• Benedikt
    74
    Mene Dalić podsjeća na trenera svih trenera 98. Svi nešto okolišu, a on dođe, pročita sastav sa papira, i fertig.
  • Jurki
    24.9k
    Mene Dalić podsjeća na trenera svih trenera 98Benedikt

Bome se svasta moze procitati ovdje i ovo je teski shit of the day.
    Svaki izbornik je dosel i procital popis.
    Mene osobno ne jebe kaj nije zval Belju, Misica i Stojketa (smatram da su sva trojica zasluzili poziv).
    Al me jebe to na kaj taj njegov popis izgleda.. disbalans na entu.
    Lijevih bekova 0, desni 1, 7 stopera, 10 istih veznjaka, 1 destruktivac koji glumi beka, 1 krilo, 5 napadaca od kojih 2 nemres nikam ukalupiti.
    Ovakav popis nebi napravila osoba koja u zivotu nije pogledala jednu nogometnu utakmicu.

Dalic je osvojil medalju vise nego Ciro.. ali tu prevaru stavljati u isti kontekst s Cirom je uvreda Ciri.
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    Englezima ko da je Dalic trener, polako.ih sustavno slabi Tušo kralj:rofl:
  • db-izbjeglica
    20.5k
    Hvala nebesima da se kod nas ne radi spektakl oko svega.

Također, ne razumijem čemu čuđenje što neki igrači nisu na popisima pojedinih reprezentacija, iako nogometnom kvalitetom tamo ima mjesta za njih.

To je zato što su reprezentacije sastavljene od ljudi, a ne od robota i zato što se to sve odvija u stvarnom svijetu, a ne nekoj igrici.

Karakter, međuljudski odnosi, atmosfera, međusobne kompatibilnosti, sve je važno. Na izbirnicima je da to izbalansiraju. Nogometna kvaliteta nije jedini parametar i momčad s većom nogometnom kvalitetom lako može izgubiti od nekvalitetnije momčadi sa boljom atmosferom i većim zajedništvom. Pogotovo u jednoj utakmici...

Mi tu većinom radimo nekakve obične poslove. Stvarno vam na poslu nije bitno kakvim ste osobama okruženi i učinak ne ovisi o raspoloženju i međuljudskim odnosima?
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Tko ima Netflix neka pogleda 'The Bus: A French Football Mutiny'.
    Mislim tu je i izbornik bio tulac opcinjen astrologijom :rofl:

Mene vise cudi da je Ancelotti pozvao Neymara nego da je Tuchel preskocio Palmera ili Fodena koji nemaju bogzna kakvu sezonu iza sebe.
  • KtcGoat
    5k
    Nejde ni Alexander Arnold
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Pa ne znam po cemu je zasluzio? Lik je ionako najgori u defanzivi od svih bekova
  • NKDZ86
    8.4k
    a bio jedan od najboljih bekova svijeta u lfc. ni prvi ni zadnji koji se zbog para sje...
  • Paggini
    84k
    Pa engleski izbornik radi ono što bi i trebao, zove ljude na temelju forme i cijele sezone, a ne na temelju imena. Kad bi neki drugi izbornik imao istu šprancu ehhhhhhhhhhhhhhh
  • GOAT
    7.4k
    Tuchel je double agent
  • rokikaciga
    14k
    Meni je najveci sok sto Maguirea nije zvao jer je odigrao top sezonu, a i za Englesku uvijek igra na razini vise.
  • Ludovic IX
    11.6k
    omašio si fudbal.. da je Tuchel Dalić, onda bi zvao ove "zaslužne" koji su dobro igrali prije 2 godine..

Da je bar nama Tuchel koji zove one u najboljoj formi
  • KtcGoat
    5k
    Mozda je zakljucio da svi oni koliko god su velike zvijezde i pojedinacno dobri igraci, ocito ne pasu jedan drugome i ne funkcioniraju dobro kao cjelina
  • Batigol
    159
    da je nama bazen igraca velik kao engleski mozda bi se i zvalo...
  • Kujtim Shalla
    9.5k
    stari moj on nije pozvao Maguirea ,Fodena pa i Palmera izgleda. Pa ko je to od njih bolji , a Dalic je smrad definitivno jer je do sad milion puta pogazio riječ . A evo ni sekunde se na bojim više ovih Engleza i tvrdim da ćemo ih dobiti
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.