• Mali Zeus
    21k
    "Moje dileme su bile trebam li voditi pet stopera ili ne"

:rofl:
  • NVKOD
    12.3k
    Segečić odigra tri dobre utakmice i odmah na pretpozivu, Beljo i Stojke kombinirano imaju onako 60 golova i asistencija i isto pretpoziv. Jednaki kriteriji, nema šta.

Musa koji u MLS-u, ligi koja je valjda triput slabija od HNL-a zabije 12 golova, na pozivu, nema šta. Tu se ne gleda jačina lige.

Ekipa bez bekova, bez krila, bez ičega. Ma bravo genijalcu jedan. Sjeti se tko ti je donio medalje na SP-ovima, igrači ponikli u HNL-u. I ne spominji Mišića... sram te može biti.

Kako mi je taj masnokosni gutač slova zgadio reprezentaciju. Goni se!

I zovi si onda Radeljića i Zlomislića kad si totalna neznalica i ne znaš da igraju za BiH... i ti si mi izbornik.

Da ne spominjem još pripremu utakmica za Euro 2024. Čovjek zna 6 mjeseci unaprijed da igramo s Albancima, Talijanima i Španjolcima i onda izgledamo kao da smo se prvi put sastali s loptom. Neznalica. Sve se je vidjelo kada ga niti jedan klub nije zvao za trenera nakon osvojene medalje jer znaju da nema jebenog pojma.
  • rioda
    16k
    Dalić i kriteriji. Svaki put kaže onako kako mu odgovara, pa čak i na istoj presici zna imati različit kriterij, ovisno o kojem igraču se radi. Da se nekome da izvaditi popis tih izjava, vjerojatno je već bilo pedeset preokreta u kriterijima :rofl:
  • Str1nger Bell
    3.5k
    Sve izgubili dabogda!NitkoBitan

Ne znam u kojem smjeru si išao, ali realno tih godina skroz razumijem kukanje tovara.

Mamić je davao upute Čačiću i na Euro je išao Čorić, na širem popisu su bili Antolić i Halilović.
    Zamislimo da je uz to što nije zvao Belju pozvao Šegu,Silića i npr.Durdova, puno ružnije stvari bi mogli ovdje pročitati.

Ne kažem da su tovari imali nekoga ko je trebao ići tad, ali HNS je i dalje odvratan savez sa ljigavcima na čelu.

Daliću odjebi u Emirate.
  • Benedikt
    57
    Nisam teoretičar zavjera, ali Dalić stvarno ne voli Vinkovčane. Musa ima 28 godina i igra u ligi za penziće
  • Danko
    3.1k
    Nema veze, nadam se da je to motiv više našim dečkima da zapnu još jače i kroz ligu prvaka pokažu da su svemirski brod za budimire, frukove, muse, marce pašaliće s slične jebivjetre
  • Mali Zeus
    21k
    U istoj recenici spomenuo je Stojka i ambijent. Stojke mu kvari ambijent?! I o kakvoj on to mladosti lupeće?! Jebote imamo najstariju repku.ElDorado

- Beljo je svojim igrama zalsužio je da bude blizui, ali problem je jaka konkurencij. Ništa drugo. Imamo Kramarića i Budimira koji us neupitni, a tu su i Musa i Matanović. Musa je bio sjajan u zadnje vrijeme, Matanović igra odlično u Bundesligi, u finalu je u Europske lige. Obojica su u zadnja dva mjeseca samo podigli svoj status. Učinak Belje je fantastičan i nadam se da će brzo biti u reprezentaciji. Jedini razlog je konkurencija. Čuvam kontinuitet, ambijent u reprezentaciji. U ožujku sam rekao da je to to ako nitko ne promijeni svoj status, a to se nije dogodilo.

u vezi Belje je to rekao.
  • criticus
    7.8k
    Malo previše šoka i histerije na temi mi se čini.

