je planiran za početak Rujna 2021. godine, ako epidemiološka situacija bude dozvoljavala veća javna okupljanja. Ideja za ovakav koncert došla je iz plana aktivnosti za humanitarnu akciju “Vratimo Palčiće u Petrovu” koja zbog iznimnog uspjeha same akcije nije realizirana. Više detalja oko mjesta održavanja i samog programskog sadržaja objavit ćemo kada nam epidemiološka situacija bude dozvoljavala.

    Jedna od primarnih zadaća za 2021. godinu bit će povećanje članstva udruge DTSM i razvoj online aktivnosti s naglaskom na interakciju samih članovima udruge. U 2020. godini naša udruga brojala je 586 članova, a želja nam je u budućnosti taj broj višestruko povećati.

    Cijeli izvještaj: http://dinamotosmomi.com/2021/01/07/zakljucci-sa-redovne-skupstine-udruge-dtsm/?fbclid=IwAR3Xc_9hGsjgHIBIM0CfF5ZuJxZWYxtdPfZbZILNH-YSdu4IRZ5fPOCCzcg
  • Bosna86
    11.5k
    Svjedoci smo dugotrajnog izigravanja institucije suda od strane okrivljenika koji su iz GNK Dinamo Zagreb bespravno otuđili milijune kuna. Jučer se zbog vrlo subjektivnog razloga, kao što je bol u leđima (dijagnosticirano od liječnika čije se znanje i motivi ne mogu provjeriti), ponovno odgodio početak novog procesa u kojem se još jasnije dokazuje sve što su čelnici Dinama i njihovi suradnici radili kako bi stekli osobnu korist na štetu kluba.

    Takvo ponašanje okrivljenika nas ne čudi kada znamo da su godinama imali zaštitu raznih političkih opcija i moćnika te su svojim ponašanjem bili primjer nereda u "pravnoj" državi. Poruka koju je sudstvo i politika poslala na adresu Zorana Mamića s nepravomoćnom presudom od 4 godine i 11 mjeseci njemu je značilo da se vrati na mjesto s kojega je i počinio sve prekršaje bez ikakvih mjera koje bi svaki građanin uredno dobio za isti prekršaj. Najbitnije od svega je to što se optuženici uopće ne brane tako da dokazuju kako oni nisu počinili to što im se stavlja na teret, nego se brane s proceduralnim pogreškama. Tako suptilno priznaju sve što im se stavlja na teret dok se u isto vrijeme skupština kluba izjašnjava kako štete u Dinamu nema.

    Ipak veseli nas zaokret u retorici naših antijunaka, nekad su bili jači od sudbine, a danas se vade na upitne liječničke nalaze. Nadamo se da će isti modus operandi imati i članovi skupštine kada budu svojom imovinom vraćali pokradene milijune u #Dinamo. Znate onu... izvršni odbor bira skupštinu pa skupština bira izvršni odbor koji predlaže nove članove skupštine ili jednostavno tog' ima samo kod nas!

    Dok čekamo završne riječi u prvom procesu pokušat ćemo se prisjetiti svih nedjela koje su okrivljenici napravili na štetu Dinama i hrvatskog nogometa.
  • Bosna86
    11.5k
    Bjegunac Zdravko Mamić godinama je tvrdio kako u osobe na ključnim pozicijama u Dinamu su vrsni stručnjaci postavljeni tamo zbog izvrsnosti, a ne podobnosti. Svi koji bi i pomislili drugačije, dobili bi nerijetko i porciju uvreda.
    Na kraju, su ga demantirali upravo ti sami njegovi poslušnici na sudu u Osijeku, vidljivo je u nepravomoćnoj presudi u kojoj stoji:

    “... Naime, u svome iskazu između ostaloga Mirko Barišić, Predsjednik GNK Dinama navodi kako je znao da je Dejan Lovren imao aneks ugovora o profesionalnom igranju zaključen 2008.g. vezano za njegov odlazak u NK Olympique, ali mu nije poznato u kojem omjeru je Dejan Lovren dijelio transferno obeštećenje s GNK Dinamo, a o aneksima ugovora sa igračima izvješćivao ga je 2.opt . Zdravko Mamić.

    Svjedok Miroslav Rožić, Član Izvršnog odbora GNK Dinamo, između ostaloga navodi da mu je poznato da su postojali aneksi ugovora o profesionalnom igranju, a kojim se regulirala podjela transfernog obeštećenja i da ga je imao i Dejan Lovren, ali ne zna od kada, a to mu je rekao netko iz uprave.

