• Pacho
    17.2k

Ovo izgleda kao lubrikant. Mozda si time maze glavurdu.
  • Frizura Robija M
    239
    Žalosti me da su naš utjecaj i prisutnost u savezu očito nepostojeći. Želi se na bilo koji način od strane saveza ne dati priznanje da se u Dinamu kvalitetno radi. Morat će se tu opako ispremiješati na svim pozicijama karte da bi ponovo dobili važnost kakvu zaslužujemo.
  • Os doc do sta
    194
    Zasto Linolada ne kaze fino da ga je Josa davno odjebo i nije htio platit ulaznicu. Cak nije ni velika cifra.
  • ZG plavi 01
    249
    Kazu sad na novoj tv, "nema vecih izostanaka", pa jebemu mater stvarno
  • Crni86
    21.7k
    Zasto Linolada ne kaze fino da ga je Josa davno odjebo i nije htio platit ulaznicu.Os doc do sta

Pa to je i reko izmefu redaka s ovim kad ga nisam “zvao” prije, sto bi sada. Ako nije htio platit tada tko kaze da sada bi :wink:
  • KtcGoat
    4.9k
    Meni jedan od nasih najdrazih igraca, bolesnik pravi :smile:
    photo-editor-ds-1779140327811.jpg
  • Carmichael
    597

El bi Misic bil v stanju saki par dani igrati utakmice kakve sme igrali na SP-u 2018 ili 2022 ak dojde do kartona ili ozljede? Ili bi se mucil kak se muci v Dinamu kad mora igrati HNL i Europu , a nazalost zamjene da ga odmorime nemame?! De zna kesniti i ne pokriti prostor teri bi trebal?

1. Da, bio bi u stanju. Isti taj Mišić ima 45 minuta manje u ligi nego što imaju Moro i Sučić ZAJEDNO. Ako ubacimo još Europsku ligu gdje Miške ima ful minutažu u 10 utakmica (Sučić nije igrao Europu uopće, Moro je igrao ali 150ak minuta manje nego Mišić), jasan je zaključak.
    Osim ako ni njih dvojica nisu spremni, ali ne znam šta rade onda na ovako savršenom popisu?

2. Pa da, mi u Dinamu nemamo zamjene da ga odmorimo. U reprezentaciji Bogu hvala ima više kvalitetnih igrača pa ne mora igrat tri utakmice skupine svih 90 minuta, nego može u jednoj od njih ući na 15 minuta, jer je to svojim igrama i kvalitetom zaslužio.
    A samim time što bi ga uspjeli odmoriti, dobili bi onda u tih njegovih 15 minuta igre još i boljeg igrača nego što trenutno je?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.