• Crusades
    24k
    Onda je ovo kaj sam ja napisao da ako si mlađi od 18 ne možeš igrat za seniore bez specijalističkog. Znam da je bila neka fora s tim.
  • NORTE
    24.2k
    Šest tekmi u nizu dinamo je zabio po dva gola.
    U Koprivnici se vratio na 3+ zabijenih što je bila forma prije ovog 'lošeg' niza.
  • rioda
    16k

Igrač sa 16 godina mora imati i specijalistički liječnički pregled da bi mogao igrati za seniore. Kad napuni 17, više ne treba.

To je nekadašnje pravilo kad se brojalo je li prošlo 24 sata od prošle utakmice, sad se gleda kalendarski, ne može igrati dvije u istom danu.
  • Thor
    2.6k
    mislim da ova statistika zasluzuje preispitivanje od predsjednika na nize sta se to dogadja u klubuuuu! :lol: :lol:
  • Pesca90
    174
    Kazu na top radiju da na proslavi sviraju Corto,Novi Fosili,Jura Stublic
  • Paggini
    83.4k
    Molim klub da izdaje službenu obavijest svaki dan da se ne pjeva "i opet i opet"
  • crophantom
    4.2k
    ak Stole ne lupi freestyle od 17 minuta, nismo ni trebali nista organizirati, to je gore od manjka pirotehnike
  • NKDZ86
    8.3k
    žalosno da na radiju znaju prije nego kaj su navijači obaviješteni.
    a proslava će biti na stadionu ili na parkingu kod zapada?
  • Mali Zeus
    21k
    Još se vijeća.
  • Marktwain
    1.5k

Staviti u Etički kodeks da se izbacuju takvi šabani iz članstva.
  • hb1
    649
    Ovosezonski spinovi:

• Bakrar Jako ugodno iznenađenje, počeo dostavljati doslovno odmah, okomit, nezgodan, sa jako moćnim udarcem, sve u svemu jako jako solidan i sa jako dobrim doprinosom za ovu sezonu, a nismo se baš tome nadali, pogotovo ne na krilu, ali meni je bolji kao krilo.
    • Fran Topić, totalni backup i van svih planova na početku sezone, kroz vrijeme negdje na pola sezone itekako postaje opcija u prvom timu i kroz cijelu sezonu nastavlja davati svoj doprinos i više nego dobro, za nekoga tko nije bio ni u trećem planu, nije mala stvar.
    • Zajc, suludo je trošiti riječi, kasnija forma kroz sezonu je bila samo potvrda njegove klase, nešto najmoćnije u ovoj priči je to što je Miha prvi put za nas igrao protiv Hajduka na Poljudu i to od prve minute, i odmah odigrao na jako visokom nivou, i pored svega ovoga Miha je nevjerojatan karakter.
    • Stojković, Ako uzmemo u obzir da je partija u Osijeku, prva utakmica druge polusezone, skoro prva ozbiljna partija u cijeloj sezoni, i do čega se Luka doveo danas je stvarno nevjerojatno, dodatnu težinu tome svemu daje korak do transfera, svaka čast onima koji su ga vidjeli da još nije sve rekao i sve ono što danas čini da se isplatilo čekati, ja nisam bio među vama.
    • Galešić Od mega transfera i stopera zvijezde, do teške klupe, do desnog beka, do sjajne forme, nemogućih kvaliteta i opcije za desnog stopera i beka, meni je on top 3 naših ovosezonskih priča sa lijepim završetkom, par puta sam do sada napisao, taj momak je radio, čekao i nije padao u glavi, čim mu se ukazala prilika, pokazao je tko je, svaka čast!
    • Vidović Od depresije i naftalina do Lamine Yamala

Još tu postoji dosta neočekivanih stvari, tipa Goda prije Vinlofa, Hoxhina forma i kvaliteta koja ide od top do bezveze, iskreno sam mišljenja da je trenutno bliži realnosti nego u top trenucima, Kova koji ne dobije otkaz iza Istre, gdje mislim da nije postojao čovjek koji prati Dinamo da je mislio drukčije, Ljubičić i Villar koji došli na tako velika vrata a otišli tako lagano, bez gotovo ikakvog značajnijeg doprinosa, Villar pogotovo, dok je Ljubičić kao da je gonjao 6.8 ocjenu na manageru i totalno sudaranje sa formacijom i načinom igre.
    Jedan od glavnih razloga preokreta na terenu na ovakav performans sezone i Kovin spas idalje smatram uvođenjem Stojkovića kao ofanzivne osmice.
  • Pesca90
    174
    pretpostavljam zapad,jel kazu na toj radiskoj reklami,da tko ne ide na utakmicu da dodu pogledati na velikom ekranu ispred stadiona
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.