    U svome iskazu kao svjedok saslušan Tomislav Marčinko, Član Izvršnog odbora GNK Dinama, između ostaloga navodi da je o postojanju aneksa ugovora o podjelama transfernog obeštećenja, za zaključenje ovih aneksa, saznao od Uprave…”

    Dakle, predsjednik Dinama Mirko Barišić o aneksima ugovora saznaje tek od samog Mamića, ali o omjerima i iznosima ne zna ništa. Isto tako ne zna ništa niti predsjednik Nadzornog odbora Dinama Miroslav Rožić kojem sve kaže netko iz Uprave Dinama. Isto vrijedi očito i za članove Izvršnog odbora Dinama.

    Kako su ti ljudi na kraju svake godine glasali o financijskim planovima i budžetima Dinama čijih skoro 90 posto iznosa ovisi o transferima?

    Iako su imali svoje teorije o aneksima ugovora sa Dejanom Lovrenom, Županijski sud u Osijeku u presudi jasno navodi kako njihove iskaze ne smatra vjerodostojnim, dakle da nisu istiniti. Isto utvrđuje i za iskaz današnje predsjednice Uprave Dinama Vlatke Peras koji naziva potpuno nelogičnim.

    No, sve to ne sprječava Zdravka Mamića i njegovu branitelje da obranu temelje na Skupštini Dinama koja izglasava kako Dinamo nije oštećen u slučaju krađe 112 milijuna kuna i da oni smatraju da nije počinjeno kazneno dijelo.

    Dakle, vodstvo Dinama o aneksima ne zna ništa osim što im Mamić govori, ali Skupština znade da je sve u redu i nije bilo krađe. Tu Skupštinu inače bira Izvršni odbor koji je izabrala sama Skupština. Članovi prava izbora nemaju.

    Sve to je odobrio Gradski ured za opću upravu i pljačka je nesmetano mogla se odvijati pod zaštitom političkih struktura.
  • SAS1987
    13.3k
    Stavljam gledam godinu, dvije staru listu skupštinara Dinama, tek toliko da se ne zaboravi tko je jedan od glavnih ako ne i glavni krivac za situaciju u klubu.

    dinamo_skupstina.jpg?width=765&height=510

    Zanimalo me je tko su ti ljudi pa sam ih išao googlati (ispustio sam one koje znam, bivše nogometaše Goluža itd) pa stavljam neke minimalne informacije (copy paste iz članaka) i ovdje ako nekoga zanima.

    Mirko Bazić
    Bivši trener kluba koji ima 82 godine.

    Bruno Dragičević
    Novi vlasnik šibenskog Županijskog radija član je i Skupštine GNK Dinama, i to po osobnoj preporuci Mirka Barišića, predsjednika kluba. A blizak je i sa Zdravkom Mamićem…

    Mato Đurović
    Vlasnik dubrovačkog restorana Nautika. Mato Đurović dočekao prijatelje Mamiće ispred zatvora

    Tomislav Filipović
    Nemam pojma koji je, ima jih 100.

    Mirko Gjurašin - umro
    Ugledni hrvatski liječnik, ujedno i veliki navijač i zaljubljenik u plavu boju postao je član klupske Uprave još 1978. godine

    Vjekoslav Gucić
    Šef Getro

    Ljubomir Hotko
    Jedino što mi google pronađe je: OBRT ZA INSTALACIJE CENTRALNOG GRIJANJA I ZAVRŠNE RADOVE

    Sara Hukavec
    Marketing GNK Dinamo

    Ivan Ivančić
    Ovaj?
    DINAMO ME HRANI, ALI ŽIVIM ZA HAJDUK' Pogledajte kako Ivan Ivančić ljubi grb Bijelih!
    Nije mi bilo teško putovati dan i noć, pješačiti i snalaziti se na razne načine. Eh, da mi je onda bilo imati nešto od Hajduka, volio bih to više od New Yorka! - priča bivši Sandrin trener

    Saša Janković
    Ortoped u Dinamu

    Mario Jelinčić
    Tko je to? Ništa pronašao.

    Stjepan Kezerić
    Povjerenik iz Sesveta
    https://gnkdinamo.hr/hr/Club/Commissioners?RenderOutline=False

    Željko Kordić
    Zaposlenici ostaju i nakon radnog vremena, a najveća enigma je Željko Kordić. Dinamov čovjek za ulaznice kao da je nestao s lica zemlje.

