• Danko
    3.1k

A jel bi mogo izvadit samo drugi dio ove sezone? Samo 2026g?
  • rokikaciga
    13.9k
    Da si francuska, spanjolska, engleska ne mozes si priustit ne pozvat cetvtrog u utrci za zlatnu kopacku
    O cem mi pricamo ovdje, kako se uopce to moze opravdati?
  • Pacho
    17.2k
    Vec vidim masnokosog terorista kako trpa veznjake na krila pa nakon kiksa kuka kako smo bili prespori, nedovoljno okomiti i da se nisu tako dogovorili.

tkt-smart.gif
  • ZG plavi 01
    244
    Zbilja me iznenađuje da nije zvao Petka samo nama u inat...
  • Jurki
    24.8k

Bila bi to repriza sa Eura 2024.
    Da stavimo po strani nepozivanje Stojketa, Belje.. popis je toliko u disbalansu da je to tragedija.
  • hardek
    10k
    Vec vidim masnokosog terorista kako trpa veznjake na krila pa nakon kiksa kuka kako smo bili prespori, nedovoljno okomiti i da se nisu tako dogovorili.Pacho

Zaboravio si stopere na bekovima
  • Facke
    8.2k
    A koga jos ne beku moreme zeti? Eto more Smolcic i onda? Valincic nazalost nije vu stare forme i bez ozljede bi lake moguce bil v repke. I te nam je navek bila bolna tocka. Nekad su nam levuga beka igrali Simunic ili Carli ak je trebale. Na krilu koga imame? Mores zvati Segecica i onda? Lisicu?! Vidovica teruga se tu spota "on nije krile itd"?. Najdite alternative. Drekala mozda? Kad nemame pune krilnih igracuv. Znate same biti negativni el ste se sad uvredili. A koj ak budu Beljo ili Stojke 1.06. ipak medu 26 igraca koj onda?
  • hardek
    10k
    Golmani: Livaković, Horkaš, Kotarski
    Stoperi: Gvardiol, Šutalo, Vušković, Ćaleta-car, Erlić
    Bekovi: Stanišić, Smolčić,
    Vezni: Modrić, Kovačić,L. Sučić, Baturina, Pašalić, Stojković, P. Sučić, Moro/Nejašmić
    Krila: Perišić, Kramarić, Segečić, Marco Pašalić
    Napadači: Matanović, Beljo, Budimir, Ivanović( može i na krilo u roli Bakrara)

Evo ovo sam na brzinu napravio, djeluje mi puno logičnije nego ova Dalićeva bljuzga. Možda sam nekog zaboravio ali generalno ne kužim šta će nam toliko ofenzivnih veznih. Segečić je unutra jer smo deficitarni na krilu, Ivanović je unutra jer nam fali brzine u ofenzivi. Nejašmić je odigrao brutalnu sezonu u hitu nizozemske ligei iskreno bi ga zvao prije More.
  • vjeko1701
    24.5k
    Pa da, Smolčić. Nije to - možda može Smolčića, ali nego - morao je Smolčića, minimalno. Koji je Pongračić stoper u hijerarhiji? Jel nam treba tolko?

Pa čak bi i Segečića ili Lisicu, pa čak i tog Brekala zvao umjesto More. Barem da nešto imam na klupi za krilo zlu ne trebalo. A ne ne znam kojeg veznjaka kojeg skoro pa sigurno ne trebaš.
  • KtcGoat
    4.8k
    Pa po popisu je onda ocito da cemo vecinu vremena s trojicom iza provest. Desni wing bekovi ce biti Stanisic i Pasalic, a lijevo Perisic i Gvardiol.
  • rioda
    16k

Pa rekao je to danas javno. Valjda jedini trener koji mjesec dana prije otkrije taktiku
  • Pacho
    17.2k
    Al o mladosti kakti brine spodoba koja ce mozda imati i najstarijih prvih 11 na SP-u, a na pozivu bi mu, da se nisu umirovili od repke/nogometa, jos uvijek bili Lovren, Vida, jugosvajcarski cuck, Mandzukic i mozda jos poneki iz 2018.
  • ZG plavi 01
    244
    ma dobro stari, 2026. je godina, koju ti formaciju igras na papiru fakat nije bitno. I Englezi i Ganci i Panamanci su jako dobro pripremljeni i sigurno znaju kak bumo mi igrali. Mislim da danas u nogometu ima toliko informacija da prakticki nemres nekaj takticki tolko iznenadit protivnika.
  • KtcGoat
    4.8k
    PanamanciZG plavi 01

Nisam siguran da oni imaju interneta
  • emilperska
    16k
    Znači lik je pozvao 9 centralnih veznjaka + Jakić kao 10ti koji mu glumi desnog beka kojeg nije htio pozvat, neki su malo defanzivniji, neki ofenzivniji, ali to je 10 veznjaka koji u svojim klubovima pokrivaju pozicije 2 do 3 pozicije u SREDINI terena, bolesno!
    + dijelu njih za tu ofenzivnu poziciju konkurira i Krama koji to često igra i u repki i u klubu.

Onda je pozvao 7 stopera bez bekova jer Stanišić i Gvardiol su stoperi. Bekovi su jednako kao što je to bio Ćorluka ili Joe Šimunić.

Pa kako taj popis može bit normalan i ne predstavlja neki inat..

Smolčić je u povijesnoj sezoni Coma na koju se opravdano ili neopravdano svršava bio rubni starter. Ne vidim po čem on može bit iza Erlića, Pongračića pa čak i Šutala.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.