• Droljo
    28k
    Nismo mi klub koji može dovodit kvalitetu livakovića. Treba probat i sa mlađima na golu. Ako može livi, nema razmišljanja a ak ne vidjet. Svi ti horkaši su prošli našu školu. Znači, može se.
  • Omake
    17.4k

Nisam ga spominjao, jesam par drugih igrača, stopera i par krila. Statistika djeluje zanimljivo. Meni je Denzel de Roeve i dalje prva želja za tu poziciju desnog beka.
  • Hebimir Strašni
    225
    Kad me sad nije herc strefil ... pa brate ovog je bogohulje spominjat u kontekstu Dinama čak i u šali :smile:
  • Tranzicijski Napad
    1.4k

ak te radi njega skoro herc strefil, trebal bi se zabrinut za zdravlje

Decec je na oko 72% obrana, a istra najgora u ligi po dopustenim udarcima cak 16.51 po tekmi (578 ukupno)
  • Hebimir Strašni
    225
    Je i ja bi bio na tolko da sam ove godine igrao za Istru :smile: .
  • Krizy
    71.7k
    https://www.transfermarkt.com/enzo-bardeli/profil/spieler/707222

Enzo Bardeli, 24 godine, centralni/ofenzivni vezni, ugovor još šest mjeseci

Veznjak koji bi mogao zamijeniti Baturinu, ukoliko bi se Kovačević odlučio na igru s ofenzivnijim veznjakom, bar u ligi.

Ove sezone upisao je osam golova i četiri asistencije za Dunkerque u drugoj francuskoj ligi i kupu.

Pošto mu ugovor traje još par mjeseci možda bi ga mogli ugrabiti, iako ima dosta zainteresiranih klubova (St. Etienne, Rapid Beč, Trabzonspor, Parma, RB Salzburg, Slavia Prag, Toulouse, Rennes, Nantes...).

"Proizvod" sjajne akademije Lillea nije dobio priliku u prvoj momčadi pa se odlučio na odlazak u Dunkerque gdje igra sjajno, što uz ofenzivnu statistiku pokazuje i to da je među najbolje ocijenjenim igračima lige.

Najkorisniji je igrač lige sa sedam golova i četiri asistencije, drugi je po ključnim dodavanjima te u vrhu po kreiranim prilikama.

Bardeli je kreativan, tehnički nadareni veznjak koji diktira igru ​​u centru terena, što ga čini jako zanimljivim igračem za svaku momčad koja traži kreatora igre u veznom redu, a prošle sezone bio je među igračima s najviše ključnih dodavanja u Europi prema Wyscoutu.
    Krizy

Jakirović prati moje upise i želi Bardelija u Hullu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.