    Stanko Lazar
    Povjerenik iz Vinice

    Željko Marković

    Nogometni aranžmani u režiji Zdravka Mamića za Ban tours su posao s najmanje rizika, jer mu je uvijek osiguran pun zrakoplov, što je i najdelikatniji i najskuplji dio putničkoga biznisa. Na krilima partnerstva s Mamićem, Željko Marković i njegov Ban tours vinuli su se visoko na ljestvici među tour operaterima, pa su se napokon iz neugledne „špelunke“ na Kaptolu prošle godine spustili u Donji grad, na ugao Zrinjevca i Praške ulice gdje agencija zauzima dvije etaže povlaštenoga gradskoga prostora. Najam prostora te veličine na reprezentativnoj gradskoj lokacija stajao bi prema tržišnoj cijeni oko 50.000 kuna mjesečno. Do zaključenja broja nismo uspjeli saznati plaća li i koliko Željko Marković za najam Gradu Zagrebu. Ali, saznali smo da u takav prostor na tako ekskluzivnoj gradskog adresi nitko ne može ući bez izričitog dopuštenja Milana Bandića. Nitko, osim uskočkih istražitelja!

    Ljubica Matanovi
    Odjel za članstvo

    Nenad Matić
    Nenad Matić, suspendirani predsjednik zagrebačkog HSS
    Predsjednik Zelene liste Nenad Matić, kandidat na listi Domovinskog pokreta

    Ankica Mezak
    DINAMOVA ŠEFICA RAČUNOVODSTVA 'Pozajmice je dobilo pola zaposlenika kluba. Zoran Mamić je dobio 20 milijuna kn, ali ih nije vraćao na vrijeme'

    Ankica Mezak, voditeljica računovodstva u klubu „barem je polovica zaposlenika dobila pozajmice“ pa tako i ona 16.000 kuna.

    Milivoj Nikolić
    Milivoj Nikolić, jedan od najdugovječnijih Dinamovih kroničara

    Dražen Nosso
    Uz redoviti rad u KB Merkur liječio i operirao sam mnoge generacije sportaša ( nogometaše… od generacije Jerkovića, preko Belina, Čerčeka, Kranjčara, Zajeca, Mlinarića, Šukera, do današnje Modrićeve generacije…košarkaše… Dražena Petrovića operirao prije odlaska u Real, liječio Sesara,Prkačina, Vujčića itd. te mnoge rukometaše, vaterpoliste i odbojkaše…)

    Robert Palić
    ROBERT PALIĆ vlasnik je hotela u Crikvenici, skijališta na Vlašiću, a nekada je u Rijeci imao kladionicu koju je kasnije prodao. Sigurno se pitate kakve veze spomenutii gospodin ima s aferom u kojoj se Dinamo našao zajedno sa svojim sportskim direktorom Zoranom Mamićem

    https://www.index.hr/sport/clanak/video-igrokaz-u-dinamu-rijecki-hotelijer-i-kladionicar-optuzuje-robina-boksica-za-namjestanje-utakmica/508792.aspx

    Zagrebački je Županijski sud na prijedlog USKOK-a blokirao milijunsku imovinu hotelijera i menadžera Roberta Palića (50) iz zagrebačke Dubrave zbog sumnje da je kao glavni organizator skupine od početka 2015. pa do početka siječnja ove godine u trgovanju luksuznim automobilima varao na porezu i utajio oko pet milijuna kuna.

    Ivana Peric
    Chief Procurement Officer at GNK Dinamo

    Ada Pernar
    Zaposlenica. Ada Pernar slomila je nogu jer joj je upala u rupu na zapadnoj tribini

    Zlatko Premuš
    Poznat je i kao veliki navijač Dinama, čiji je povjerenik, a do sad je učlanio više od 5.000 ljudi

    Ivo Rogalo
    Ivo Rogalo, povjerenik Dinama za Široki Brijeg

    Boris Stepinac
    Boris Stepinac, podpredsednik Dinama Zrinjevac

    Kruno Šarić
    Nije valjda nogometni sudac?
    https://hns-cff.hr/referees/233340/kruno-saric/utakmice/

    Hrvoje Šojat
    On je hodajuća enciklopedija. Dr. Hrvoje Šojat, specijalist ortopedije, s maksimirskim prvotimcima je od 1995. godine

    Ivan Štrabac
    Tko je on?

    Ivan Tica
    Hrabrost je napustiti posao u HT-u i upustiti se u avanturu zvanu Dinamo, a Tica je prije nekoliko godina učinio upravo to. Ima silnu dozu autoriteta prema podređenima i veliki respekt gazde Mamića.

