• Noel
    21.3k
    omašio si fudbal.. da je Tuchel Dalić, onda bi zvao ove "zaslužne" koji su dobro igrali prije 2 godine..

Da je bar nama Tuchel koji zove one u najboljoj formi
    Ludovic IX

Nogomet.

Nisam fan Dalića, ali usporedba Dalića i Tuchela i njihovih popisa i zaslužnih i onih u formi nema smisla.

Hrvatska reprezentacija i Dalić kao izbornik imaju dvije medalje sa zadnja dva svjetska prvenstva dok Engleska ima pjesmu it's coming home.
  • GOAT
    7.4k
    Foden slabo igra ove godine a kad igra onda odigra lose, Palmer je totalno van forme a Maguire je trebao biti pozvan. Ne znam zasto Morgan Gibbs White nije pozvan i odakle su Madueke i Toney dosli

Dosta slabo se to cini za sada
  • Niko1986
    6.8k
    Hrvatska reprezentacija i Dalić kao izbornik imaju dvije medalje sa zadnja dva svjetska prvenstva dok Engleska ima pjesmu it's coming home.Noel

Tako možeš reći da Englezi imaju dva finala Europskog prvenstva u nizu, a mi na ta dva turnira imamo ukupno jednu pobjedu.
  • Noel
    21.3k
    Tako možeš reći da Englezi imaju dva finala Europskog prvenstva u nizu, a mi na ta dva turnira imamo ukupno jednu pobjedu.
    now
    Niko1986

Slažem se, ali sad pričamo o Svjetskom prvenstvu.
  • Droljo
    28k
    NogometNoel

Loptu

Kad već pametujemo...
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k

Malo vijesti iz zemlje domaćina, meksički trener Javier Aguirre je praktički već odlučio 24 od 26 igrača koje ima pravo voditi na SP. Njihov insajder je izjavio da je igračima najavio da će se još 6 igrača boriti za 2 mjesta na pripremnim utakmicama: Luis Chavez, Richard Ledezma, Julian Araujo, German Berterame, Jesus Angulo, Everardo Lopez.

Oni koji su 100% unutra prema najavama insajdera iz meksičkog kampa su:
    Golmani: Raul Rangel (Chivas Guadalajara), Guillermo Ochoa (AEL Limassol), Carlos Acevedo (Santos Laguna)
    Obrana: Israel Reyes (Club America), Jesus Gallardo (Deportivo Toluca), Jorge Sanchez (PAOK), Mateo Chavez (AZ Alkmaar), Cesar Montes (Lokomotiv Moskva), Johan Vasquez (Genoa)
    Veza: Edson Alvarez (Fenerbahce), Luis Romo (Chivas Guadalajara), Gilberto Mora (Club Tijuana), Erik Lira (Cruz Azul), Brian Gutierrez (Chivas Guadalajara), Roberto Alvarado (Chivas Guadalajara), Alvaro Fidalgo (Real Betis), Obed Vargas (Atletico Madrid), Alexis Vega (Deportivo Toluca), Orbelin Pineda (AEK)
    Napad: Raul Jimenez (Fulham), Santiago Gimenez (Milan), Julian Quinones (Al-Quadisah), Armando Gonzalez (Chivas Guadalajara), Guillermo Martinez (UNAM Pumas)

Po imenima najbolje moguće, mislim da je Araujo jedan od ova dva zadnja, Luis Chavez potencijalno drugi ako se oporavio od ozljede. No, kad je Meksiko u pitanju, možda najlošiji roster uz onaj iz 2022 na zadnjih 6-7 turnira. Teškom mukom će se možda izvuć iz skupine uz domaću publiku, ali nije mi potencijal za neki turnir za pamćenje, čak i uz neki poguranac. Loša generacija, loša selekcija, loši rezultati u zadnjih par godina.
  • Navijač Dinama
    12.3k
    Englezi idu bez Palmera i Fodena i po meni najveća šteta Whartona jer nemaju ni jednog igraca njegovog profilaGOAT

Njih 3 umjesto Ezea, panja Maduekea i fosial Hendersona su morali ic. Bowen, Gibbs White također su mogli lagano na popis.

Maguire ako je ikad zaslužio poziv, to je ove sezone, u puno boljoj je formi nego svi defenzivci Engleske osim Konze.
  • GOAT
    7.4k
    fosial HendersonaNavijač Dinama
    Bas sam naišao na ovo :lol:
  • Benedikt
    74
    haha. Vidim da je ili izvučeno iz konteksta ili krivo shvaćen ovaj moj komentar. Ovo se odnosi isključivo na način na koji je Dalić objavio imena putnika na svjetsko i to me podsjetilo na Ćiru 98. i njegovo diktiranje sastava pred utakmicu. Nisam sigurno uspoređivao Dalića sa Ćirom po trenerskoj kvaliteti ili broju medalja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.