• Mihaljević
    14.7k
    Matea Kovačića kojeg još čekamo od prodora protiv IslandaCobra8

Ma koga čekaš od Islanda? Odigrao je od tada 100 utakmica za reprezentaciju, preko 300 tekmi u najboljim ligama svijeta i osvojio 19 trofeja + još mizerne tri medalje sa reprezentacijom, koga ti čekaš?

:heart:
  • Mali Zeus
    21.1k
    ↪Jurki zamisli uopce sklop u glavi da ides dat picke Dalicu, ta isto nije cista u glaviZG plavi 01

Ma ne dat jednom pičke, nego 10 godina.
  • Time
    1.7k
    Dalicu ako nista budi musko i reci nisam zvao dinamovce zato sto preferiram druge igrace i to je to,ne bih ti zamjerio...ovako se izmotavas i pravis budalu od sebe
  • Mali Zeus
    21.1k
    Dalić je smeće sakriveno iza rezultata repke i obitelji te vjere. Bespravni graditelj. Šta si retardiran?! Imaš milijune i teško ti je vikendicu po zakonu napraviti. Točno mi je zgadio repku. Nek si jebe mater (a ne samo onu gospodičnu sa kojom širi familiju) i ispričavam se na slabom intenzitetu, zaslužuje i jače.Droljo

Repka je nažalost već odavno ogledalo i stanja u zemlji i vladajuće stranke. Propagiraju obitelj i zajedništvo, a krše zakon, karaju okolo, rade djecu ljubavnicama i sve u svemu su hrpa odvratnih licemjera koji drugima kenjaju jesu li pravi navijači repke ili ne.
  • Mali Zeus
    21.1k
    Kazu sad na novoj tv, "nema vecih izostanaka", pa jebemu mater stvarnoZG plavi 01

Pa Beljo nije izostanak jer odavno nije pozivan.
  • Mali Zeus
    21.1k
    Moš se sjetit jedne baš dobre, prave njegove tekme za repku, nakon koje su svi bili wow? Osim Islanda naravno.
  • Noel
    21.3k
    Inače stari Josip Mišić je mlađi mjesec i 22 dana od mladog Matea Kovačića kojeg još čekamo od prodora protiv Islanda na Maksimiru 2013e.Cobra8

Legitiman post za rubriku best of forumaši..
  • Jurki
    24.8k
    Repka je nažalost već odavno ogledalo i stanja u zemljiMali Zeus

Potpis.

I onda stave cijenu karata za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije
    Zapad: 50 eur
    Istok: 40 eur
    Jug: 20 eur
    Svako ko je jedanput bil u Varazdinu na utakmici zna kakav je komfor na stadionu.
    Na jugu se nemres ni popisat ko covjek.
    Znam da to nema veze s momcadi i izbornikom, ali sve je to ista kuca ista septicka jama puna govana koja obicnim ljudima guli kozu, a svojim prijateljima dijele karte šakom i kapom.
    Nije im badava slogan #thefamily
  • Mali Zeus
    21.1k
    Znam da to nema veze s momcadi i izbornikom, ali sve je to ista kuca ista septicka jama puna govana koja obicnim ljudima guli kozu, a svojim prijateljima dijele karte šakom i kapom.Jurki

Tako je. Repka je odavno otuđena i sve je gore i gore. Ajd bar su sad stavili satnicu kad kreće prodaja iako će ionako to nestati u pet minuta. Prije bi stavili dan prodaje, ali ne i satnicu, lopovi.
  • Danko
    3.1k
    Kovačić je krovinović za bogate.
  • Mlađi referent
    15.4k
    Moš se sjetit jedne baš dobre, prave njegove tekme za repku, nakon koje su svi bili wow? Osim Islanda naravno.Mali Zeus

Najbolja ikad je vjerojatno Kanada

Ali vrlo blizu su i Portugal, Rusija, Turska, Francuska…
  • Mali Zeus
    21.1k
    Ali vrlo blizu su i Portugal, Rusija, Turska, Francuska…Mlađi referent

Portugal na Poljudu misliš?

Francuska u LN?

Ove dostale 2 ne znam koje bi to bile tekme.
  • Mlađi referent
    15.4k
    Portugal na Poljudu misliš?

Francuska u LN?
    Mali Zeus

Da, da

Ove dvije mislim na Bursu u kvalifikacijama za Euro kad je zabio oba gola i Rusiju X u Moskvi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.