    Zdravko je mila majka, nije nas tjerao da pušemo u vuvuzele

    3abeb26950cfbdbbd821b4e433db1765.jpg

    Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/mamic-nismo-pijani-milijarderi-i-hohstapleri-754804 - www.vecernji.hr

    Bogdan Tihava
    Direktor Autohrvatske

    Marijan Tomurad

    bivši načelnik PU zagrebačke, čest gost na inozemnim utakmicama Dinama

    58602868_2446453925387655_2956806772494434304_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=2&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=h7oZrtiEMbsAX8B8DtO&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=86bc248e18894eb2533edc9dd30ac398&oe=60370182

    Mladen Vedriš.
    Bivši predsjednik HDZ

    Ivica Vidović,
    Tko je on?

    Mislav Vrbos
    Bio sam i na utakmici protiv Leedsa kad smo osvojili Kup velesajamskih gradova. Po sezoni propustim jednu-dvije utakmice, rekao nam je Mislav Vrbos, čovjek koji u nogama ima preko 1300 utakmica "modrih"

    Marko Vukelić
    zamjenik sportskog direktora GNK Dinamo Zagreb

    Damir Žigrović
    zagrebački povjerenik

    Josip Ćurković
    Tko je on?

    Paško Dodić
    Paško Dodić, ključni menadžer koji vodi cijelu poduzetničku mrežu zlatarnica, ali i drugih poslova. A Paško Dodić je uoči proteklih izbora bio jedan od onih koji su otvoreno podržavali kandidatkinju HDZ-a, Kolindu Grabar Kitarović. Ne samo formalno. On je kum i dugogodišnji prijatelj Zdravka Mamića

    Damir Najmenik
    Predsjednik orahovačke Udruge navijača Dinama

    Nikola Pavlinek
    Tko je on?

    Ivan Soviček
    Pokojan.

    Tomislav Mraz
    Bivši predsjednik. Tomislav Mraz bio je dugogodišnji član i predsjednik komisije za marketing i propagandu NK Dinamo. Iako nije bio kriv, ipak je morao odstupiti s položaja predsjednika kluba, koji je časno obavljao.

    Jozo Bandić
    Trener u klubu.

    Damir Hosi
    Pronašao jedino ovo:
    Naime, plavi su okončali akciju 'Navijači za milijun kuna' i desetorica sretnika dobila su po 100.000 kuna (Damir Hosi, Marinko Soldat, Željko Karlić, Dinko Mulić, Uroš Antič, Robert Andriška, Josip Tratnik, Anto Dodik, Tomislav Dalić i Slaven Majić). - Doktor sam medicine, 32 su mi godine, neće mi ovaj novac promjeniti život, ali riječ je o velikom iznosu, to mi je pet, šest plaća. Moj suigrač Ivan Peko sve je napravio. Neću s ovim novcem na put, imam previše posla. Navijač sam Dinama 22 godine i stalno sam na zapadu, čim je Dinamo izvukao suparnike, kupio sam paket ulaznica za Ligu prvaka. Lažu oni koji kažu da su na svim utakmicama Dinama bili, prije pet, šest godina, ja sam bio jedini na zapadu protiv Hrvatskog Dragovoljca. Ne znam zašto su mediji kritizirali ovu akciju, bio sam na NBA-ju i na tenisu i to se isto radi – kazao je prvi dobitnik Damir Hosi.

    Vladimir Bogdanović
    Tko je on?

    Stjepan Kovačević
    Povjerenik

    Igor Lisak
    Povjerenik

    Antun Mamić
    Tko je on?

    Stojan Mamić
    Brat

    Franjo Oreč
    Tko je on?

    Kristijan Popovski
    Dinamovi kondicijski treneri Karlo Reinholz i Kristijan Popovski..

    Mario Primorac
    Predsjednik organizacije Dinamo u srcu - Brotnjo

    Antun Raković
    Povjerenik

    Mate Tokić
    Povjerenik (Tomislavgrad)
  • Pop corn
    4.8k
    Ljubomir Hotko
    Jedino što mi google pronađe je: OBRT ZA INSTALACIJE CENTRALNOG GRIJANJA I ZAVRŠNE RADOVE
    SAS1987

    Inace ozenio Mamicevu sestricnu. Sin Bruno Hotko je zaposlenik u Hotelu Dinamo ispod juga, ali je poznat po tome što je on bio osoba koja je nosila franji Vargi lovu, jacuzzi, laptop, playstation i ostalo što se kupovalo na karticu Dinama.
  • SAS1987
    13.3k
    Koji likovi. Ako nista drugo mi je lakse jer znam da ce se sve raspasti nakon prvog pravog pritiska :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.