• Nolifer
    14.8k

Na momente podsjetili na takozvanu prgavu familiju
  • vjeko1701
    24.6k
    Pas mater Jelaviću što se eto nije otvorio da ga fino iskontriramo pa se proveselimo malo.tp1997

Čestitam Nikici Jelaviću (bivšem nogometašu) što je protiv mamurnog B sastava Dinama u revijalnoj utakmici isčupao čudesan bod! Trener mjeseca!
  • Facke
    8.2k
    A koj ste se i des nasli srati? Dej uizvajte male. Koj bi Loksa trebala dojti, spustiti gace i mi zabijali ili? Mogli su se nasi decki denes jos i male vise potruditi? Ovak sme odigrali 0:0 imeli tu i tam teru priliku i vredu je. Des je dan za festu.
  • Pavinho
    479
    Sudbina je htjela da bude na kraju 86 bodova :fire:
  • Jos-Optimus
    10.7k
    Samo sam navratio s proslave da vidim negativu i niste razočarali
  • Kruno
    1.4k
    Šteta samo na kraju da nije plus 20 ostalo.
  • veselko tenžera
    8.1k
    Neki igrači idu pred kop po bukvicu, neki nose 2 pehara. Genijalan prizor!

20260523-210138.jpg
  • DiddyGuela
    6k
    Ovi decki su privilegirani igrati za Dinamo u ovom trenutku. Zesci feel good danas. Krasna atmosfera.
  • vjeko1701
    24.6k
    Kaj mi ljudi šalju poruke da su u studiju rekli da je ovo Livijeva zadnja utakmica za Dinamo?
  • Pacho
    17.4k

Rekla je plastificirana to. Sugovornici su dodali "Nikad ne reci nikad" ili tako nesto. Kao, vidjet cemo.
  • pjetlić
    329
    Nemrem jos vjerovat da su neki danas dosli gledat utakmicu.
    Danas je podsjetnik zakaj ne idem na zapad. Lik ispred mene je srao liku pored mene da prestane pusit jer mu dim smeta.

Ko danas nije bio, zivot je propustio. :heart:
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.