• Liks90
    5.1k
    Dostupno još 2564 ulaznica, danas prodano 1814
  • Denle
    273
    Ukoliko otvore Jug i ako se rasproda, idemo po prvi put u 20 godina preko 200 tisuca gledatelja u jednoj sezoni
  • NitkoBitan
    36.6k
    jug je pušten u prodaju kada se za sjever gore prodalo cca 3500 ulaznica (4500 je kapacitet)R13S61

Kao sto je i Deda napomenuo, brojka od oko 3500 prodanih za SG je okidac za otvaranje juga. Do te brojke smo udaljeni jos 800 prodanih karata za SG, nadam se da bu to sto prije, najkasnije sutra.
  • deda
    45.5k
    Ide to polako, još 2.196 SG

Ovim ritmom jug će se otvarati sutra prije podneva.
  • Ludovic IX
    11.5k
    1777 SG jos. Oce li taj jug?
  • Robi T
    379
    bez brige,pustit će.
    Naime,u objavi gdje objašnjavaju kako će teći proslava naslova prvaka napomenuli su da če ispaliti 36 majica prema zapadnoj i južnoj tribini.
    :razz:
  • Jima
    1.5k
    Danas sam dobio obavijest da je na raspolaganju 100 karata za djecu u OŠ gdje su mi klinci.Da njih na planiraju na jug?
  • podravskimodrikibicPMK
    130
    isto (tocnije slicno jer se isto spominju klinci) sam procitao u komentarima zone dinamo na IG (znam da nije neki izvor), zadnja objava je u pitanju nek pogleda koga zanima

Ima li u tome istine, pitanje za upucenije
  • rioda
    16k
    Mislim da su te ulaznice za klince u sklopu one akcije u kojoj se obilaze škole.
  • NitkoBitan
    36.6k
    Pa nece cijeli jug podijelit, bit ce i za ostale zainteresirane :smile:
  • Liks90
    5.1k
    1567 još ostalo za SG
  • deda
    45.5k
    Da, dio juga će ići školama. Vidjet će se koliko će ići u prodaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.