Prvo hvala našim zona podcasterima što se poteglo pitanje Mišića. Posebna pitanja su došla i za Belju i Stojkovića. Nitko nije pitao za Smolčića, a ovdje ste to dobro detektirali. Sve to stoji i korak je naprijed u odnosu dosadašnjih pitanja za izbornika.

Ono što me buni je kako vas čudi nešto što svaki put se dogodi. On je nakon Rusije, na korona Euru odstupio od svog atmosfera pristupa i to smatra razlogom neuspjeha. Javno je poslije na HRT izjavio da je pogriješio jer je išao preko sebe i da tu grešku neće više ponoviti. On je takav izbornik i to nas ne treba iznenaditi. To što nas ostalih 3 milijuna i kusur ne misli tako je za popis irelevantno.

A ovo da ću navijat kontra reprezentacije su tovarska posla. Uvijek za našu reprezentaciju pa taman opet Štimac trener bio. Bila je reprezentacija prije Dalića bit će i iza njeg. A napravio je tolike uspjehe da će mu se dosta tog progledat kroz prste. Dal sreća, generacija, trenutak, šta god al uspjesi su tu. I nitko nemože reć da on nema prste u njima.

Sebično, da idemo prodavat naše pulene bolje bi bilo da idu na SP. Pošto nismo, oni će se odmorit i doć na pripreme, a bit će na prvom idućem popisu u to sam siguran.

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • rioda
    16k
    Mene ovo nije nimalo razljutilo jer nisam ni očekivao pozive, a da se mene pita pozvao bih samo Belju, Stojković mora nastaviti s ovakvim igrama pa bi mi uskoro zaslužio poziv. Iz perspektive Dinama me uopće ne smeta što nisu pozvani jer mislim da nijedan nije u planu za prodaju, a ekipa će nam ostati na okupu za početak sezone koji nam potencijalno donosi škakljive europske protivnike. A oni će ostati našpanani jer su i dalje tu negdje blizu poziva.
  • Niko1986
    6.8k
    kaj je Budimir odgovorio na pitanje za Belinha?rioda

Da nije još ostvario pravo nastupa, iako je pitanje bilo jel bilo razgovora…
  • fakin
    4.3k
    Znaci sad cemo popusiti jedno veliko natjecanje zbog ega izbornika i senatora i zbog toga što igraju igraci na staroj slavi, umjesto da igraju oni koji su najbolji.
    Nevjerojatno
  • Paggini
    83.4k
    Sebično, da idemo prodavat naše pulene bolje bi bilo da idu na SP.criticus

Nitko ovdje ne spominje jebene prodaje kao razlog da idu na svjetsko, nego želimo da idu na svjetsko JER SU TO ZASLUŽILI i da im to bude ultimativna nagrada za sav trud, treninge i zalaganje koje su pokazali.
  • javolimtebejako
    4.9k
    On je nakon Rusije, na korona Euru odstupio od svog atmosfera pristupa i to smatra razlogom neuspjeha. Javno je poslije na HRT izjavio da je pogriješio jer je išao preko sebe i da tu grešku neće više ponoviti.criticus

na koji nacin je tad odstupio od svog pristupa?
  • Mali Zeus
    21k
    A ovo da ću navijat kontra reprezentacije su tovarska posla. Uvijek za našu reprezentaciju pa taman opet Štimac trener bio. Bila je reprezentacija prije Dalića bit će i iza njeg. A napravio je tolike uspjehe da će mu se dosta tog progledat kroz prste. Dal sreća, generacija, trenutak, šta god al uspjesi su tu. I nitko nemože reć da on nema prste u njima.criticus

Ja ću naravno navijati, ali će mi najmanje do sada biti bed ako bude loš rezultat. Jednostavno mi nije više toliko stalo, a ovavak bahati izbornik koji non stop upada sam sebi u usta jako doprinosi tome. Da ne spominjem mafijaški HNS i kako oni funkcioniraju. Nadam se da su sve one plaćene udruge navijača spremne za prvenstvo!
  • Dzoni
    5.6k

Samo 6 igrača od 26 na glavnoj listi ima manje od 10 nastupa za reprezentaciju, od čega su 2 golmana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.