• Facke
    8.2k
    Kulke tu nerealnih ljudi ima je strasne. Dejte slecite male te rozne zvikere s nosa i najte biti tulke bezobrazni.

Kad je Dalic zval Sucica i Baturinu onda vam je se super bile. Koj se tice Stojkovica tu se slazem s izborniken da njemu jednostavne jos nije meste izmedu 26 igraca. Nek ovak igra i celu iducu sezonu i sigurne bu pozvan. Pitanje je same vremena. I mora popraviti ponasanje na terenu. Ceste te nije tak kak bi trebale biti. I te sami znate.

Kaj se tice Belje eh. Te je vec teza tema. Po mojem Beljo ima peh da se je Musa pokazal prosli put v jake dobrem svetlu v repke i da i on igra dobre. Sad , koj je kostale Belju da nije direktne pozvan? Mislim da tu ima jos par faktora. Da je znal imeti katastrofalen govor tjela tokom sezone i da je bil nazalost goli kurac kad ga je Dala bil i zval dok je v Augsburgu igral.
  • Efes Pilsen
    15.7k
    Opravdanja i logika su mu urnebesni. Nema govora o navijanju kontra reprezentacije, neko ce uvijek bit nezadovoljan. Vise me zivciralo ignoriranje prime Orsica. Ovo sto je Misicu napravio za svog mandata je zlocin svoje vrste.
  • Mali Zeus
    21k
    ček da prvo ovo kroz google translate provučem.
  • KtcGoat
    4.8k
    ček da prvo ovo kroz google translate provučemMali Zeus

Jako nisko hahahaha
  • Danko
    3.1k
    Kad je Dalic zval Sucica i Baturinu onda vam je se super bile.Facke

Kaj je možda trebal ne zvati ih?
    Ti isto baljezgaš ponekad.
  • miro
    8.9k
    Di si Miljane Miljaniću dugo te nije bilo, teraju te Purgeri u kurac
  • ElDorado
    11k
    fulao si bit problema. A taj je da zove igrače Dinama kad odu iz kluba i da kriterije prilagodjava kako mu drago. Dapače čak nagovara pojedine igrače da što prije odu.
    Kaj se mene tiče drago mi je da će nam nosioci proci pripreme i odmorni cekati kvalifikacije.
  • Pacho
    17.2k

Nabrojao ih je kao da imamo situaciju kao onomad Argentinci kad su istovremeno trpali Messi, Aguero, Higuain, Dybala, Icardi i jos neki. A onda bacis oko i vidis da se radi o 3 lika koji skupa u cca. 55 utakmica za reprezentaciju imaju manje od 10 golova.

Masnokosi terorist nas vec skoro 10 godina davi laprdanjem o obitelji, atmosferi, itd., a onda bi izgleda sve to mogao razjebati jedan igrac. Pa kad vise ne zna kako bi se ispetljao iz svojih kurcologija i kontradiktornosti, onda to izvlaci kao joker iz masnog rukava. Reci onda radije "Jebite se, ja biram kako hocu" umjesto da sve pokusavas racionalizirati pa se skroz pogubis. Netko je s 30 prestar dok su drugi s oko 40 neprikosnoveni starteri. Forma je bitna, ali nekad ipak treba odredenim igracima pomoci kad im je tesko i kad ne igraju. HNL je preslab ako si u Dinamu, ali nije ako si 35 bodova iza Dinama.

Necu navijati protiv reprezentacije, ali cu i jebacki gustati ako bude debakl.
  • crophantom
    4.2k
    Za mene neupucenog, iskreno ne kuzim ovaj pretpoziv? Kaj ta desetorica idu sad na uvodni dio priprema ili kaj?
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    ako se netko od igraca sa popisa ozlijedi onda netko od ovih sa pretpoziva upada.
  • crophantom
    4.2k
    znaci taj pretpoziv je u principu ko kad te ženska odjebe na finjaka, kužim :lol:
  • puxigadjurdja
    2.9k
    Neće me ovo natjerat da ne navijam za Hrvatsku ili nedaj bože protiv nje ali da je neki žar malo manje vruć to svakako.
    Izborniku želim da osvoji svjetsko prvenstvo, da mu sruše onu bespravno izgrađenu kuću na Dravi, da ga ostavi žena i da mu kurac otpadne od sifilisa ili gonoreje koju će mu felacijom prenijeti raspala ljubavnica u njegovom Family restoranu.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska.
  • DiddyGuela
    6k
    Jebote koliko izbornika ovdje. :blush:
  • dinamozivivjecno
    3.1k
    tako nekako :lol:
    Ma tko jebe zalizanog, neka Beljo i Stojke odu na zasluzeni odmor i da nam se vrate spremni i odmorni na pripreme.
  • nwankwo646
    1.2k
    Netko će se sigurno ozlijediti, nije da želim ali oće, valjda će Beljo i Stojković biti prvi u redu...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.