• Sajla
    20.2k
    godišnjaci na središnjim sektorima će te sigurno dignuti sa svojih mjesta, a ostatak kak naletiš
  • deda
    45.7k
    Sva mjesta na tribini za slavljenički koncert BBB su rasprodana. Preostalo je još 626 ulaznica za parter.
  • skener
    8.3k
    Sva mjesta na tribini za slavljenički koncert BBB su rasprodanadeda

U jednom danu smo rasprodali Jug dva puta
  • Ličani1986
    1.3k
    Ako me pamćenje dobro služi na ZK je bilo sa jugom kapacitet 21.822 dostupno a službeni kapacitet s ložama je 24.851.
    Ako uzmemo u obzir da lože primaju cca 600 gdje još nedostaje 2.500 karata a sve je rasprodano.
    Tih nekoliko redova stolica koje su bile na Zapadu Gore i koje su skinute su max 800.
    Kaj sponzorske ne brojimo onda?
    To mi je jedino logično
  • jedan u nizu
    18.2k
    Ako me pamćenje dobro služi na ZK je bilo sa jugom kapacitet 21.822 dostupno a službeni kapacitet s ložama je 24.851.
    Ako uzmemo u obzir da lože primaju cca 600 gdje još nedostaje 2.500 karata a sve je rasprodano.
    Tih nekoliko redova stolica koje su bile na Zapadu Gore i koje su skinute su max 800.
    Kaj sponzorske ne brojimo onda?
    To mi je jedino logično
    Ličani1986

Na ZK ti se broji da ZD ima 4401 mjesto, a zapravo ih ima 6371 mjesto.

Ne znam koja je fora u tome, mozda autor zna nesto?
    Ne znam da li tih sjedala kojih nema su godisnjaci ili sponzori.
    Jer sjever uredno pokazuje puni kapacitet i automatski je nedostupan dio koji je pod godisnjacima.
  • Keyser Soze
    19.3k
    Pa sponzorske i godišnje nisu u ponudi na ZK
  • dmil
    1.4k
    kako ide sa mjestima na ZG, jel svatko sjedi na svome mjestu kao na ZD ili se sjedne gdje tko hoce?
  • prefontaine
    8.9k
    sjediš gdje hoćeš.

Dok ne dođe neki mrga i kaže ti: "buraz, to je moje mjesto"
  • Jima
    1.5k
    Zadnjih par puta smo sjedili na svom mjestu. Kako je stadion rasprodan, vjerojatno će biti tako i u subotu
  • Lihtmašinac
    1.5k

Iz svog iskustva mogu reći da se uglavnom sve može dogvooriti, ali kad je rasprodano i gužva, a vas ide više u grupi, najpametnije je da idete u red koji vam piše na karti, pa da ne kradete evtl. bolja mjesta nekome tko želi imati bolji pogled na teren, a možda je i baš s familijom na tekmi ili tak nekaj, a zna kak se vidi odakle i ne želi pristati na manje. U redu se pak uglavnom mogu dogovoriti stvari po principu sjedni tu, pa bude drugi sjeo tamo, par koraka dalje, ak vas nije baš puno. Problema može jedino biti, ak vas je više od 5 i da svi hoćete sjedit zajedno, a oko vas već sjedi više škvadri s 5+ frendova ili par familija. Tu onda ili dižete ljude s njihovih mjesta ili idete dalje i nadate se da ćete sjedit u kompletu s frendovima onda u nekom drugom redu gdje su većinu karata kupili pojedinci ili 2-3 ljudi u ekipi. E, da, i zna biti praznovjernih pojedinaca koji inzistiraju na svom mjestu, pa ti se neće htjet dignut, ali samo treba pozitive, dobre volje i strpljenja i sve se riješi u hodu.

Ako ste zakasnili, oko vas sve neke mrge ili familije (koji su lili na svojim mjestima prema kartama ili su imali sreće da su stigli na vrijeme i ekipa ih nije tjerala), uvijek ostaje odlazak na vanjske sektore 1 ili 6 gdje zna biti praznih stolica jer se ekipa prošvercala na štenge u drugim sektorima ili tak. A možete i izdržat poluvrijeme razbacani po tribini i škicat gdje su slobodne stolice, pa se na poluvremenu probati nekako organizirat da budete skupa. I to zna proći. Kako se ekipa s početkom tekme rasprši i kad vidiš da dosta ljudi ipak nije došlo, tako će se ziher osloboditi i par mjesta, pogotovo u najvišim redovima. Gore se ne vidi baš najbolje teren, al zna biti najbolja zajebancija. :grin:

Nadam se da sam pomogao i onima koji ovdje čitaju, nisu dio foruma, a u subotu će prvi put kročit na Maksimir jer su ih klinci nažicali. Dobri ljudi, nemojte bit u panici kad dođete gore, a ono vam izgleda divlje kako ljudi sjede, dobar dio ne šljivi kaj piše na kartama, a neki i namrgođeni bulje u pivu, dok je dio stolica obilježen ptičjim izmetom ili apšisao kao propala bivša država. Samo polako.

Mislim da generalno vrijedi: Ako čovjek ide sam, bude se već snašao. Inače nije za stadion :wink: Ak vas je više u ekipi i želite sjediti zajedno: Držite se sektora i reda koji piše na karti, nemojte dolaziti na tribinu u zadnji tren i budite nasmiješeni i pozitivni pa ne bi smjelo biti frke. Bude to sve ok i htjet ćete doći ponovo. :smile:
  • DerHerrKool
    963
    Jebate, baš sam uživao čitat ovo vrhunski napeto štivo. Svaka ti čast, baš imaš talent za ispričat priču. Ja sam u jednom trenutku zaboravio da se traži mjesto na tribini i počeo se pitat jel će junaci izać živi na kraju iz te neprilike. Molim samo da se tu javi kak je prošla ova akcija i jel su se svi sretno vratili kućama. :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.