• Navijač Dinama
    12.3k
    Revijalna utakmica i prosječno poluvrijeme protiv Lokomotive koja itekako zna biti zajebana ekipa i koja nam je šuknila jednom ove sezone i dva put pošteno namučila.

Pretpostavljam da je na tribinama puno zanimljivije i 3x veća žiža nego na terenu. :smile:
  • tp1997
    2.7k
    Njegovo je puno pravo postaviti utakmicu kako želi da izvuče pozitivan rezultat, sad je kao Jelavić kriv jer nam ne da da se veselimo.

Možda da ekipa na terenu pokaže trunku energije i želje i ispoštuje pun stadion koji ih je došao podržati umjesto da jedva čekaju kraj utakmice, ne bi bio problem kako se postavila prosječna HNL ekipa sa sredine tablice
  • MakiDzg
    41
    Ja nemogu vjerovat da ovi lopovi sa telekoma i max sporta mogu bit baš takva djubrad da nemogu prikazati atmosferu na tribinama. u ovakvoj slavljeničkoj utakmici oni prikažu doslovno 3 puta tribine po 3 sekunde koreografija se nije niti vidjela.jebote pa zar mi nemamo baš nigdje svoje ljude sekuriti nam minira stadion telekomi i kameramani tribine a kad torcida radi koreografiju prikazuju 10 minuta i svi bruje i dive se. uh kako mi je žao što nisam ni mogao doći u zg.
  • vjeko1701
    24.6k
    Njegovo je pravo raditi kaj hoće, al pokazuje obrazac jednodimenzionalnosti HNL trenera gdje ni u ovakvoj utakmici bez ikakvog značaja nema muda postaviti momčad otvorenije. Zato HNL često izgleda kako izgleda kada možda dvije ekipe u cijeloj ligi imaju znanja i muda igrati nogomet.
  • Krulek
    1.2k
    Iako je vrijeme slavlja nije u redu igrati kao da ne želiš ostati u Dinamu.
  • Dadox
    1.5k
    Soldo i Topić…nadam se da bu ih netko kupio.
  • tp1997
    2.7k
    nema muda postaviti momčad otvorenije.vjeko1701

A kako smo se mi onda postavili? Ovi su nam složili triput više šansi nego mi njima.

Oprosti, ali ovo je samo traženje izgovora za bolikurčinu na terenu.
  • JMastermind
    1.5k
    Čuj Juana :grin: odmah oživio situaciju
  • rokikaciga
    14.1k
    Cordoba izmislio nogomet za Almenu :grin:
  • DiddyGuela
    6k
    Pachina raketa misli ozbiljno!!
  • veselko tenžera
    8.1k
    Da je Almena napravio minijaturu kao Juan, Dalić bi ga zvao u reprezentaciju.
  • Pacho
    17.5k

Mnoge zele Pachitovu raketu
  • vjeko1701
    24.6k
    Ko da smo imali dugu sezonu, dva slavlja, čeka se treće pred stadionom i igra B ekipa u utakmici koja ništa ne znači. Biti trunku ljut na dečke ovu utamicu za stanje na terenu nije normalno. Baš im se sad gine, riskira ozlijede i navlači sa nebitnim klubom u nebitnoj utakmici.
  • rokikaciga
    14.1k
    Torrente mi izgleda dosta pokretno s obzirom da mu je ovo bio drugi lom kriznih.
  • Dadox
    1.5k
    Sigur,Perić i Kolinger tri najodurnija igrača Hnl-a.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.